merhaba arkadaşlar bende 14 kasımda transfer olmuştum.
11.gün kan testtinde 14.6 ilk kez pozitifi gördüm ve birazcık sevinmiştim. hocayla görüşüp 12. gün tahlil gününde bir daha verdim kan değeri .14,3 çıktı malesef kimyasal gebelik oldu.
Dün adet oldum bugün kan değeri 7,35 e düşmüş.
Kısmet değilmiş.Bekleyen arkadaşların inşallah gönlüne göre olur.
Hayırlı uğurlu olsun,Rabbim kucağına almayı nasip etsin,darısı bizlerin başına inşallah19 kasım da dondurulmuş transferim olmuştu. Rabbim e şükür 10. Gün pozitif haberini aldım. Darısı bu topikteki herkesin başına ınş.
Gönül dolusu tebrikler...19 kasım da dondurulmuş transferim olmuştu. Rabbim e şükür 10. Gün pozitif haberini aldım. Darısı bu topikteki herkesin başına ınş.
Korkma... Bende aynı senin durumundaydım... Hatta 15 mm di son kontrolüm ve nerdeyse ondan bir hafta sonra oldu transferim... Tedirgin oldum çok arastırdım ama suan 10 haftalığız çok şükür... Doktoruna güven ona göre estrofemin dozunu ayarlar zaten...Arkadaşlar bende dondurulmus tedavimdeyim tabiiiiii herkesin durumu farkli ama ortalama tramsfer gunlerinizi ve rahim kaljnliklarinizi metak ettim ben estrofem basladim adetin 2. Gunden gunluk 3 tane iciyorum. Adetin 2. Gunu 5 mm di rahim bugun adetin 13. Gunu ve rahim kaljnligim 14 olmuş cok gibi geldi ama hatta takibimi yapan dr cok ii dedi ama baya kaljnlasmis dedi. Bu kadar kaljn olanda duymadim korktum ayin 28 indede transfer dendi . Suzlerin nasildi teskkurler cvlar icin . Tekrar soyliyim biliyorum herkesin durumu farkli iste bilgi ediniyorum kendimce sevgilerrrrrr
Canimmmm tesekkur ederim etrofem dozum ayni bisi demedi dr umarim ii olur hersey ne guzelll allah tamamina erdersin bana cooookkkkk umut oldun cok tesekkurler cok sagolKorkma... Bende aynı senin durumundaydım... Hatta 15 mm di son kontrolüm ve nerdeyse ondan bir hafta sonra oldu transferim... Tedirgin oldum çok arastırdım ama suan 10 haftalığız çok şükür... Doktoruna güven ona göre estrofemin dozunu ayarlar zaten...
Bak değiştirmediğine göre hersey yolunda demekki:) senin içinde her sey güzel olur inşallah:)Canimmmm tesekkur ederim etrofem dozum ayni bisi demedi dr umarim ii olur hersey ne guzelll allah tamamina erdersin bana cooookkkkk umut oldun cok tesekkurler cok sagol
Canim ya banada bakmadilar hiiiic 14 mm rahim kaljnligim diyorum yorumda yok bu hafta sonu transferim olacak bakalim benjmde hiiic bisime bakmadilar korkuyom senin durum ne alemde suan sevgilerrrevet o sekilde olucak ama adetin 2. gunu hic gelmene gerek yok direk estrofemi ic dedi
bende bakilmicak mi dedim hayir yok dedi ondan saskinimm kist varmi yok mu nerden bilecek ?
Pek umutlu degilim umarim ii olur ama seninkini degistirmisler dozunumu zzalltilardi kiBak değiştirmediğine göre hersey yolunda demekki:) senin içinde her sey güzel olur inşallah:)
Yok canım transfer gününe kadar günde 3 tane kullandım. Transfer günüde muayne etmedi doktorum, eahim kalınlığın güzeldi en son dedi. Bu arada en son transferden 6 gün önce muayne olmuştum. Transferden sonra estrofemi 2 ye düşürdük. 9. Gün pozitifi gördüm esrofemi o gün kestik. Bence umudunu kaybetmemelisin çünkü suan normal seninki... Kalın olması sıkıntı değil hatta ben doktoruma kalınlaşması problemse bi sonraki ay tekrar baslayalım demiştim ama herseyin çok yolunda oldugunu söylemişti.. Umutsuzluk yoooookkkkPek umutlu degilim umarim ii olur ama seninkini degistirmisler dozunumu zzalltilardi ki
Ben sorayim bari :) dondurulmus embiryo icin 14 mm rahim kaligiBen varım:)))
15 Ekim'de regl olup dondurulmuş tedavisi için hormon almaya başladım. Tahminen kasım başında transfer olacak. Bu benim ikinci dondurulmuş transferim olacak. 2010 Ocakta taze, 2010 Mart'ta dondurulmuş transferi oldum. Dondurulmuş transferim ile oğluma hamile kaldım. Şimdi 4 yaşında dünya tatlısı bir oğlum var. Kardeş için de kalan embriyolarımı kullanacağız. Şu an Samsun'dayım ama transferim, İstanbul'da Memorial'da olacak.
