- 24 Mayıs 2011
- 1.348
- 38
- 158
Merhaba kızlar ekim-kasım-aralık topiği inşallah hepimize hayırlı olur.Bende 24 eylülde adet oldum.Adetin 3.günü doktora gittim fsh ve e2 hormon testlerini istedi.Adetimin 5.günü klomen kullanmaya başlayıp beş gün sonra tekrar kontrole gidicem.Yumurtaların büyümesini takip edicek sanırım.Bu arada hormon testlerim bugün sonuçlandı fsh:5.7 ve e2 :117 çıkmış.e2 biraz kötü ama bakalım Allahtan umut kesilmez.Sanırım önümüzdek hafta sonuna da aşılamam yapılır.Tabi aklıma geldikçe büyük heyecan ve korku sarıyor beni.Çok basit birşey dedi doktor ama ben spekulum denilen o aletten çok korkuyorum.Doktoruma bunu söyleyince kızar gibi oldu evli bir bayan spekulumdan nasıl korkar dedi?Daha önce aşılama yaptırmış olan arkadaşlar aşılama sırasında canınız çok yandımı?İnşallah ekim ayı hepimizin bebişlerini getirir![]()
Cnm 2 gün önce oldum bende tedirgindim. Yanlız şu kadar söyliyim tedavi sırasında vurulduğumuz iğnelerden çok daha az acıyo :) Aşılamada işin zor kısmı o iğneleri vurulmakmış:)Heleki ben eski vajinusmuslu bi insan olarak o kadar rahat yaptırdıysam sizz sinek ısırığı kadar bile hissetmessiniz :)