Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Cnm 2 gün önce oldum bende tedirgindim. Yanlız şu kadar söyliyim tedavi sırasında vurulduğumuz iğnelerden çok daha az acıyo :) Aşılamada işin zor kısmı o iğneleri vurulmakmış:)Heleki ben eski vajinusmuslu bi insan olarak o kadar rahat yaptırdıysam sizz sinek ısırığı kadar bile hissetmessiniz :)

slm kızlar eylül ayıdan ekime transfer olanlar arasında bende varım bu ay dinlenmedeyim önümüzdeki ayda 2. aşılamamı olcam umarım bu ay güsel haberler alırız ..

Umarım dediğin gibi olur canım:) Kendimi o kadar şartlandırmışım ki doktora bile direk spekulum kullanırsanız bana anestezi verin dedim ufacık bir işlem için sana anestezi verirsem millet benle dalga geçer dedi ve birazda kızdı.Ama ne yapayım elimde değil ben klomen hap kullanıyorum açıkçası iğne olayınıda yaşamadığım için şu an için rahatım.Bakalım pazartesi gidince yumurtalar hangi boyuta gelmiş olucak biraz korku biraz heyecanla bekliyorum.İnşallah seninde aşılaman olumlu olur mutlu haberleriniz alırız ....

ben aşılamayla hamile kaldım...darısı başınıza

mrb berraksuuu ...Ne mutlu sana aşılama ile hamile kalmışsın.Ben bu ay ilk aşılamamı olucam ve tarif edilemez bir ruh hali içindeyim.Sen kaçıncı seferde hamile kaldın? Aşılama sürecini nasıl geçirdin? Paylaşırmısın bizimle:) Özellikle hamile kalacağına inanıyormuydun? Ben bir türlü pozitif düşünmeye alıştıramadım kendimi hep olumsuz sonuçlanırsa yıkılırım ben modundayım ama hayırlısı bakalım yaşayıp görücem:)

Kesin öyle olucak kendin bile neden korkmuşum diye şaşırıcaksınn :) Bende ilk muayne olacağım zaman spekulumdan çok korktuğumu söylemiştim. Dr tamamen ağrısız bi işlem olacağını söyledi ve çok ağır haraket etti. Hem güvendiğim için herhalde hemde çok yavaş yaptığından hiç sıkıntı çekmedim. Yumurtalar sağ salim büyüsünlerde sonrasını hiç düşünmee :) İnşallah bakalım cnmm ne sonuçlar görücez. Rüyamda sürekli olumsuz görüyorum bi yandanda neden olmasın diyorum. Hayırlısı artık

merhaba aşılama tarihleriniz belli mi?
benim 3 veya 4 ekim yumurtanın durumuna göre artık. ilk aşılamam olacak ve ben bu fikre henüz alışamadım

merhaba aşılama tarihleriniz belli mi?
benim 3 veya 4 ekim yumurtanın durumuna göre artık. ilk aşılamam olacak ve ben bu fikre henüz alışamadım

Merhaba...bende 3ekimde kontrole gidiyorum.8ekim gibi aşılamam olacak sanırım.Nedense bende aşılama olayını bir türlü kabullenemedim.Klomen kullanmaya başladım yumurta oluşumuna destek amaçlı ama hala bana şaka gibi geliyor.Hatta geçen hafta gidişimde doktorumada ben ilk aşılamadan hiçbir olumlu sonuç beklemiyorum dedim;dr.kızdı sen önce kafanda kabullenip hep pozitif düşün inan buna;eğer olumlu düşünmezsen zaten pozitif sonuca hiçbir zaman ulaşamazsın hatta istersen bir psikologla görüş filan dedi:)))Birinin beni bu oyun modundan çıkarması lazım:)Aslında bir o kadar da korkuyorum.Sanırım olmayacağına kendimi şartlandırdığım için bu kadar oyun gibi geliyor herşey bana:) Bakalım hayırlısı...Umarım sende olumlu sounçlar alabilirsin canım:)

evet ya bu pozitif moda neden geçemiyoruz. daha önce hep hüsrana uğradım belki ondan. birde ilk aşılamada tutturan çok az sanki genelde 2. aşılamada hamile kalmışlar. inş. daha fazla beklemeden ilk seferde tuttururuz. benim 3 ekimde 13. günüm olacak genelde 14. gün büyür benim yumoşlar serophene kullandığımda. inş. yine büyürler. çatlatma iğnesi falanda demedi bazıları 36 saat önceden iğne vurulmuş. hakkımızda hayırlısı artık.

