banada 4 ay dedi doktorum dört ay halen sonuç elde edemessek tedaviyi değiştircem dediKızlar doktordan şimdi çıktım, 2 ay daha klomen sonra aşılama dedi. 3 aydan fazla kullndırmıyomuş klomeni zaten...
Beimde bu ay 2. Klomenim...gec olusuyor yumurtam...doktor kucukte olsa yumurtan var dedi cum aksamina catlatma ignesi verdi...Rabbim bu yolda kimseyi oyalamasin...klomenin yan etkileri cok baş gösterdi bende..sizdede öylemi kızlar...kasiklarda agri ve aşırı duygusallik olustu bende...oofff...
banada 4 ay dedi doktorum dört ay halen sonuç elde edemessek tedaviyi değiştircem dedi
Canım benim benimde ağrım oldu hatta bi akşam hiç kalkamadım çok ağrım oldu ondan sonra ara ara oldu ama ağrıdı yani normal demişti doktor hatta nolur ilaç içme hiç bişey dayan demişti.Beimde bu ay 2. Klomenim...gec olusuyor yumurtam...doktor kucukte olsa yumurtan var dedi cum aksamina catlatma ignesi verdi...Rabbim bu yolda kimseyi oyalamasin...klomenin yan etkileri cok baş gösterdi bende..sizdede öylemi kızlar...kasiklarda agri ve aşırı duygusallik olustu bende...oofff...
Kist yapabiliormuş fazla büyüyüp çatlamassa bence ondan vermiorlar uzun süre birde hormon bunlar hep çok yüklemekde zarardr benceAnladım canım, benim doktor dedi ki eskiden 6 ay hatta 10 ay bile kullandırıyoduk ama artık 3 aydan fazla kullandırmıyoruz...Doktoruna göre ufak tefek farklar oluyo tabi...
bende ilk içtiğim bir kaç saat içinde miğde bulantısı yapıor sonrada bi ateş basması oluoBeimde bu ay 2. Klomenim...gec olusuyor yumurtam...doktor kucukte olsa yumurtan var dedi cum aksamina catlatma ignesi verdi...Rabbim bu yolda kimseyi oyalamasin...klomenin yan etkileri cok baş gösterdi bende..sizdede öylemi kızlar...kasiklarda agri ve aşırı duygusallik olustu bende...oofff...
sende konu bitmio kızKızlar içini dökmek isteyen buyursun gelsin, bir konu daha açtım :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ok-hangi-tepkilerine-uyuz-oluyorsunuz.878178/
sende konu bitmio kız
İnşallah canım ya hiç umudum yok benim nedense, bu ayda güpgüzel yumurta vardı ama olmadı, diğer 2 ay nasıl olsun ki diye düşünüyorum...Aşılama - tüp bebek fiyatlarını sordum onlar da pek pahalıymış, özellikle de tüp bebek...İnşallah gerek kalmaz ona
Merhaba Hanımlar aranıza bugün katıldım bişey sormak istiyorum.6 aydır bebek istiyoruz olmayınca bugün doktora gittim. Hormon testi istedi regl döneminin 3 günündeyim.Haftaya gel yumurta takibi yapıcam dedi,herhangi bişey vermedi.İlk aşamada klomen verilmiyormu arkadaşlar çok sıkıldım beklemekten çünkü
evet cnm pahalı ama bn inanıyorum bunlara gerek kalmadan göbüşlerim dolacak bebişlerle :):)):
Çok teşekkürler canım.İnşallah hepimizin göbekleri bebişle dolsunHOŞGELDİN cnm aramıza inş en kısa zmnda bebişin olur .Yumurta takibi yapılır sonra klomen verilir çünkü yumurtan oluşuyor mu büyüyor mu çatlıyor mu doktorun bkması lazım ona göre tedaviye devam eder
TATLIM SENIN DAHA NE KI 6AY OLMUSŞMerhaba Hanımlar aranıza bugün katıldım bişey sormak istiyorum.6 aydır bebek istiyoruz olmayınca bugün doktora gittim. Hormon testi istedi regl döneminin 3 günündeyim.Haftaya gel yumurta takibi yapıcam dedi,herhangi bişey vermedi.İlk aşamada klomen verilmiyormu arkadaşlar çok sıkıldım beklemekten çünkü
TATLIM SENIN DAHA NE KI 6AY OLMUSŞBENM 14 AY OLDU 7-8 YILDIR BEKLEYENLER VAR COOK ZOR Bİ SÜREC. ASLINDA NORMALDE 1 YIL DOLMADAN BASLAMIYOLAR Bİ FOLIK ASIT VERİP GÖNDERIYOLAR AMA İYİ DR SANA YUMURTA TAKİBİNE BASLAMIS TATLIM
Evet canım doğru diyosun,hepimiz inşallah kavuşuruz bebişlerimize.Her ay bir sürü belirti yaşayıp acaba diyorum sonuç hep aynı olunca biraz moralim bozuldu heralde.Bu gün hormon testi sonuçlarını aldım hepsi normal çıktı moralim baya düzeldi.Hepimiz için hayırlısı inşallah!Sen klomen kullanmaya başladınmı canım yeni katıldığım için okuyamadım eski msjları..TATLIM SENIN DAHA NE KI 6AY OLMUSŞBENM 14 AY OLDU 7-8 YILDIR BEKLEYENLER VAR COOK ZOR Bİ SÜREC. ASLINDA NORMALDE 1 YIL DOLMADAN BASLAMIYOLAR Bİ FOLIK ASIT VERİP GÖNDERIYOLAR AMA İYİ DR SANA YUMURTA TAKİBİNE BASLAMIS TATLIM
EVET CNM BEN GECEN AY KULLANMIŞTIM İLK OLARAK. 2 TANE YUMURTAM OLUSMUSTU CATLATMA İĞNESİYLE BİRİ CATLAMIŞ DİĞERİ CATLAMAMIS KİSTE DÖNÜŞMÜŞ.Evet canım doğru diyosun,hepimiz inşallah kavuşuruz bebişlerimize.Her ay bir sürü belirti yaşayıp acaba diyorum sonuç hep aynı olunca biraz moralim bozuldu heralde.Bu gün hormon testi sonuçlarını aldım hepsi normal çıktı moralim baya düzeldi.Hepimiz için hayırlısı inşallah!Sen klomen kullanmaya başladınmı canım yeni katıldığım için okuyamadım eski msjları..
İlk ay vermiyorlar genelde önce kendi çatlatacak mı kontrol ediyorlar bana da verilmediyaa doktor bana çatlatma iğnesi vermicem dedi ama genel olarak baktığımda bu ilacı kulanananların çoğuna verilmiş sanki yanlışmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?