Tüp bebek, hamilelik ve annelikte naçizane bilgi sahibiyim, aklınıza takılan birşey varsa elimden geldiğince yardım edebilirim.
Sevgiler
Haymatlos İstanbul hangi memorialde tedavi görüyosun ben de Şişli Memo da olmuştum Semra hnm yapmıştı senin Dr un kim acaba?
Yok canım transfer gününe kadar günde 3 tane kullandım. Transfer günüde muayne etmedi doktorum, eahim kalınlığın güzeldi en son dedi. Bu arada en son transferden 6 gün önce muayne olmuştum. Transferden sonra estrofemi 2 ye düşürdük. 9. Gün pozitifi gördüm esrofemi o gün kestik. Bence umudunu kaybetmemelisin çünkü suan normal seninki... Kalın olması sıkıntı değil hatta ben doktoruma kalınlaşması problemse bi sonraki ay tekrar baslayalım demiştim ama herseyin çok yolunda oldugunu söylemişti.. Umutsuzluk yoooookkkk
Aynenn yaa bende ayni dedim ertelesek mi yok dendi iste korkuyor insan yaaaa bilemiyoruz ya. Canimmm coook tesekkurler tekrar ne kadar pozitif nw kaadar rahatlatici bir enerjin var sevgilerrrYok canım transfer gününe kadar günde 3 tane kullandım. Transfer günüde muayne etmedi doktorum, eahim kalınlığın güzeldi en son dedi. Bu arada en son transferden 6 gün önce muayne olmuştum. Transferden sonra estrofemi 2 ye düşürdük. 9. Gün pozitifi gördüm esrofemi o gün kestik. Bence umudunu kaybetmemelisin çünkü suan normal seninki... Kalın olması sıkıntı değil hatta ben doktoruma kalınlaşması problemse bi sonraki ay tekrar baslayalım demiştim ama herseyin çok yolunda oldugunu söylemişti.. Umutsuzluk yoooookkkk
Yasadıklarımız zor, olacakmı olmayacakmı stresi bitiriyor bizleri. Seni çok iyi anlıyorum oyuzden... Sma tedirginliğini at kenara inan hersey o zaman cok güzel olacak:) bu arada transferden sonra bol bol su iç bu çok önemli bide doktorum nar suyu önermişti bana günde bi bardak içtim... Sanada sevgilerrrAynenn yaa bende ayni dedim ertelesek mi yok dendi iste korkuyor insan yaaaa bilemiyoruz ya. Canimmm coook tesekkurler tekrar ne kadar pozitif nw kaadar rahatlatici bir enerjin var sevgilerrr
Canim ya banada bakmadilar hiiiic 14 mm rahim kaljnligim diyorum yorumda yok bu hafta sonu transferim olacak bakalim benjmde hiiic bisime bakmadilar korkuyom senin durum ne alemde suan sevgilerrr
Gecmiş olsunn hayirlisi diyelim tsk cvp icinben histereskopi oldum bu ay ki adetimle baslicazz
içim rahat nasil olsa girip baktilar bir sorun yok cok sukur
Nar suyu rahim duvarını kalınlaştırıyor transfer sonrası içilmiyor diye biliyorum..transfer öncesi o da kalınlık için öneriliyor..Yasadıklarımız zor, olacakmı olmayacakmı stresi bitiriyor bizleri. Seni çok iyi anlıyorum oyuzden... Sma tedirginliğini at kenara inan hersey o zaman cok güzel olacak:) bu arada transferden sonra bol bol su iç bu çok önemli bide doktorum nar suyu önermişti bana günde bi bardak içtim... Sanada sevgilerrr
Benim doktorum transferden sonrası için önerdi, rahim kalınlığımda çok iyiydi aslında... Bana özel bi durumda değildi diğer hastalarınada öneriyor biliyorum... Ben transfer gününden itibaren 20 gün hergün bir bardak içtim daha sonrada sıkmaya üsendiğim için her gün birtane yedim.Nar suyu rahim duvarını kalınlaştırıyor transfer sonrası içilmiyor diye biliyorum..transfer öncesi o da kalınlık için öneriliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?