doktor o şekilde verdi.cnm klomenin fotosunu atar mısın günde 4 tane çok fazla günde iki tane içiliyor bnce o yüzden gözlerinde pırıltılar vat :)
inş cnm en kısa zmnda rbbim verir
evet doktor verdi bana da fazla gibi geliyo ama bişeyde diyemedimgünde dört taneyi doktor mu verdi bana biraz fazlageldi
klomenim mavi kutu 50 mg 10 tablet.cnm klomenin fotosunu atar mısın günde 4 tane çok fazla günde iki tane içiliyor bnce o yüzden gözlerinde pırıltılar vat :)
inş cnm en kısa zmnda rbbim verir
klomenim mavi kutu 50 mg 10 tablet.
BİR TANIDIĞIMIZ DA 4 TANE KULLANDI ŞİMDİ İKİZLERİNE HAMİŞŞŞŞ :)BNCE ECZANEYE SOR ÇOK CNM 4 TANE
MAŞALLAH 5 MİKızlar pazar günü çatlatma ignem vuruldu çok heyecanlyım bn ya günler hmn geçsin istyrumbu aydan çok umutluyum 5 yumurtam var allhım inş biri döllenir yaa :).rabbim isteyen herkese nasip etsin
MAŞALLAH 5 MİPEKİ BOYUTLARI NEYDİ
NE ZAMANA BELLİ OLACAK?18 17 16 bunları hatırlıyrum brde 7 vardı digerini hatrlamıyruminş bnmde ikizlerim olur
NE ZAMANA BELLİ OLACAK?
HADİ İNŞALLAH DUALARIM SENİNLE..9 KASIMDA ADET OLMAM LAZIM BEKLYRUM BAKALIM BU HAFTA İLİŞKİ GÜNLERİMİZ BN ADETE KADAR İLİŞKİYE DEVAM EDİCEM BELKİ KÜÇÜK OLAN YUMURTA İÇİN GEÇ DÖLLENME FİLAN
HADİ İNŞALLAH DUALARIM SENİNLE..
GÜZEL VE HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUM.SAGOL CNM İNŞ BURAYA YAZACAGIM İNŞ ADET OLMAM HEPİMİZ HAMİLE KALIRIZ:d
KIZ UCUZ DÖRDÜZ BEŞİZ BİLE OLABİLİR
Herkese günaydın. Bugün saat 11.00'de doktor randevum var. 5 gün Klomen kullanmıştım. Pazar günü bitmişti. Eğer yumurtalarım yeterli büyüklüğe ulaştıysa çatlatma iğnesi yapılacak.
Bu benim ilk deneyimim ve biraz da heyecanlıyım. Bana şans dileyin.
süper heyecanlı süreç umarım ki büyümüştür yumoşların inş güzel hbrler alırsın bu ayHerkese günaydın. Bugün saat 11.00'de doktor randevum var. 5 gün Klomen kullanmıştım. Pazar günü bitmişti. Eğer yumurtalarım yeterli büyüklüğe ulaştıysa çatlatma iğnesi yapılacak.
Bu benim ilk deneyimim ve biraz da heyecanlıyım. Bana şans dileyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?