ekimde cocugunu kucagina alacaklar

Kizlar karnimda boyle degisik bir agri basladi benim. Hamilelik oncesi cok spor yapiyordum ben, tam olarak o doneme benzetiyorum. Karin kaslarim fazla mekik cekmekten ya da karnimi icime cekip kosmaktan agrimis gibi geliyor ama hic spor yapmadim. Uyurken kasiliyorum da kalkinca agri mi yapiyor bilemedim. Tum karnim kas agrisi cekiyor duzenli olarak. Aralikli olsa kasilma basladi deyip panikleyecegim, oyle de degil. Normalde haftaya kontrole gitmem gerekiyordu ama doktor bayrama denk geliyot bayram biter bitmez gel dedi. Aksi gibi de nst ye girdigimde agrimin oldugu anlara denk gelmiyor. Var mi benim gibi olan?

Canım o bendede oluyordu magnezyum verdi doktor toz halinde günde bir şase suya katıp içiyorum daha iyiyim doğumla alakalı olduğunu sanmam

Evet canım bende de oluyor dr magnezyum şase verdi her gün içiyorum

Canım o bendede oluyordu magnezyum verdi doktor toz halinde günde bir şase suya katıp içiyorum daha iyiyim doğumla alakalı olduğunu sanmam
Hmm, bende 2aydir kullaniyordum ama bu son gitmemde yazmadi. Gerek yok diye dusunmustum ama diger ilaclari yazarken unutmus da olabilir. Kendim alayim bari.
Tesekkur ederim kizlar.

Hmm, bende 2aydir kullaniyordum ama bu son gitmemde yazmadi. Gerek yok diye dusunmustum ama diger ilaclari yazarken unutmus da olabilir. Kendim alayim bari.
Tesekkur ederim kizlar.
Doğum yapana kadar kullan dedi dr sıkıntı olmaz takviye bunlar geçmiş olsun tekrar

Neler koydun listelermisin
Olur tabi kabaca özetlerim ;
Kendim için, 2 gecelik 1 pijama geceliklerin sabahlıkları var ama penye bu yüzden ben artı birde polar sabahlık koydum üşürüm filan :) 2çift çorap, 2 emzirme sütyeni, 2 emzirme atleti, 5-6 tane kilot ,1paket depent pet külot aldım bunu hasta bezi gibi düşünün ama incesi öneren çok ebebekten aldım, 1 pakette normal ped koydum, göğüs pedi, lansinoh göğüs kremi, ıslak mendil, diş macunu ve fırçası, tarak, bikaç makyaj malzemeside attım :) terlik, taç, toka, çıkarken giymek için eşofman, 1paket temizleme pamuğu, seyahat boyu şampuan saç kremi sabun,
Bebek için,
1 takım hastane seti, 2alt üst normal takım, 1 tulum, bol eldiven, içinin beyaz zıbını ve şapka, 2 penye battaniye 1 yün battaniye, 1 Müslin bez, bir kaç tane prima premium care 1 numara Bebek bezi (az koydum çünkü doktorum bez, mama (gerekirse)hastaneden karşılanıyor çok koymayın dedi) , uni baby ıslak pamuk, penye mendiller, 3çift çorap.
Yazmayı unuttuğum bişey var mı bilemem ama kapsamlıca yazdım eksik bişey gören varsa söylerse sevinirim (süt sağma makinesinede ilk günler çok ihtiyaç olabiliyor kuzenim geçen hafta doğum yaptı ordan biliyorum bizim hastanede varmış oyüzden koymadım doktorunuza sorun derim) amma uzun oldu ama napalım faydalı olur umarım

Kızlar bu ara bebeklerin boyu kilosu kaç ?? benim bebiş hala dönmedi makat pozisyonunda gelecek sanırım sezeryan yolu göründü bana :-/

Benim bebis 3500 dün gittim kontrole

Maşallah Allah hayırla kavuştursun hepimizi yavrularına, doktorunuz gün vermedi ozaman sanırım normal mi olacak
Bebek alta inmemiş ekimin 4 ünü gecebilir dedi. Boyum falan uzun 4 kiloyu gecsede kaldırırsın sen dedi bakalm zamanında olcak mı sizin nasıl kilosu falan.

Bebek alta inmemiş ekimin 4 ünü gecebilir dedi. Boyum falan uzun 4 kiloyu gecsede kaldırırsın sen dedi bakalm zamanında olcak mı sizin nasıl kilosu falan.
Hayırlısı olsun inşallah , bende cuma doktordaydım 49cm boyu 3200 gr kilosu benimkide söylediğim gibi dönmedi bu saatten sonrada zor gibi dönmesi bu cuma gittiğimde gün verir bence doktorumuz artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…