ekim - kasım aylarında dondurulmuş embriyo transferi yapacak olan var mı

canım kalan diğer embriyoyu 6. güne kadar takip edeceklermiş. Zaten onun ilerlemesi biraz yavaş olduğu için diğerini transfer etmişler. Transfer ettikleri kompaktlaşmış. Diğerinin gelişimine bakıp ya tekrar donduracaklar ya da atılacak.

Hayırlı olsun canım... Benimkide kompakt morulaydı... İnşallah güzel haberlerini alırız... Emre bey bana içebilirsen günde bi bardak nar suyu iç demişti. İçtim hergün. Bide su çok önemli bol bol su iç...

amin canım inşallah. Su içmeye çalıyorum bol bol ama narsuyu düşüğü tetikliyo falan diye okumuştum forumdan. Transfere kadar içtim ama sonrasında içmedim. İçiyim ben de o zaman fazla abartmadan. Bir de çok ilaç var ya. Coraspin folbiol dışında estrofem progeston iğne crinone jel göbek bandı bi de clexan iğne. sende de bu kadar çok ilaç var mıydı? tetrayla prednol de vardı da onları 5 gün kullandım yeni bitti.

Progestan, estrofem, coraspin, folidoce kullandım canım. 9.gün pozitifi görünce estrofemi kestik. Diğerlerine devam. Progestan fitil kaşıntı yapmaya basladı bende. Dün fitili bırakıp iğneye basladık biraz rahatlamam için 10 gün iğne kullanıcam sonra fitile dönücem galiba... İğnede agrı yapıyo ama kasıntı korkunç:). Nar suyundan korkma öyle olsa tüp bebek doktoru özellikle iç demez. Hatta nar suyu benim favorim dedi. Hergün 2 tane narın suyunu içtim bak konuşurken canım istedi sıkıcam şimdi:) bide kabak çekirdeği yedim ben...

Doğru diyosun ben de başlıyım bugünden itibaren. Sana da afiyet olsn:) Kabak çekirdeğini pek sevmem de yiyebildiğim kadar artık

Doğru diyosun ben de başlıyım bugünden itibaren. Sana da afiyet olsn:) Kabak çekirdeğini pek sevmem de yiyebildiğim kadar artık
Sorma yaaa ben normalde severim ama o günlerde çok zor yedim... Canım hiç istemedi:) hissediyorum senden güzel haberler gelecek...

Sorma yaaa ben normalde severim ama o günlerde çok zor yedim... Canım hiç istemedi:) hissediyorum senden güzel haberler gelecek...

inşallah cnm ağzından bal damlıyor Bizim durum normalden biraz farklı. spermin morfolojik yapısı dolayısıyla tüp bebekte bile döllenmeye çok düşük ihtimal diyorlardı. İlkinde dedikleri gibi oldu hiç döllenme olmadı. Yılmadık. Ama herşey Allahtan tabi. 10 tane yumurtamız döllendi ikincisinde. Bu sefer de tutmadı. Belki kısmet bu seferdedir. Hayırlısı..

Bizde aynıyız canım... Morfoloji ve sayı sıkıntımız var. İlk tedavimizde 9 tane döllendi ama 2. Gün gelişimi durdu 7 tanesinin. Kalan 2 tanede 2. Kalitedeymiş transfer oldu ama kısmet olmadı bu tedavimde 28 yumurtadan 7 tanesi istenilen düzeye ulastı

Merhaba arkadaşlar
17 Kasım'da 3. Denememi yaptık şuan beklemedeyim
2 tane dondurulmuş embriyo transferim oldu bugün 10. Günüm
Günler geçtikçe heyecanım artıyor
Yarın ilaçlarımı yazdırmak için aile hekimine gidicem acaba gitmişken bi kan tahlili yaptırsammı
Kızlar bi sorunum var!!! Normslde adetim 7 gün sürer. 2. Gün estrofeme basladım 3. Gün adetim kesildi. Sizinde erken bittimi böyle???

Ben olsam yaptırırdım 11. Gün varsa kesin cıkar... İnşallah pozitif olur:)

arkadaşlar selam birsey soracagim dondurulmuş tedavinize başlamadan once adetin 2.gunu cagirdimi doktorunuz
kasim 4 de opu oldu 9 kasim adet oldum simdi ikinci adetim ve doktorum gelmene gerek yok
direk estrofemle basla dedi bir önceki tedavimde böyle olmamisti yârdim lutfennn

Canım tam olarak anlayamadım senin durumunu
Dondurulmuş embriyo kullanacaksın sanırım adetin 2. Günü Dr muayene ye çağırıyor sonra estrofeme başlıyorsun
Yaklaşık 2 hafta sonrada transferin gerçekleşiyor
Ama 3-4 gün arayla Dr muayene çağırdı rahim kalınlığı nasıl die baktı
Estrofeme rahimin kalınlaşmasını sağlayan bir ilaç
Rahim nekadar kalın olursa bebeğin tutumu okadar kolay oluyormuş

selam canım,benimde geçtiğimiz cumartesi günü 2.gündü.kontrole gittim.muayene etti sonrada estrofem verdi.önümüzdeki pazartesi tekrar kontrole çağırdı.bende ilk defa denicem direk dondurulmuş deneyeceğim.

Canim bende kasimin 2 opu oldum 7 kasim adet oldum ama ben 22 ekimde adet olmustum opudan sonra gelen kanamam erken geldi yani kasimin 20 dogru adet olmam lazimdi olmadim 18 kasim doktor kontrole cagirdi adet oldunmu dedi olmadim diyince e2 tahlili yaptirdi hormonlar baskilanmis dedi esterefome baslatti yani bende kanamam olmadan basladim araligin 3 kontrolum var simdi hayirlisi benimde kanamam olmadan baslamam canimi sikti ama doktor adet olmadin diye problem olmaz dedi bakalim hayirlisi

evet o sekilde olucak ama adetin 2. gunu hic gelmene gerek yok direk estrofemi ic dedi
bende bakilmicak mi dedim hayir yok dedi ondan saskinimm kist varmi yok mu nerden bilecek ?

vardir bir bildikleri artik ne diyimm hic anlamadım bende zaten insan kist varmi yok mu diye bakmaz mi rahime yaa

evet o sekilde olucak ama adetin 2. gunu hic gelmene gerek yok direk estrofemi ic dedi
bende bakilmicak mi dedim hayir yok dedi ondan saskinimm kist varmi yok mu nerden bilecek ?

canım içini ferah tut doktorun senin vücudunu tanıyordur ondan gerek duymamış olabilir. Hepimiz dondurulmuş tedavisine 2. gün ya da 3. gün estrofemle başlıyoruz. Bana 9 gün sonraya 2. randevuyu vermişti. Rahat ol, doktoruna güven. Onlar da emin ol başarıya ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…