Gebeliğe Hazırlık Ekim-Kasım ayı aşılama yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Neic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, ben bu ay asilama tedavisine basliyorum. Bugun doktora gidecegim. Ilk asilamam test sonuclarima gore gonal-f 450 lik aldik dun. Bakalim bugun kontrol nasil gececek. Baskalarinin kalanildigini gormek insana moral ve umut veriyor. Takip ediyorum o yuzden.

Bende kullandım iğneni hep aynı saatlerde kullanmaya çalış inşallah hayırlısı olsun hakkinda

Kızlar inşallah sonuçlar pozitif olur.
Benim de cuma günü oldu aşılama ama meme hassasiyeti falan yok. Sadece hafif kasıklarda dolgunluk var o kadar

Kızlar inşallah sonuçlar pozitif olur.
Benim de cuma günü oldu aşılama ama meme hassasiyeti falan yok. Sadece hafif kasıklarda dolgunluk var o kadar
Henüz çok erken canım meme hassasiyeti için 10. Günden sonra belki o da illa herkeste olacak diye bir durum yok benim ilk gebeliğimde günüm 15 gün geçince ağrı olmuştu. Bende kasiklarimda ağrı var özellikle bu gün sol tarafimda

Tatlım hadi inşallah gebe kalabilirim. Bende diyorum hiç belirti yok. Sadece çok gazım var. Kabızlık ama Crinone jel kullanıyorum. Progesteron kabızlık yapıyor. Kısmet bakalım. Olursa mucize olur olmazsa Allah’ın bir bildiği vardır. Pes etmicem asla

Aynen bende de gaz ve kabızlık var bunlar da ılaclarin etkisi olsa gerek. Aynen canım muhakkak herşeyin bir vakti zamanı vardır

Kızlar hayırlısı olsun inşallah olumlu düşünün ve stres yapmayın kafaya taktıkça olmuyor güzel haberlerinizi bekliyorum

Kızlar sanırım etiketlemediğim için mesajım görülmüyor devlete gidenler herşey normalse doktorun tedavi süreci nasıl oluyor mesela kaç ay klomenle olmazsa başka yollara gidiyor tecrübeliler yol gösterebilir mi?

tatlım bende devlete gittim. daha önce hiç klomen kullanmadıysan ve çok yumurtan varsa dr sana günde 1 tane başlayabilir. yada günce 2 tane duruma göre. adetin 2.-5. günleri arası sadece 5 gün klomen kullanıyorsun sonra adetin 10.12. günleri arası seni ultrason kontrolüne çağırıyor duruma göre çatlatma iğnesi veriyor. 36 saat sonra aşılama yapılıyor. eşin o gün örnek veriyor sonra hazırlanan sper rahim içine kateter ile veriliyor basit bir yöntem.stres yapacak bir durum yok.

tabi aşılama yapmaz cinsel birliktelikte önerebilir genelde 3-4 ay klomen cinsel birliktelik önerebilir sonra aşılama yapalım der. hastanın yaşına yumurtalık durumuna göre değişiyor. direkt aşılama yapalım diyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…