bekliyorm rabbim saglikla kucagna almayi nasip eder insallahMeraba kizlar bu mesaji yazmak icin yeni uye oldum hepinize moral olsun istiyorum cunku bende zor günler gecrdigimde teselliyi bu sitelerde ariyordum suan hamileyim ama yasadiklarimi anltmk istedim 2.5 yildir evliyim evlndktn 4 ay sonra korunmayi bıraktık ama hamile kalamdim cok agladm esimde cok uzuluodu 13 ay snra doktra gttk bende pko cikti klomene basladk yumurta olustu ama3 ay kalamadim snra rahim filmi cekildim 4. Aymda hamile oldugumu ogrendim ama 9 haftalikken kalbi durdu cok dagildim korktm ayni yollardan gecip yillarca olmuycak die ama kurtajdan 1 ay sonra kendiligimden hamile kaldim umudunzu kaybetmyin hic
bendede pko var 3 aydir aldoctone diane 35 ve glifor kullaniyorm simdi ilacimin bitmesine 3 gun kaldi ilac bittikten 5 gun snra hssta olacam insallah hastaligimin 2. gunude bana vercek doktorum klomenBende adeti m in 3 . Günü yani dün Dr ye gittim klomen folik asit ve iltihap için antibiyotik verdi yumurta tembelligi pko ve iltihap varmış dün akşam başladım ilaçlara cumartesi çağırdı gelişmesi nasıl olmuş diye bakacak inş buyur
tşk ederiz paylaşımı içinsağlıkla kucağına alamayı nasip etsin rabbimAmin canim Rabbim isteyen herkese sağlıklı akilli hayirli evlatlar nasip eder inşallah
klomenden sonra mı hamıle kaldın kaldıysan belırtılern ne oldu yazarmsn lutfen bnm ıcın cok onemlıHerkese meraba ben de ekim ayında KlOmen kullanicam daha öncede kullandım iki gebeligim oldu soruşu olanlar yardimci olabilirim :)
klomene sonrası gebe kaldım ama 10.hafta da Kalbi durdu pıhtılaşma nedeniyle belirti sıfırdi hiç vücudunu dinleme inan insanı aldatiyor ben ibadetlerimi eksik etmedım bu sayede kendimi dinlemeye fırsat olmadı ama kasik ağrılarım vardı aşırı hiçbir Belirti yoktuklomenden sonra mı hamıle kaldın kaldıysan belırtılern ne oldu yazarmsn lutfen bnm ıcın cok onemlı
klomene kac ay devam ettin cnm? bide klomenı bıraktıktan ne kadar sure sonra oldu hamilelikklomene sonrası gebe kaldım ama 10.hafta da Kalbi durdu pıhtılaşma nedeniyle belirti sıfırdi hiç vücudunu dinleme inan insanı aldatiyor ben ibadetlerimi eksik etmedım bu sayede kendimi dinlemeye fırsat olmadı ama kasik ağrılarım vardı aşırı hiçbir Belirti yoktu
Yeterli canm benim heray tek yumurtam olmustu 4.ay hamile kalmıştımarkadaşlar bende dün doktora gittim ve bir adet yumurta oluşmuş.Salı çarşamba ve perşembe birliktelik verdi. Birde progesteron hapı verdi. Hapada salı günü başla dedi. Ama iğne falan yok. Bir adet yumurta yeterlimi acaba
klomene kac ay devam ettin cnm? bide klomenı bıraktıktan ne kadar sure sonra oldu hamilelik[/QUOTE, canım ben hemen hamile kaldım ama bu gebelik sonrası yine kullandım hamile kalamadim Klomen kullanıp bırakıp hamile kalan da çok sakin moraller i bozmayin iliskiyide adet olana kadar bırakmayın geç döllenme bile olur büymeyen yumurta buyur hiç belli olmaz benim ikinci gebeliğim geç dollenmeydi adete yakın hamile kalmisim nasip kısmet
Meraba kizlar bu mesaji yazmak icin yeni uye oldum hepinize moral olsun istiyorum cunku bende zor günler gecrdigimde teselliyi bu sitelerde ariyordum suan hamileyim ama yasadiklarimi anltmk istedim 2.5 yildir evliyim evlndktn 4 ay sonra korunmayi bıraktık ama hamile kalamdim cok agladm esimde cok uzuluodu 13 ay snra doktra gttk bende pko cikti klomene basladk yumurta olustu ama3 ay kalamadim snra rahim filmi cekildim 4. Aymda hamile oldugumu ogrendim ama 9 haftalikken kalbi durdu cok dagildim korktm ayni yollardan gecip yillarca olmuycak die ama kurtajdan 1 ay sonra kendiligimden hamile kaldim umudunzu kaybetmyin hic
merhaba,
bende klomene başladım 3. günümden itibaren günde 4 tane içiyorum ben sabah akşam 2şer tane bende inanılmaz gaz ve gözlerimde pırıltılı görme yaptı.
bu ay 2. kez kullanıyorum ve ayın 3 ünde randevum var hayırlısı bakalım.
allah isteyen herkese versin inşallah. çok istiyoruz bakalım bu ay ne olacak.
günde dört taneyi doktor mu verdi bana biraz fazlageldi
Amin canim butun isteyenler icin dua ediyorum sürekli 5 yumurtada cok ii ins bekledigin haberi alirsin buay:)cnm hyrlı olsun bebegin rabbim sag salim kucagına versin bizlerede dua et bnmde 5 yumurtam var bu aydan çok umutluyum
Amin canim butun isteyenler icin dua ediyorum sürekli 5 yumurtada cok ii ins bekledigin haberi alirsin buay:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?