ekimde klomen kullananlar destekleşelim

bnde ilk ayımdı klomenle dü test yaptım negatif adetime 6 gün war

bnde ilk ayımdı klomenle dü test yaptım negatif adetime 6 gün war

senin agrın oldumu peki erken daha cnm idrar testleri adet geçtikten sonra çıkıyor genelde

Dr söylemedi benimde sormak aklıma gelmedi tecrübesini yeniyim daha acaba söylemedi çok mu küçük tu gelişmelerden haberdar ederim cnm

Tmm cnm yumurtaların inş olgunlaşmıtşr . bnm 5 taneydi tam hatrlamıyrm söledi ama aklımda kalmadı

senin agrın oldumu peki erken daha cnm idrar testleri adet geçtikten sonra çıkıyor genelde
belirti baya yaşamıştım gögüslerim baya sızlıodu kasık agrım çok olmultu umudum da çok wardı ama nasip olmadı sanırım hala kasık agrım war ara ara ama sanırım adet olucam 6 gün kala s,likte olsa çizgi görmüşler ondan umutlandım ben gazageldim yaptım her saabh ateş ölçümüde yapıorum her sabah 0,1 derce artıob kç gündr 36,9bu sabaah

hmm bnde öyle gögüste sızlama filan olmadı bazıları ewt teste erken sonuç alıyor hkkımızda hyrlısı olsun tatlım. bn hiç ateş ölçmedim :)

selam kızlar dün gttm doktora dktor çatlatma iğnesi verilcek kadar büyük yumurtam olmadgını söledi boş geçcez bu ay bidahaki ay dozu arttrcam dedi belkide çatlamş olablr dedi çnkü cuma gitmiştm 4 gün sonra pazartesiye çğrdı tekrar o arada çatlamş olblrmiki o da ne demekse.düzenli ilşkiye devm edin dedi nasip artık...

selam kızlar ben klomen + ovitrelle kullandım 15 ekimde ve bebek aspirini kullanıyorum... yarın 14. gün oluyor ve göğüs ağrım başladı bugün bu iyi mi kötü mü bilmiyorum yarın da 29 ekim tatil idrar testinde çıkar mı sonuç yoksa bi şekilde acilde kan testi filan mı yaptırsam bu arada kan pıhtılaşması dolayısıyla geçen sene bi düşüğüm var

acilde hemen alıosun sonucunu die biliorum cnm

İlk klomen ve igne denemem hüsranla son buldu bu sabah... Bu ay da kullanayim mi klomen bilemedim.. Bana bi akil verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…