Mrb kızlar..!bende salı günü start vericem inş,doktordan randevumu aldım,benimde büyük ihtimal aşılama olucak ve muhtemelen ekim sonu gibi olur diye düşünüyorum,Rabbim inş hepimizin yüzünü güldürür,kucaklarımızı bebişlerimizle doldurur..
2,5 yıllık evliyim 11 ayda doğal yolla hamile kalmıştım 8 haftalıkken düştü. üzerinden 14 ay geçti 3 ay serophene kullandım ilkinde bhcg yükseliyordu ama tutunamadı dedi doktor. Geçen ay rahim filmi çekildim normal herşey. Doktora gittim aşılama dedi. Beklemiyordum hapa devam ederiz sanmıştım. şaşırdım devlet hastanesinde 3 ekime gün verdi. Serophene kullanıcam yumurta gelişsin diye.
Sizin hikayeniz nedir?
haklısın herşeyin zamanı var ama o zamanı beklemek çok zor. aşılama düşünmemiştim aaslında hiç tutma şansı az diye. ama doktor aşılama yapalım deyince bir umut işte elimizden geleni deniyoruz. rabbim tez zamanda hayırlısıyla kucaklarımızı doldursun.bende serophene kullandım ama sonuç negatif şimdi iğnelere geçtim 1 defa kullandım yine hüsranla sonuçlandı 2 ay ara verdim.doktor aşılama deneriz dedi halbuki ben daha öncede tedavi gördüm ama olmadı demekki vakti zamanı var.bu yapılacak 2.aşılama diğer aşılama yapılalı 2 sene oluyor allah kimseye aratmasın çok zor insanı yıpratıyor psikolojisi bozuluyor ama allah sabrımızı deniyor.inşallah seninde güzel haberlerini duyarız.rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Herkeze hayırlı uğurlu olur inşallah........ 2011 burdan kapatalım.İnşallah yeni seneye hamiş haberleriyle dolup taşsın topiğimizzzz.Bende aşılamayla hamiş kalan biri olarak her şekilde sizlere yardımcı olmaya çalışacağım. Baktım ekim topiği yok bende 3 ayı burdan birleştirip daha kolay paylaşmak için bu topiği açtım umarım beğeniyle burdan paylaşımlarımıza devam ederiz......:79::80:
[ı][/ı]
çekilin ben geldim ekim ayı ömrümü canım oğlumu verdım buayda topraga ama tekrar buayda umut baglamak ıstıyorum adetı beklıorum haydı 3.aşıya iğneli sizlerın kızlar haplımı ıgnelımı olucak:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?