ben de ekimde beşinci klomen denememi yaptm ilk 3 ay klomenle yumurtam büyüdü ama son iki aydır büyümüyor
1 yıllık evliyim. polikistik overim var . doktor önümüzdeki ay iğneye başlayalım dedi. dün yumurtamın bu ay da gelişmediğini öğrendim. o kadar üzgünüm ki : (
Kızlar iki tane yumurta var biri 19 ml iyimi sizce
Yok canım iğne vurmicak yeni başladım yenisin dedi progestn verdiÜzülme cnm hkkında hyrlısı neyse o olsun bnm bir yılı geçti hiç korunmadık rabbim ol derse olur ama üzülme morel önmli
iyi cnm iki güne çatlar bnce doktor ne dedi çatlatma ignesi vurulcak mısın
. Hyrlisi CNm ya stres ypma inş olur ilk ayindaKızlar sabah doktora gittik, benim 18 mm bir yumurtam olmuş, iğnemi vuruldum, yarın akşam da ilişki olacak, bana şans dileyin, ilk ayım bu ay
İnşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun :). Hyrlisi CNm ya stres ypma inş olur ilk ayinda
Kizlar bnde bu ay klomen kullandım 13ekimde bsladim 17ekimde bitti 28ekimde yumurtam gelişmişti catlatma iğnesi yaptı doktorum ve rahim duvarın kalinlasmis gusel dedi 30ekimde yumurtam catlamisti ınş 9 kasımda adet olmam gerekio ınş adet olmam hamileyimdir
Kızlar şimdi biz ekimde klomen kullananlar olarak hepimiz beklemede miyiz, nedir durumlar? Biz dün akşam ilişkiye girdik yani çatlatma iğnesinden 36 saat sonra, hayırlısı diyorum artık, bat 15 Kasım...
Hkkımızda hyrlısı olsun cnm bnde 9 kasımda adet olmam gerekio yedi gün kaldı :) senin kasıgına ara ara agrı giriyor mu
ekimde klomene başladım adet günüm 9 kasım bekliyrum sonucu :) hkkında hyrlıısı neyse o olsun cnm
Amin canım, birilerinden güzel haberler alsak da moral olur bize diye bekliyorum heyecanla :)
:) inş cnm bnde bu ay bklyrum hyrlıısı siz kaç aydır denyrsunuz sizin probleminiz varmı
Ya kızlar bu arada bende acayip ateş basması var yüzüm yanıyo sanki, bi de midem bulanıyo, bu çatlatma iğnesinin yan etkisi olabilir mi bunlar, size oldu mu?
bnde olmadı cnm
Canim cumartesi günü bende kontrole gittimBende klomen hiç yan etki yapmadı ya hissetmedim birsey. Sadece akıntı var. Bu arada birşey soracağım . doktor salı folikül takibine çağırdı beni. Özele gidiyorum. Tekrar randevu almama gerek var mı ? Yine muayene ücreti alınıyor mu ? 1 hafta oldum önceki muayeneyi
Ücret almadı kontrol olunca özeldi randevuyu da bir hafta önce adımı yazdırdı m Sekreter e dr çağırdı şu gün diyeCanim cumartesi günü bende kontrole gittim
Muayeneden çıkınca söylemiştim sekretere.Ücret almadı kontrol olunca özeldi randevuyu da bir hafta önce adımı yazdırdı m Sekreter e dr çağırdı şu gün diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?