- 3 Kasım 2015
- 56
- 32
- 88
Kaç yıllık evlisinKızlar çatlatma ignesi oldum bugun 11.gün adet olcak gibi kasıgım hafif hafif agrıyor neden bilemedim idrar testi için erken mi
Kızlar benim de Bat ım 9 kasım beklemek ne zorrrHkkımızda hyrlısı olsun cnm bnde 9 kasımda adet olmam gerekio yedi gün kaldı :) senin kasıgına ara ara agrı giriyor mu
ekimde klomene başladım adet günüm 9 kasım bekliyrum sonucu :) hkkında hyrlıısı neyse o olsun cnm
Kızlar benim de Bat ım 9 kasım beklemek ne zorrr
Ben 4 yıllık evliyim,geçen senelerde düşük yaptım ve altı ay korunmadım,adet düzensizliklerim başladı.kontrole gittiğimde pco olduğumu öğrendim.6 ay daha glucophage kullandım.değerlerim düştü çok şükür.bu ay da ilk kez klomen kullandım.ve çatlatma iğnesi olmama gerek kalmadan yumurtam çatlamış.veeee 9 kasımı bekliyorum 4 gözle.aaa ne güzel aynı gün olunca seviniyrum :) rabbim kırmızıları göstermesin bu aysiz kaç yıllık evlisiniz ne kdar zmndr deniyosun :)
Ben 4 yıllık evliyim,geçen senelerde düşük yaptım ve altı ay korunmadım,adet düzensizliklerim başladı.kontrole gittiğimde pco olduğumu öğrendim.6 ay daha glucophage kullandım.değerlerim düştü çok şükür.bu ay da ilk kez klomen kullandım.ve çatlatma iğnesi olmama gerek kalmadan yumurtam çatlamış.veeee 9 kasımı bekliyorum 4 gözle.
2 gün önce çok kötü bir ağrı girdi karnıma dayanılacak gibi değildi.tam 1-1.5 saat sürdü.sonra bir daha ağrım olmadı.üşütmüşte olabilirim.bilemiyorum.kendimi de fazla dinlemek istemiyorum.sonunda üzüleceğim diye.hergün de ateşimi ölçüyorum.git gide yükseliyor,adet yaklaştığı için mi yoksa hamilelik mi bilemiyorum.beklemekten başka çare yokBnde çatlatma ignesi kullandım bkliyrum gece kasıgımda agrılar vardı sizin nasıl agrınız varmı
2 gün önce çok kötü bir ağrı girdi karnıma dayanılacak gibi değildi.tam 1-1.5 saat sürdü.sonra bir daha ağrım olmadı.üşütmüşte olabilirim.bilemiyorum.kendimi de fazla dinlemek istemiyorum.sonunda üzüleceğim diye.hergün de ateşimi ölçüyorum.git gide yükseliyor,adet yaklaştığı için mi yoksa hamilelik mi bilemiyorum.beklemekten başka çare yok
HADİ hayırlısı canim bende 9 kasımda progestan a baslicam ilac bittikten sonra beklicem bana dha c9k 21 jasimda belli olacak yumurta çatlayinca nasıl bi değişiklik hissettim vucudundaBen 4 yıllık evliyim,geçen senelerde düşük yaptım ve altı ay korunmadım,adet düzensizliklerim başladı.kontrole gittiğimde pco olduğumu öğrendim.6 ay daha glucophage kullandım.değerlerim düştü çok şükür.bu ay da ilk kez klomen kullandım.ve çatlatma iğnesi olmama gerek kalmadan yumurtam çatlamış.veeee 9 kasımı bekliyorum 4 gözle.
Ben çatlatma iğnesi olmadım cnm.ama yumurtamın çatladığı gün sol kasığımda adet sancısı gibi bir sancı oldu.ertesi günü doktor kontrolüm vardı.ve yumurtamın çatlamış olduğunu gördü doktorum.Bnde çatlatma ignesi kullandım bkliyrum gece kasıgımda agrılar vardı sizin nasıl agrınız varmı
Ben çatlatma iğnesi olmadım cnm.ama yumurtamın çatladığı gün sol kasığımda adet sancısı gibi bir sancı oldu.ertesi günü doktor kontrolüm vardı.ve yumurtamın çatlamış olduğunu gördü doktorum.hayırlısı inşallah senin daha vaktin varmış canım.HADİ hayırlısı canim bende 9 kasımda progestan a baslicam ilac bittikten sonra beklicem bana dha c9k 21 jasimda belli olacak yumurta çatlayinca nasıl bi değişiklik hissettim vucudunda
Bende 18 aylıkaaa ne güzel aynı gün olunca seviniyrum :) rabbim kırmızıları göstermesin bu aysiz kaç yıllık evlisiniz ne kdar zmndr deniyosun :)
adet yaklaşırkende sıcaklık yükseliyormuş diye okudum bir yerde. o yüzden şüphede kaldım canımmadettete ateş yükselir mi peki bende ateş ölçer alcam ama bir türlü alamadım
Evlendikten 7 ay sonra hamile kaldım bebek gelişmemişti ocak ayında sonlandırırdı ocakan beri deniyoruz :)Bende 18 aylık
Kac gün varkiKızlarr acaba erken gebelik testlerinden mi alsam ne dersiniz.dayanamayacağım sanırım
benim de gelişmemişti canım.aldırdıktan sonra testler yapıldı ve kan pıhtılaşması olduğu saptandı.senin gelişmemesinin sebebini tespit ettiler mi??Evlendikten 7 ay sonra hamile kaldım bebek gelişmemişti ocak ayında sonlandırırdı ocakan beri deniyoruz :)
5 gün varr cnmKac gün varki
Evlendikten 7 ay sonra hamile kaldım bebek gelişmemişti ocak ayında sonlandırırdı ocakan beri deniyoruz :)
Kızlarr acaba erken gebelik testlerinden mi alsam ne dersiniz.dayanamayacağım sanırım
Vallahi ben de bu akşam eve giderken erken gebelik testlerinden alacağım.yarın sabah yapmak istiyorum.kendime daha fazla engel alamayacağım kim ne derse desinrabbim inş isteyen herkese veriri bekle bakalım :)
bnde dayanamıyorum çıkmaz diyolar o yüzden üzülmemek için yapmıyorum belki sbh bi tane test yapablirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?