ekimde klomen kullananlar destekleşelim

aaa ne güzel aynı gün olunca seviniyrum :) rabbim kırmızıları göstermesin bu ay siz kaç yıllık evlisiniz ne kdar zmndr deniyosun :)
Ben 4 yıllık evliyim,geçen senelerde düşük yaptım ve altı ay korunmadım,adet düzensizliklerim başladı.kontrole gittiğimde pco olduğumu öğrendim.6 ay daha glucophage kullandım.değerlerim düştü çok şükür.bu ay da ilk kez klomen kullandım.ve çatlatma iğnesi olmama gerek kalmadan yumurtam çatlamış.veeee 9 kasımı bekliyorum 4 gözle.

Bnde çatlatma ignesi kullandım bkliyrum gece kasıgımda agrılar vardı sizin nasıl agrınız varmı

Bnde çatlatma ignesi kullandım bkliyrum gece kasıgımda agrılar vardı sizin nasıl agrınız varmı
2 gün önce çok kötü bir ağrı girdi karnıma dayanılacak gibi değildi.tam 1-1.5 saat sürdü.sonra bir daha ağrım olmadı.üşütmüşte olabilirim.bilemiyorum.kendimi de fazla dinlemek istemiyorum.sonunda üzüleceğim diye.hergün de ateşimi ölçüyorum.git gide yükseliyor,adet yaklaştığı için mi yoksa hamilelik mi bilemiyorum.beklemekten başka çare yok

adettete ateş yükselir mi peki bende ateş ölçer alcam ama bir türlü alamadım

HADİ hayırlısı canim bende 9 kasımda progestan a baslicam ilac bittikten sonra beklicem bana dha c9k 21 jasimda belli olacak yumurta çatlayinca nasıl bi değişiklik hissettim vucudunda

Ben çatlatma iğnesi olmadım cnm.ama yumurtamın çatladığı gün sol kasığımda adet sancısı gibi bir sancı oldu.ertesi günü doktor kontrolüm vardı.ve yumurtamın çatlamış olduğunu gördü doktorum.

HADİ hayırlısı canim bende 9 kasımda progestan a baslicam ilac bittikten sonra beklicem bana dha c9k 21 jasimda belli olacak yumurta çatlayinca nasıl bi değişiklik hissettim vucudunda
Ben çatlatma iğnesi olmadım cnm.ama yumurtamın çatladığı gün sol kasığımda adet sancısı gibi bir sancı oldu.ertesi günü doktor kontrolüm vardı.ve yumurtamın çatlamış olduğunu gördü doktorum.hayırlısı inşallah senin daha vaktin varmış canım.

Kızlarr acaba erken gebelik testlerinden mi alsam ne dersiniz.dayanamayacağım sanırım

Evlendikten 7 ay sonra hamile kaldım bebek gelişmemişti ocak ayında sonlandırırdı ocakan beri deniyoruz :)
benim de gelişmemişti canım.aldırdıktan sonra testler yapıldı ve kan pıhtılaşması olduğu saptandı.senin gelişmemesinin sebebini tespit ettiler mi??

Evlendikten 7 ay sonra hamile kaldım bebek gelişmemişti ocak ayında sonlandırırdı ocakan beri deniyoruz :)

rabbim inş isteyen herkese veriri bekle bakalım :)

Kızlarr acaba erken gebelik testlerinden mi alsam ne dersiniz.dayanamayacağım sanırım

bnde dayanamıyorum çıkmaz diyolar o yüzden üzülmemek için yapmıyorum belki sbh bi tane test yapablirim

rabbim inş isteyen herkese veriri bekle bakalım :)

bnde dayanamıyorum çıkmaz diyolar o yüzden üzülmemek için yapmıyorum belki sbh bi tane test yapablirim
Vallahi ben de bu akşam eve giderken erken gebelik testlerinden alacağım.yarın sabah yapmak istiyorum.kendime daha fazla engel alamayacağım kim ne derse desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…