- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Bide tahlil sonucumda soyle yaziyo TRİMESTER: 19,41-45,30 ERKEK 0,10-0,84
Vallah ikili tarama sonucumda oyle yaziyodu anlamadimO nerde yazıyor erkek mi yazıyor
Vallah ikili tarama sonucumda oyle yaziyodu anlamadim
Evet kiz demisti
Canim Allah şifa versin insallah en kisa zamanda hersey yoluna girerBenim de 13 ekim de dogacskti kizim.15 hafta 4 gunluk hsmileyim.tup bebekle gebe ksldim.gecen hafta 2 li tarsmsm vsrdi hersey iyidi.hatts gelisimi onde gidiyordu.ismini de bade koyduk.6 gundur hastane de yatiyorum.kasiklarim agridi ne oldugunu anlayamadim 2 saat dedim bekleyim gecer sonra lavaboys gittim foş diye suyum geldi psnik oldum 5 dk icinde hadtsne yakinda gittim.hocam da ordsydi hemen muayneye aldi.amniyo sivin azalmis cocouk büzülmüş.durum biraz ciddi ystip wc bile yatakta yapman lazim izleyecegiz dedi.hastane de 6 nci gunum.ekimde kizimi dunysya getirecektim.acaip uzgunum saskinim.ne yapacagini bilmiyorum.surekli sgliyorum rahim agzim kapali.cocuk gelmio sivim gelmio kan gelmio.hersey suan iyi.fskst suyum olusmuo.her aksam 10 da hoca gelip kontrol ediyor.kixlar dua edin suyum fazlalassin.cocugum yasasin.ilk gebeligim.cok da ugrastik.normal yolla ugrastik olmadi.sonrs tup.o kadar igne,ilaclar.saskinim.kasik agribix mi vsr benden tavsiyr acil hemen gidip sivi patlarsa isiniz zor benim gibi.beklemek umitsizce o da zor.
40 ustu kiz alti erkekmis canimMerhaba Herkese:) Benim de 13 Ekim doğum tarihim. Sevgili htc, aynı gidiyormuşuz. Umarım bebeğin daha iyi olacak. Moralini topla, herşey daha iyiye gider :) Emin ellerdesin :) İnsan bazen üzüyor kendini, bugün beni de iş yerinde üzdüler sinirimden ağladım. Bilerek yapıyorlar üzüleyim, şunu bi ezeyim diye... Hiç düşünmeyeceksin, önemsemeyeceksin aslında, senden ailenden bebeğinden önemli değil... Üzülünce o da hissediyor stresi... Güzel haberlerini bekliyoruz...
Benim T-HCG 0.81 :) karar verdik mi üstü mü altı mı erkek?
40 ustu kiz alti erkekmis canim
Allah gonlune gore versin canim erkek dediyse genelde yanilmiyolar beta hcg kac cikmistiBana da 12. haftada erkek mi o dedi çat diye :) 7 Mayısta kontrole gideceğiz. 4 ay bitecek. O zaman kesin söylerim. Siz kimseye söylemeyin dedi :)
Çok koca kafalı biz oğlan gibi düşünüyoruz şimdi, odayı nasıl yapacağıma bile karar verdim :) Çok kaptırdım anlaycağınız :)
Merhaba canim.hala bekliyoruz hoca dun ameliyati vardi gece bazen 12 de geliyor bekledim ama gelmedi.esimle birlikte o da rapor aldi bana bakiyor.Allahim insallah bebegim 2 gundur sivi almidtir idrar yapmistir da sivisi olusmustur.evet canim ya senle ayniymisiz 13 ekim dogumum benimde.dua et bana.moralimi yuksek tutsam da biran da yikiliyorum.cok istiyirum bu bebegi.hoca sakat sanirim diyip alalim desede ben bekleyelim sivi olusacak diyorum.ne kadar kotu durumdayim sana anltamam.Merhaba Herkese:) Benim de 13 Ekim doğum tarihim. Sevgili htc, aynı gidiyormuşuz. Umarım bebeğin daha iyi olacak. Moralini topla, herşey daha iyiye gider :) Emin ellerdesin :) İnsan bazen üzüyor kendini, bugün beni de iş yerinde üzdüler sinirimden ağladım. Bilerek yapıyorlar üzüleyim, şunu bi ezeyim diye... Hiç düşünmeyeceksin, önemsemeyeceksin aslında, senden ailenden bebeğinden önemli değil... Üzülünce o da hissediyor stresi... Güzel haberlerini bekliyoruz...
Benim T-HCG 0.81 :) karar verdik mi üstü mü altı mı erkek?
Elif canim cok tesekkur ediyorum.dua edin bana yeter.bu aksam sanirim karar verecek hoca 10 ile 12 arasinda hoca gelir.surekli ameliyat ve hasta bakiyor bu yuzden grc geliyor odayaCanim Allah şifa versin insallah en kisa zamanda hersey yoluna girerinan cok üzüldüm dualarimiz seninle
Beyzat canim beklemedeyim.moralimi yuksek tutmaya calisiyorum.havuc suyu iciyorum armut yiyorum.ne oldusa hersey ne guzeldi.biranda suyum aniden geldi.agrim oldu.suan hersey iyi hoca bakacak aksam gelecek gec saatte bakacak karar verecek.BANA LUTFEN RICA EDIYORUM.ICTEN DUA EDER MISINIZ kizimi elime almayi cok istiyorum.o kadar alistim ki size.gobegimi de buyumustu.onu seviyorum surekli...Htc berk ... Nasıl oldun?
Merhaba canim.hala bekliyoruz hoca dun ameliyati vardi gece bazen 12 de geliyor bekledim ama gelmedi.esimle birlikte o da rapor aldi bana bakiyor.Allahim insallah bebegim 2 gundur sivi almidtir idrar yapmistir da sivisi olusmustur.evet canim ya senle ayniymisiz 13 ekim dogumum benimde.dua et bana.moralimi yuksek tutsam da biran da yikiliyorum.cok istiyirum bu bebegi.hoca sakat sanirim diyip alalim desede ben bekleyelim sivi olusacak diyorum.ne kadar kotu durumdayim sana anltamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?