İnş canım güzel haberlerini duyarız. Benimde cümartesi 8 de randevu ilk defa klomen kullandım 5 gün iki kere bakalım cumartesi gelişmiş mi belli olacak
kaç ml de acaba yumurtaların inş güzel hber alırsın bizede yaz :)
Dr söylemedi benimde sormak aklıma gelmedi tecrübesini yeniyim daha acaba söylemedi çok mu küçük tu gelişmelerden haberdar ederim cnmkaç ml de acaba yumurtaların inş güzel hber alırsın bizede yaz :)
bnde ilk ayımdı klomenle dü test yaptım negatif adetime 6 gün war
Dr söylemedi benimde sormak aklıma gelmedi tecrübesini yeniyim daha acaba söylemedi çok mu küçük tu gelişmelerden haberdar ederim cnm
belirti baya yaşamıştım gögüslerim baya sızlıodu kasık agrım çok olmultu umudum da çok wardı ama nasip olmadı sanırım hala kasık agrım war ara ara ama sanırım adet olucam 6 gün kala s,likte olsa çizgi görmüşler ondan umutlandım ben gazageldim yaptım her saabh ateş ölçümüde yapıorum her sabah 0,1 derce artıob kç gündr 36,9bu sabaahsenin agrın oldumu peki erken daha cnm idrar testleri adet geçtikten sonra çıkıyor genelde
belirti baya yaşamıştım gögüslerim baya sızlıodu kasık agrım çok olmultu umudum da çok wardı ama nasip olmadı sanırım hala kasık agrım war ara ara ama sanırım adet olucam 6 gün kala s,likte olsa çizgi görmüşler ondan umutlandım ben gazageldim yaptım her saabh ateş ölçümüde yapıorum her sabah 0,1 derce artıob kç gündr 36,9bu sabaah
ben adet bitttiğinden beri ölçüyrm bu hafta bi artıştahmm bnde öyle gögüste sızlama filan olmadı bazıları ewt teste erken sonuç alıyor hkkımızda hyrlısı olsun tatlım. bn hiç ateş ölçmedim :)
ben adet bitttiğinden beri ölçüyrm bu hafta bi artışta
yumurtlamayı takib için ölçüolar cnm yükselince o gun yumurtluosun arkasından düşmezse hamilesin dilar bende bu ay ilk defa denedim adete yaklastıkçaazalıomuşpeki ateşin yukselince ne oulyor hiç duymadım
ağızdan dil altından yataktan kalmadan yapıosun sabah uyanr uyanmazHimm bnde deniyim o zmn peki ölçüm için belli bir yer var mi :)
acilde hemen alıosun sonucunu die biliorum cnmselam kızlar ben klomen + ovitrelle kullandım 15 ekimde ve bebek aspirini kullanıyorum... yarın 14. gün oluyor ve göğüs ağrım başladı bugün bu iyi mi kötü mü bilmiyorumyarın da 29 ekim tatil idrar testinde çıkar mı sonuç yoksa bi şekilde acilde kan testi filan mı yaptırsam bu arada kan pıhtılaşması dolayısıyla geçen sene bi düşüğüm var
Tabiki kullan ben gunde 1tane kullanarak 4.ayimda hamile kalabilmistimİlk klomen ve igne denemem hüsranla son buldu bu sabah... Bu ay da kullanayim mi klomen bilemedim.. Bana bi akil verin
hamilmisin şimdiTabiki kullan ben gunde 1tane kullanarak 4.ayimda hamile kalabilmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?