Kızlar aslında şöyle bişey var. Hem çok umutsuz hemde bi yanımız umutlu..İlk aşılamada genel tutmadığı için amann benim mi tutucak diyoruz. Hatta dr bana %20 şansın var dediğinde 100 kişiden 20 'e girmem imkansız diye düşündüm. Sonra direk dr'a 2. aşılamaya hemen geçebilirmiyiz dedim. Daha 1. nin sonucu belli olmadan 2. yi düşünüyorum :) Diğer taraftanda belki ve acaba'lar var kafamda.. Hayırlısı artık hepimiz için

kızlar az önce bir arkadaşımla konuştum aşılaması olumsuz sonuçlanmış bana aşılama sırasında çok acı çektiğini söyledi hatta yanında başka kadında aşılama oluyomuş o çığlık çığlığa bağırmış aşılama sonrasıda şuanda bile hala rahminde ağrı varmış ben çok korktum ya ağrı olmıycak diye biliyodum napıcam şimdi

Aşılama sırasında bazı kişilerin ufak tefek ağrıları oluyormuş ama çığlık çığlığa bağırma olayı biraz abartılmış gibi geliyor bana:) Sanırım sperm gerekli işlemlerden geçirilmeden hızlı bir şekilde verilirse ağrı ve enfeksiyon yapıyormuş.Aşılamayı hangi hastanede yaptırmışlar acaba merak ettim...
Benimde aşılamam önümüzdeki hafta olacak ama doktorumla , çevremdekilerle ve topicte arkadaşlarla yazışmalarımdan dayanılmayacak kadar bir ağrı oluşmadığını öğrendim.Sende içini ferah tut...Korktuğun gibi olmayacak emin ol:)

nasipse yarın öğrenicem bakalım ağrı oluyor mu. rahim filmi çekildikten ağrısına katlandıktan sonra bunun o kadar ağrı yapacağını sanmıyorum. ama işin kötüsü benim bugün idrar yollarım iltihaplandı herhalde yanma var.

merhabalar... 2 gün oldu aranıza katılalı.. bnde 3. kez aşılama yaptırıcam bu ayki reglimde.. 3. denemede şans nedir?? bilmiyorum vakit kaybetmeden tüp bebeğe gecmek istedim kararsız kaldım bi daha denemek istedik.sürekli yazıları takip ediyorum biraz rahatlıyorum ama yinede tedirginim..bnm 2. aşılamamda sonuç 9.79 luk değerle pozitif cıkmıstı daha sonradan değerim düşmeye başladı ve düştü bu defada öyle olur mu..?? :26:

Ben de aranıza yeni katıldım ben ilk defa eylül 26 da aşılama yaptırdım.ekim 9 da adet tarihim hayırlısı olsun diyorum ama çok merak ediyorum.ayrıca aşılama sırasında çok da aman aman ağrılar olmuyor.ben gaziantep sanko hasyanesinde yaptırdım.isteyenlere doktor ismi verebilirim.

ewet kesnlikle cok öyle bir ağrı olmuyor.. hadi bakalım son 6 gün... inş. pozitif sonuçlanır..

ekim ayında aşılama olayına kendimi iyice alıştırmışken bugün doktora gittim ve ultrason muayenesinde yumurtamın birinin 3,8 cm olduğunu gördü.Ve isteğimiz dışında çok büyümüş o yuzden bu ayı pas geçiyoruz doğal ilişki öneriyorum dedi.Diğer tüm olgular normal sorun yok ama yumurtan çok büyümüş deyince resmen başımdan aşağı kaynar sular döküldü.offff offff tamam korkuyordum ama bir ay sonraya ertelenmesini de istemiyordum....bir daha ki adetimde mi geleyim dedim hayır bu ay hamile kal oyle gel dedi ama nerdeeee bende o şans????

Bende geldimmmmmm
Selam kizlar, Puregon kullaniyorum 3.gunum, persembe gunu doktora gidicem eger yumurtalar uygunsa falan adam cumartesi asilamayi yaparim dedi :) hayde hayirlisi olsun diyorum hepimize..

Optum

Bende geldimmmmmm
Selam kizlar, Puregon kullaniyorum 3.gunum, persembe gunu doktora gidicem eger yumurtalar uygunsa falan adam cumartesi asilamayi yaparim dedi :) hayde hayirlisi olsun diyorum hepimize..

Optum
Hoşgeldin hepimiz için hayırlısı olsun:) umarım yeterli yumurtalar oluşur.Ben de ilk defa yaptırdım... bakalım haftaya sonuçlanacak canım:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…