Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

nur_nurca

Guru
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2011
519
53
318
Herkeze hayırlı uğurlu olur inşallah........ 2011 burdan kapatalım.İnşallah yeni seneye hamiş haberleriyle dolup taşsın topiğimizzzz.Bende aşılamayla hamiş kalan biri olarak her şekilde sizlere yardımcı olmaya çalışacağım. Baktım ekim topiği yok bende 3 ayı burdan birleştirip daha kolay paylaşmak için bu topiği açtım umarım beğeniyle burdan paylaşımlarımıza devam ederiz......:79::80:

doktor 3 ekime aşılama günü verdi ama nasıl olacak hiç bilmiyorum aşamalarını anlatabilir misin tecrübelerini

Mrb kızlar..!bende salı günü start vericem inş,doktordan randevumu aldım,benimde büyük ihtimal aşılama olucak ve muhtemelen ekim sonu gibi olur diye düşünüyorum,Rabbim inş hepimizin yüzünü güldürür,kucaklarımızı bebişlerimizle doldurur..

sadece ikimiz varız herhalde ekimde hayırlısı olsun...

bende yarın ilk asılamamı yaptıracagım ekim 8 de sonuc belli olacak 5 ay once dogal yoldan hamile kaldım lakın dusukle sonuclandı sonrasında olmadı ve asılamaya gectik insallah olur ama benim hiç umudum kalmadı:((((((((((2:

bende ekimde aşılamaya başlıyorum heyecanlı bir süreç Allah yüzümüzü güldürsün

merhaba arkadaşlar bende ekim ayında aşılama yaptırıcam allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

2,5 yıllık evliyim 11 ayda doğal yolla hamile kalmıştım 8 haftalıkken düştü. üzerinden 14 ay geçti 3 ay serophene kullandım ilkinde bhcg yükseliyordu ama tutunamadı dedi doktor. geçen ay rahim filmi çekildim normal herşey. doktora gittim aşılama dedi. beklemiyordum hapa devam ederiz sanmıştım. şaşırdım devlet hastanesinde 3 ekime gün verdi. serophene kullanıcam yumurta gelişsin diye.
sizin hikayeniz nedir?

bende serophene kullandım ama sonuç negatif şimdi iğnelere geçtim 1 defa kullandım yine hüsranla sonuçlandı 2 ay ara verdim.doktor aşılama deneriz dedi halbuki ben daha öncede tedavi gördüm ama olmadı demekki vakti zamanı var.bu yapılacak 2.aşılama diğer aşılama yapılalı 2 sene oluyor allah kimseye aratmasın çok zor insanı yıpratıyor psikolojisi bozuluyor ama allah sabrımızı deniyor.inşallah seninde güzel haberlerini duyarız.rabbim herkesin gönlüne göre versin.

haklısın herşeyin zamanı var ama o zamanı beklemek çok zor. aşılama düşünmemiştim aaslında hiç tutma şansı az diye. ama doktor aşılama yapalım deyince bir umut işte elimizden geleni deniyoruz. rabbim tez zamanda hayırlısıyla kucaklarımızı doldursun.

[ı][/ı]
çekilin ben geldim ekim ayı ömrümü canım oğlumu verdım buayda topraga ama tekrar buayda umut baglamak ıstıyorum adetı beklıorum haydı 3.aşıya iğneli sizlerın kızlar haplımı ıgnelımı olucak:44::44:

