- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.501
canım benim kafam kızdı folik asıtı kullanmıyorum artık sankı suç onunmuş gibi. bir ayı gecti
eşim testi yaptırdı normalmiş.benim 4. ayım bitti..ne diyeceksin ben ne gerekirse yaptırıcam mı diyeceksin..ben gitmeye de cekınıyorum ilk alttan muayene pek hoş gecmedi başka doktora gitmek istiyorum..offf
ben bebek sayfasını bir süreliğine kapattım kızlar uzun bir süre foruma da giremeyebilirim.Bebeğim karnımda ölmüş. Çok isteyince hep aksilikler peşimi bırakmadı. Kürtaj oldum ama olurken ben öldüğümü hissettim. zamana bırakıyorum Rabbim artık ne zaman nasip ederse kafama takmayacağım...
ben bebek sayfasını bir süreliğine kapattım kızlar uzun bir süre foruma da giremeyebilirim.Bebeğim karnımda ölmüş. Çok isteyince hep aksilikler peşimi bırakmadı. Kürtaj oldum ama olurken ben öldüğümü hissettim. zamana bırakıyorum Rabbim artık ne zaman nasip ederse kafama takmayacağım...
öyle canım amin inşallah ama ben biraz beklemeye aldım zaten doktorumda 3 ay düşünmeyin dedi...ben 6-7 ay kafaı dinlemek istiyorum kendimi okula verdim bugün başladım yeni görev yerimde de ...serapcım geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın. üzüldüm senin adına. nasip değilmiş demekki hayırlısı olsun demek lazım.. inşallah yine bebeğin olur. ben de sein gibi epeydir girmiyodum foruma.. çünkü foruma girdikçe daha çok aklıma takıyorum bebek işini ve sonu hep hüsran oluyor.. benim de 6 aydır uğraşıyorum daha halen tık yok hayırlısı artık ne diyelim.. rabbim hepimize sağlıklı bebekler ve gebelikler nasip etsin
ya araştırma yapılmıyormuş canım eğer ikinci kez tekrarlarsa araştırma yapacaklarmış birde ilk gebeliklerde genellikle olurmuş.doktorum ilk başta boş gebelik demişti eşimde sebebini sordu herşey olabilir dedi kromozomlarla alakalı annedende babadanda kaynaklanabilir dedi. ama ultrasyon bölümünde bebeğim göründü fakat kalbi atmıyordu. ve iki hafta gerideydi normalde 8 haftalık olması gerekiyordu ama 6 haftalık göründü gelişimi. ve bana orada dank etti çünkü iki hafta önce kaza atlattık ve ben iki gün sonra dr.ye gittim dr kesenin kenarında kanama başlamış dedi aladığım kadarıyla bebeğim normal yolla düşecekti progestan verdi kese ve bebek düşmedi o şekilde kaldı ölü olarak...canım yaa, çok üzüldüm, okuyunca inanamadım yaa
ne denir canım ne söylenir ki ya?
çok geçmiş olsun çok acı çekmişsin. Rabbim birdaha yaşatmasın. tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inş acılarını untturacak...
canım acını tazelemek istemem ama bilinen bir sebebi var mıymış bebeğin karnında ölmesinin? araştırıldı mı?
biraz ara vermek istiyorum canım biliyorsunuz zaten ilk başta dış gebelik denildi normal gebelik çıktı tam rahatladım derken kalp atışını ha bugün ha yarın duyduk derken duyamadan bebişim ölmüş. eşimde kötü oldu bende aynı göz kapaklarımın şişi daha yeni bugün indi azıcık evde de tek olunca iyice düşünüyorum düşündükçe daha kötü oluyorum neyse ki bugün göreve başladım doktorum her ne kdar başlama dese de daha fazla duramadım evde...biraz ara vermek en mantıklısı herhalde.eşimle daha yeni yan yana geldik biraz beraber zaman geçirelim sonra elbet verir rabbim bir bebek daha...çok üzüldüm canım...girme foruma bence de..dinlen azcık..toparla kendini..çok geçmiş olsun.umarım en kısa zamanda bebişin seninle olur.unutturur bugünleri...
teşekkürler canım kafamı dinlemem lazım şimdilik...serpcığım çok geçmiş olsun canım yaa.Rabb,m sabır versin sana şifa versin..tez zamanda hayırlısıyla yeni bebeğine kavuştursun..sen şimdi dinlen biraz..kendiniiyi hissettiğinde biz yine burada seni bekliyor olacağız..kendine iyi bak cnm
sağol canım bende halen daha şok altındayım nasıl geldim bugüne bende bilmiyorum....seraaaaaappp canım çççooook üzüldüm şok oldum yaa Allah sana sabır versin cnm...
biraz zaman vereceğiz canım kendimize.. sıkmayacağım artık kendimi ne kadar fazla istersem o o kadar benden o tarafa gidiyor sıkıntılı oluyor o yüzden saldım çayıra politikasını uygulayacağım..serapcım çok üzüldüm allah sabrını versinn aynı durumu bende yaşadım çok zor ama umudunu yitirme zamanı gelince yin eolur
sağol canım...Çok üzüldüm canım. geçmiş olsun..Üzülme ...
biraz zaman vereceğiz canım kendimize.. sıkmayacağım artık kendimi ne kadar fazla istersem o o kadar benden o tarafa gidiyor sıkıntılı oluyor o yüzden saldım çayıra politikasını uygulayacağım..
en güzeli eşinle güzel vakit geçir eşinle bir hafta sonu kaçamağı yap her şeyden herkesden uzak başbaşa eminim çok iyi gelecek ben öle yaptım çok iyi gelecek
birazcık kendimi toparlayayım canım kaçmayı bizde düşünüyoruz artık bakalım..en güzeli eşinle güzel vakit geçir eşinle bir hafta sonu kaçamağı yap her şeyden herkesden uzak başbaşa eminim çok iyi gelecek ben öle yaptım çok iyi gelecek
naptın canım aşılama işi ne oldu...Merhabalar kızlarr...
Bi süredir ara vermiştim..ilk aşılamam tutmayınca..şimdi bugün itibariyle 2. Aşılama için start vermiş bulunmaktayız.sizlere sormak istediğim bişey var..
Dr. Beni muayene ederken yanındaki hemşireye not aldırıyordu,o sırada duydum pco dedi... Ama sonrasında bana herhangi bir bilgi vermedi..açıklamada yapmadı..sizce benim aşamamda pco nun durumu nedir?yani moral bozucu bi durum mu ki?yaşayan var mı böyle bişey ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?