- 3 Kasım 2015
- 56
- 32
- 88
Kizlar bugün kontrole gittim tedaviye cevap vermişler foliküller. Ama kaç tane kaç mm söylemedi doktor. Perşembe yine gel bakalım dedi. Resim verdi ultrason köşede 11 mm yazıyor. Şimdi bu doktora benim başka sebeplerden dolayı güvenim azaldı... İğne olmadan çatlar mi bu gelişen yumurtalar ?? İlle tekrar gidip iğneyi mi olmam lazım ? Çatlatması iğneleri ne kadar fiyat olarak ?
Mrblar bende yeni katıldım aranıza bende dün başladım klomene
Slm kızlar ben 23 ekimde klomen kullandım 5 gün 19 mm yumurtamda varmış solda sağda da biraz daha küçük Dr ilişki günü verdi 9 kasımda progestn kullanıcam uzayan akinti var kaç gündür bugün e kask ağrım var hareketlerimi etkiliyor neden sizce sat 21 ekim bugün 14 gün oluyo
Cnm bna iğne vermedi daha yenisin durbakalim dedi bide 9 kasımda ben progestan içmeye baslicam canım günde üç tane ilaç bittikten sonra üç gün bekle dedi Dr dördüncü günü hasta olmazsan hamile olursun inş dedi belirgin kasık ağrıları m anladımçatlatma ignesinden sonra 14. gün gebelik testi yapılıyor yani bizim seninle aynı günlerde hasta olmamız lazım yani 9 kasım bnm de sbha kadar adet sancısı gibi agrılarım oldu hala da var kasıgımda ama hareketlerimi etkilemiyor
Cnm bna iğne vermedi daha yenisin durbakalim dedi bide 9 kasımda ben progestan içmeye baslicam canım günde üç tane ilaç bittikten sonra üç gün bekle dedi Dr dördüncü günü hasta olmazsan hamile olursun inş dedi belirgin kasık ağrıları m anladım
İnş canım 21 kasımda belli olacak benim ki daha çok varbna progestan die bişi demedi yani bilmiyorum:) . hyrlsı olsun bklım inş kırmızıları görmeyiz:)
İnş canım 21 kasımda belli olacak benim ki daha çok var
Ya şöyle birşey eşimin sonuçlarıÇatlatma ignesi 55 tl aldım bn cnm kndim vurdum başka nedenlerle güvenim azaldı derken cnm .
Hoşgeldin cnm aramıza :)
Güvenim söyle azaldı eşimin sonuçlarında bir sorun gördü ve size urolog tavsiye edeyim dedi numaramizi birine verdi. bu şurada benim kontrol muayenemi bile yapmayacaktı ben istedim klomen kullandım faydası olup olmadığını da mi kontrol etmeyeceğiz diye öyle muayene etti . neyse çıkışta ürolog arayacak diye beklerken tüp bebek merkezi aradı. Sizin başka çözüm yolunuz yok falan filan daha ilk semen testinde hiç araştırma tedavi olmadan düşün..Çatlatma ignesi 55 tl aldım bn cnm kndim vurdum başka nedenlerle güvenim azaldı derken cnm .
Ya şöyle birşey eşimin sonuçları
Güvenim söyle azaldı eşimin sonuçlarında bir sorun gördü ve size urolog tavsiye edeyim dedi numaramizi birine verdi. bu şurada benim kontrol muayenemi bile yapmayacaktı ben istedim klomen kullandım faydası olup olmadığını da mi kontrol etmeyeceğiz diye öyle muayene etti . neyse çıkışta ürolog arayacak diye beklerken tüp bebek merkezi aradı. Sizin başka çözüm yolunuz yok falan filan daha ilk semen testinde hiç araştırma tedavi olmadan düşün..
İstanbul anadolu yakasında. Özelleri hep mi para peşinde yahımm başka doktor araştır nerelsin hngi il hmn tüp bebek saçma bnce
Hosbulduk canmÇatlatma ignesi 55 tl aldım bn cnm kndim vurdum başka nedenlerle güvenim azaldı derken cnm .
55 tl çok fazla bana 2 kutu 20 tl ve kendisi yaptı doktorum.Hosbulduk canm
cnm catlayabılır tabıkı ama işte bunda kendisi çatlatarak sana saat verıyor ve sen bu sayede o saatte ilişkiye gırerek hamıle kalma ıhtımalını yukseltıyosun. yoksa diğer turlu ne zaman catladıgını nerden bılecen? ben pregnyl iğneyi 36 tl almıstımKizlar bugün kontrole gittim tedaviye cevap vermişler foliküller. Ama kaç tane kaç mm söylemedi doktor. Perşembe yine gel bakalım dedi. Resim verdi ultrason köşede 11 mm yazıyor. Şimdi bu doktora benim başka sebeplerden dolayı güvenim azaldı... İğne olmadan çatlar mi bu gelişen yumurtalar ?? İlle tekrar gidip iğneyi mi olmam lazım ? Çatlatması iğneleri ne kadar fiyat olarak ?
Yarın ola hayrola.. Ovulasyon testi alıp evde takip etsem diyorum çatlamazsa da o gelişen yumurtalar kiste döner mi ?cnm catlayabılır tabıkı ama işte bunda kendisi çatlatarak sana saat verıyor ve sen bu sayede o saatte ilişkiye gırerek hamıle kalma ıhtımalını yukseltıyosun. yoksa diğer turlu ne zaman catladıgını nerden bılecen? ben pregnyl iğneyi 36 tl almıstım
Aminn..merhaba,
dün doktor kontrolüm vardı ve çift taraflı 3 er adet yumurtam oluşmuş.
çatlatma iğnemi oldum 20 tl kendisi yaptı doktorum.
göbekten yaptırdım bu sefer geçen sefer koldan olmuştum.
bugün ilişki dedi bakalım hayırlısı.
allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?