Mrb kızlar bende bu haftaiçi kısmetse rahim filmi çektircem anestezili olcak ama yinede çok korkuyorum!
Yani ekim sonu regl olup kasımda aşılamaya geçmem gerek ama benim ovulasyon dönemim bayrama denk geliyor kontrole çağırabileceği günlerde aşılama günüde bayram günleri. Malesef aşılamam aralık ayına kalcak gibi görünüyo gerçi tam olarak bilemiyorum nerede yaptıracağımı ama keşke tutsa hemen ooofff ooofff...
Sorun eşimde görünüyor ama hsg sonucu ne çıkar bilemiyorum eşime devlet hastanesinde 2 ay arayla 2 kez tahlil yaptırdık ilaç falan kullandı sayı normal ama hareket biraz az yinede normal yolla olamıcak derecede diil ama olmuyor işte bi türlü 2 seneyi geçti hiç korunmadık hsg için gittiğimizde o da tekrar sperm örneği versin bide orda bakılsın diye düşünüyoruz 1 kez olsun aşılama şansımı denemek istiyorum olmazsa 3 yıllık evli olmayı bekleyip devletten yararlanarak prosedür gereği olan aşılamalara geçicez inşallah hiç gerek kalmaz hemen olur.
Başka bölümede konu açtım tekirdağ yada edirnede yaptıracam aşılamayı ist. uzak kalıyo nerde hangi hastaneye gitcem bilmiyorum bu tek şansımı iyi değerlendirmek zorundayım...

Son düzenleme:
Selam kızlar...ekim,kasım topıcı hepımıze hayırlı olsun...benim söktürücü 22snde bıtti adet olmayı bekliyorum bikac gune olurum.tahminen ekim ortalarında da aşılamam olur hayırlısıyla...inş hepimiz hayırlı sonuçlar alırız.

Selam kızlar hepinizin yazılarını merakla okudum..bende 3,5 yıllık evliyim ve pcoluyum ne yaptıysam geçmedi 1 yıldır korunmuyoruz ve hazirandan beri tedavideyim klomen kullandım serophene kullandım yumurtam oluşuyo fakat çatlayacak büyüklüğe ulaşamıyo malesef..doktorum aşılama olacak dedi ama önce adetin 3.günü hormon testi,8 ile 10.günüde rahim filmi istedi..bişey sorucam ben bu rahim filmi çekildikten sonra adet olup mu aşılama olucak yani 1 ay daha mı beklicez?daha fazla beklemek istemiyorum psikolojim bozuluyo çünkü..cevaplarınızı bekliyorum..

Merhaba kızlar ekim-kasım-aralık topiği inşallah hepimize hayırlı olur.Bende 24 eylülde adet oldum.Adetin 3.günü doktora gittim fsh ve e2 hormon testlerini istedi.Adetimin 5.günü klomen kullanmaya başlayıp beş gün sonra tekrar kontrole gidicem.Yumurtaların büyümesini takip edicek sanırım.Bu arada hormon testlerim bugün sonuçlandı fsh:5.7 ve e2 :117 çıkmış.e2 biraz kötü ama bakalım Allahtan umut kesilmez.Sanırım önümüzdek hafta sonuna da aşılamam yapılır.Tabi aklıma geldikçe büyük heyecan ve korku sarıyor beni.Çok basit birşey dedi doktor ama ben spekulum denilen o aletten çok korkuyorum.Doktoruma bunu söyleyince kızar gibi oldu evli bir bayan spekulumdan nasıl korkar dedi?Daha önce aşılama yaptırmış olan arkadaşlar aşılama sırasında canınız çok yandımı?İnşallah ekim ayı hepimizin bebişlerini getirir

merhaba....öncelikle topic için teşekkürler.sende aşılama ile hamile kalmışsın.kaçıncı aşılamada tuttu?

Mrb...Geçmişte kötü şeyler yaşamışsın ama ne olursa olsun zaman bizden alıp götürdükleriyle ve hayatımıza yeniden kazandırdıkları ile su gibi akıp geçiyır.İnşallah ekim ayı bebişinin güzel haberlerini aldığın ay olur.Benim bu ay ilk aşılamam olucak ve adetimin beşinci günü klomen kullanmaya başlıycam.İnşallah hepimiz için hayırlı olur...

Merhabalarr; Bende 2 gün önce aşılama yaptırdım. Sonuç Ekimde belli olucak o yüzden buraya transfer oldumm :) Hepimiz için hayırlı uğurlu olsunnn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…