İnşaallah ya bi cesaret edip hastaneye gitmem lazımCNM bnm çok sevndim inş güzel hbrler ver bize :).
İnşaallah ya bi cesaret edip hastaneye gitmem lazımhiç emin olamıyorum olumsuz birşey çıkar diye korkudan..
İnşaallah ya bi cesaret edip hastaneye gitmem lazımhiç emin olamıyorum olumsuz birşey çıkar diye korkudan..
Ager yumurtan kendi çatlar ve değerlendirirsen olur neden olmasın var kendi sonuç lan arkadaşlar iğnesizkızlar ben bu ay ikinci kez kullandım klomeni.ama doktorum hastalndı yumurta takibi için başka bi doktora gittim.Gittiğim doktor sadece klomenle hamile kalınmaz aşılama yaptıman lazım diyo.umudumu köreltti iyice.ben klomenden sonuç alanıda pek görmedim ama.Klomenden sonuç alan varsa yazsın lütfn çok moralim bozuk
En güzel öğretmenler günü hediyeemmmm2 haftalık hamileyimmm :))
benimde yarın randevum var inşş güzel haberler alırız benimde ilaç bitti yumurtalara bakılcakKızlaaar nasılsınız neler yapıyosunuz haberler var mı nedir durumlarınız? Ben bu ay 2.defa klomen kullanıyorum, son hapımı bu akşam içiyorum, Çarşamba da doktor randevum var...
benimde yarın randevum var inşş güzel haberler alırız benimde ilaç bitti yumurtalara bakılcak
Canım hiç belli olmaz üstüne adet gorme diye birsry var. Belki öyledir sen iyi düşün varmış gibi hareket et dikkat et inşaallah bakalımsalliala cok sevindim canım Maşallah Allah im sağ salim kucagina almayi nasip etsin inşallah. ... benimde bugün 30. gün ama sabah test yaptım iki çizgi cikti biri daha açık olmasina rağmen gayet netti ama bi damlada kan gelmişti bir süre sonra korktum doktoru aradim hemen kan testi yap dedi test 2 saat sonra cikacak dediler doktorum progestan 200 icmemi söyledi test cikana kadar icrim sonra sonuç hamile değilim çıktı kanamam devam ediyor kızlar sizce hastalandim galiba demedoktor cuma tekrar test yap dedi ama devam ediyor kanama heralde gerek kalmaz bu saatten sonra....
canim msjimi cevapladigin icin cok tesekkur ederim suan bu msja ihtiyacim vardi insallah ya vardir ama niye kan testinde de cikmadi ki[/QUOTE]E="Salliala, post: 43729793, 707289"]Canım hiç bellz üstüne adet gorme diye birsry var. Belki öyledir sen iyi düşün varmış gibi hareket et dikkat et inşaallah bakalımçok sağol. Amin benimde çok yeni o korku var içimdr feraahlatmaya çalışıyorum Rabbim korusun hepimizi
Ayyy canım yaa okadar Cook sevindim ki anlatamam. Sanki kendim mis gibi. Böyle olumlu haberler umut oluyor bize. Şimdi kim bilir ne kadar mutlusndur Rabbim sağ Salim hayırlı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin inşallah.siz kaç aydır istyodunz canım??En güzel öğretmenler günü hediyeemmmm2 haftalık hamileyimmm :))
Canım bu arada öğretmen misin yoksa?En güzel öğretmenler günü hediyeemmmm2 haftalık hamileyimmm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?