Ekimde Ekeceğiz Bebişimizin Tohumlarını Diyenler!!!!!

14 ekim cnm benide yaz hele :) bu ay sıkı çalışıcam ovü. testi siparişide verdim soğan kürünede başlıyorum 2 gün snra inş ekim umudumuz olsun :)

14 ekim cnm benide yaz hele :) bu ay sıkı çalışıcam ovü. testi siparişide verdim soğan kürünede başlıyorum 2 gün snra inş ekim umudumuz olsun :)

canım ovülasyon testini nereden sipariş ettin?? bide nasıl kullanıyorsun?? bende almak istiyorum adet düzensizliğim var yumurtam geç gelişiyor çatlama günümü hiç bilmiyorum ve kullanmak istiyorum

Hadi Bismillahirrahmanirrrahim deyip açıyorum topiği.
Umarım hayırlısıyla alırız bebişlerimizin müjdeli haberlerini..

HADİ BAYANLAR BU AY HEPİMİZE UĞURLU GELECEK HİSSEDİYORUM
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
HAMİŞ ADAYIMIZ
[/TD]
[TD]
BEKLENMEYEN ADET TARİHİ
[/TD]
[TD]
SONUÇ
[/TD]
[TD]
MÜJDELİ HABER
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
meltemtnc
[/TD]
[TD]
1 Ekim
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
nevalee
[/TD]
[TD]
7 Ekim
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
LIPAKA
[/TD]
[TD]
8 Ekim
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gvn1907[/TD]
[TD]14 Ekim[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
serap_serap
[/TD]
[TD]
25 Ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]deerrryyaaa
[/TD]
[TD]bat belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canım ovülasyon testini nereden sipariş ettin?? bide nasıl kullanıyorsun?? bende almak istiyorum adet düzensizliğim var yumurtam geç gelişiyor çatlama günümü hiç bilmiyorum ve kullanmak istiyorum

g.g den aldım canım 30 tane kalem gibi olanlardan 29.90 dı fiyatı uygunduda aldım 5 taneside gebelik testi bgn reglimin 5. günü 10.gününde başlıcam yapmaya bende anlıom anlamıom bi tuhafım çatladımı çatlamadımı psikolojim bozuldu en azından böyle catlama problemi varsa onuda anlamış oluosun

canım adet düzensizliğin varsa neden soğan kürüne başlamıosun bak bnm sorunum olmadığı halde 2 gün snra başlıcam olası bi idrar yolu enfeksiyonu falan vardır die

canım adet düzensizliğin varsa neden soğan kürüne başlamıosun bak bnm sorunum olmadığı halde 2 gün snra başlıcam olası bi idrar yolu enfeksiyonu falan vardır die

pkoya da iyi geldiği söyleniyor ben bi ara içtim ama mide bulandırıcı içmek hiç kolay değil canım

hatta burnuma kolanyalı mendil kapayıp öyle içtim ama peçeteyi aldığımda ağzımdaki kokuyu hissedince 2 kereden fazla içemedim

her derde deva imiş valla. Ama meleğin olsun istiosan brz fedakarlık etcen be cnm adet olduysan 7. gününse hemen başla derim ben ovülasyon testlerimi paylaşıcam sizlerle burada bakalım ne olucak

bebiş için değmez mi sence canım

her derde deva imiş valla. Ama meleğin olsun istiosan brz fedakarlık etcen be cnm adet olduysan 7. gününse hemen başla derim ben ovülasyon testlerimi paylaşıcam sizlerle burada bakalım ne olucak

aslında haklısın gözümü karartıp içmem lazım ama bu ay 9 eylülde hastalandım 7. gününü çoktan geçti faydası olurmu bilmiyorum...

eşimin spermiyogram testi yenilendide oda adetten sonra oldu bu ayda gümbürtüye gidecek gibi...

ama ekim ayı varyaa hem klomene başlatıcak doktorum hem çatlatma iğnesi vuracak ama ben tedbiri elden bırakmıcam ateş ölçme yönteminide ovülasyon testinide kullanıcam... çatlatma iğnesi vurunanlar bile ne zaman çatlıcak net bilmiyorlar ovülasyon testiyle evde anlaması kolay...ve çatlama günü belime yastık koyup sabaha kadar kalkmıcam ve eşimin çatlama günene en az 4 gün ilişkiden uzak kalmış olmamaız lazım ki hareketlilik artsın kafayı bu sefer fena bozdumm

helal kız karart gözünü 4 gün birleşme kesinlikle bak o çok önemli benim en byk hatam o zaten kocama dur diyemiorum.Sabaha kdr öyle yatman şart değil hareketliyse spermcikler yolunu bulurlar zaten ağır iş yapma ağır kaldırma sakın stres yapma kaçıncı ayın yada senen ?

bebiş için değmez mi sence canım

bu gazla ben onuda içerim artık herşeyi yaparım onun için değer...olmayan bi melekten bahsetmek bile içimi kıpır kıpır yapıyoo

önceden sürekli stresliydi...m ama şimdi kafam içim çok rahat.. çünkü eşim destek oluyo artık... o benden fazla istiyo bebek.. buda beni çok mutlu ediyor..

hatta sperm kalitesi için onada keçiboynuzu kürü yapıyorum midesi bulandığı halde içiyo garibim

artık ekimde olmazsa kasım gibi falan aşılama yaptırmayı düşünüyorum...

kızlar siz ne kadar süredir bebek istiyosunuz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…