- 2 Nisan 2018
- 57
- 38
- 18
- 33
İns cnm hepimiz güzel haberleri alırız ben cuma gunu yaptırılan insCanım belli olmaz henüz iğnenin etkisi bile geçmemiştir bence 3 gün falan daha sabret inşallah güzel haberler alırsın
inşallah pozitif haberini alırsın cnm burayada yazmayi unutma :)Canim yarin 12.gun vercem senin henuz erkenmis
inşallah pozitif haberini alırsın cnm burayada yazmayi unutma :)Canim yarin 12.gun vercem senin henuz erkenmis
Bende kullandım iğneni hep aynı saatlerde kullanmaya çalış inşallah hayırlısı olsun hakkindaMerhaba, ben bu ay asilama tedavisine basliyorum. Bugun doktora gidecegim. Ilk asilamam test sonuclarima gore gonal-f 450 lik aldik dun. Bakalim bugun kontrol nasil gececek. Baskalarinin kalanildigini gormek insana moral ve umut veriyor. Takip ediyorum o yuzden.
Oyle yapicam, her gun ayni saatte. Ilk kontrol Persembe. Igneden korkmusrum ama battigi bile anlasilmiyor.Bende kullandım iğneni hep aynı saatlerde kullanmaya çalış inşallah hayırlısı olsun hakkinda
Henüz çok erken canım meme hassasiyeti için 10. Günden sonra belki o da illa herkeste olacak diye bir durum yok benim ilk gebeliğimde günüm 15 gün geçince ağrı olmuştu. Bende kasiklarimda ağrı var özellikle bu gün sol tarafimdaKızlar inşallah sonuçlar pozitif olur.
Benim de cuma günü oldu aşılama ama meme hassasiyeti falan yok. Sadece hafif kasıklarda dolgunluk var o kadar
Karindan vuruluyorsun değil mi evet çok acımıyor acisada hayalini kurduğumuz mucize için herşey değerOyle yapicam, her gun ayni saatte. Ilk kontrol Persembe. Igneden korkmusrum ama battigi bile anlasilmiyor.
Henüz çok erken canım meme hassasiyeti için 10. Günden sonra belki o da illa herkeste olacak diye bir durum yok benim ilk gebeliğimde günüm 15 gün geçince ağrı olmuştu. Bende kasiklarimda ağrı var özellikle bu gün sol tarafimda
Aynen bende de gaz ve kabızlık var bunlar da ılaclarin etkisi olsa gerek. Aynen canım muhakkak herşeyin bir vakti zamanı vardırTatlım hadi inşallah gebe kalabilirim. Bende diyorum hiç belirti yok. Sadece çok gazım var. Kabızlık ama Crinone jel kullanıyorum. Progesteron kabızlık yapıyor. Kısmet bakalım. Olursa mucize olur olmazsa Allah’ın bir bildiği vardır. Pes etmicem asla
Evet evet karindan. Bugun doktor yalti, yarin kendim yapicam, bakalim nasil olucakKarindan vuruluyorsun değil mi evet çok acımıyor acisada hayalini kurduğumuz mucize için herşey değer
Teşekkür ederiz canım takmamak ne mümkün hele sonucu beklerkenKızlar hayırlısı olsun inşallah olumlu düşünün ve stres yapmayın kafaya taktıkça olmuyor güzel haberlerinizi bekliyorum
Daha 4. Gün canım benim zanan geçmiyor sanki hic. Sen test yaptin mi
Daha 4. Gün canım benim zanan geçmiyor sanki hic. Sen test yaptin mi
Kızlar sanırım etiketlemediğim için mesajım görülmüyor devlete gidenler herşey normalse doktorun tedavi süreci nasıl oluyor mesela kaç ay klomenle olmazsa başka yollara gidiyor tecrübeliler yol gösterebilir mi?
tabi aşılama yapmaz cinsel birliktelikte önerebilir genelde 3-4 ay klomen cinsel birliktelik önerebilir sonra aşılama yapalım der. hastanın yaşına yumurtalık durumuna göre değişiyor. direkt aşılama yapalım diyebilirKızlar sanırım etiketlemediğim için mesajım görülmüyor devlete gidenler herşey normalse doktorun tedavi süreci nasıl oluyor mesela kaç ay klomenle olmazsa başka yollara gidiyor tecrübeliler yol gösterebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?