ekimde klomen kullananlar destekleşelim

ben 6 senedir o ani
bekliyorm rabbim saglikla kucagna almayi nasip eder insallah

bendede pko var 3 aydir aldoctone diane 35 ve glifor kullaniyorm simdi ilacimin bitmesine 3 gun kaldi ilac bittikten 5 gun snra hssta olacam insallah hastaligimin 2. gunude bana vercek doktorum klomen

Herkese meraba ben de ekim ayında KlOmen kullanicam daha öncede kullandım iki gebeligim oldu soruşu olanlar yardimci olabilirim :)
klomenden sonra mı hamıle kaldın kaldıysan belırtılern ne oldu yazarmsn lutfen bnm ıcın cok onemlı

klomenden sonra mı hamıle kaldın kaldıysan belırtılern ne oldu yazarmsn lutfen bnm ıcın cok onemlı
klomene sonrası gebe kaldım ama 10.hafta da Kalbi durdu pıhtılaşma nedeniyle belirti sıfırdi hiç vücudunu dinleme inan insanı aldatiyor ben ibadetlerimi eksik etmedım bu sayede kendimi dinlemeye fırsat olmadı ama kasik ağrılarım vardı aşırı hiçbir Belirti yoktu

klomene kac ay devam ettin cnm? bide klomenı bıraktıktan ne kadar sure sonra oldu hamilelik

arkadaşlar bende dün doktora gittim ve bir adet yumurta oluşmuş.Salı çarşamba ve perşembe birliktelik verdi. Birde progesteron hapı verdi. Hapada salı günü başla dedi. Ama iğne falan yok. Bir adet yumurta yeterlimi acaba

Yeterli canm benim heray tek yumurtam olmustu 4.ay hamile kalmıştım

Kızlar pazar günü çatlatma ignem vuruldu çok heyecanlyım bn ya günler hmn geçsin istyrum bu aydan çok umutluyum 5 yumurtam var allhım inş biri döllenir yaa :).rabbim isteyen herkese nasip etsin

cnm hyrlı olsun bebegin rabbim sag salim kucagına versin bizlerede dua et bnmde 5 yumurtam var bu aydan çok umutluyum

merhaba,
bende klomene başladım 3. günümden itibaren günde 4 tane içiyorum ben sabah akşam 2şer tane bende inanılmaz gaz ve gözlerimde pırıltılı görme yaptı.
bu ay 2. kez kullanıyorum ve ayın 3 ünde randevum var hayırlısı bakalım.
allah isteyen herkese versin inşallah. çok istiyoruz bakalım bu ay ne olacak.

cnm klomenin fotosunu atar mısın günde 4 tane çok fazla günde iki tane içiliyor bnce o yüzden gözlerinde pırıltılar vat :)

inş cnm en kısa zmnda rbbim verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…