ekimde klomen kullananlar destekleşelim

2 günün kalmış cnm bkle bklım inş güzel hber veirrisin bize :)

ÇOK MERAK EDİORSAN VE CESARETİN VARSA KANDA ÇIKAR BENCE YAPTIRABİLİRSİN

Arkadaslar bende bu ay klomen kullandim ama yumurta takibi icin doktora gitmedim.simdi 27. Gundeyim son bir haftadir kasiklarimda batmalar oluyor acaba hamileneiyim yoksa kist mi oldu

Kizlar bence test yaomayin bati bekleyin çünkü klomen ve iğne malesef cok fazla belorti olistiruyor vücutta...gecen ay ben dayanamayip 25 liralik test aldim ama 1 gun sonra adet oldum bence o yüzden bekleyin derim zor evet...ama beklemeloyiz...bende bugün ignemi oldum..Rabbim ennn kisazamanda bizlere bebisler versin insallahhhhh

Kizlar ben bugün Idrar tesi yaptım. O hayalet çizgiyi sizde görüyor musunz ? Ne dersiniz ? Yumutlamadan sonra 12. Gun bugün.

sankı evet var gıbı hadı hayırlısı ınsallah gelmıstır mınıgın kan verecekmısın

cnm inş bebişin vardır ama erken daha kaptırma kendini kan ver o zmn belli olur. inş melegine kavuşursun
Evet vereceğim inşallah bi ara :) bugün yarın tam karar vermedim daha.. Bu sabah yine yaptım biraz daha belirginleşti çizgi düne göre.

Evet vereceğim inşallah bi ara :) bugün yarın tam karar vermedim daha.. Bu sabah yine yaptım biraz daha belirginleşti çizgi düne göre.

belırgınlestıyse bu guzel habere ısaret nasılda bızlere umut oluyorsunuz sevınıyoruz ınanıyorum guzel haberler gelecek senden

Cok sağol canim hepimiz bir gun o guzel haberi verecegiz İnşaallah bakım yazarım zaten hemen

Canım sorması ayıp klomen kullanma sebebın neydı benım esımın degerlerı dusuktu ılac kullandı yukseldı ondan sonra klomene basladık

Canım sorması ayıp klomen kullanma sebebın neydı benım esımın degerlerı dusuktu ılac kullandı yukseldı ondan sonra klomene basladık
Pko var bende. Aslına bakarsan doktor benim eşimin değerlerine de dusuk dedi hatta direk tüp bebek merkezine yönlendirdi. Ama eğer doğruysa ilk aydan hamile kalmış olacağım ben. Ve o tahlil sonucunu doktorun yüzüne çarparım çok moralimizi bozdu çünkü..

Ayyy nasıl umut oldun bana canım anlatamam umudum vardı senın bunu söylemenle arttı mutlu oldum ınsallah hamılesındır ben ınanıyorumkı sen hamılesın esım ıkı ay ılac kullandı sonunda test yaptı degerler cok guzel yukselmıstı hatta dr 6 ay oyle deneyın derm dedı ben ıstemedım ekımde hsg cekıldm testten sonra esım 1 ay daha kullandı ılacı yenı bıttı kasımdada klomene basladık persembe kntrole gıttım 4 yumurtam olmus ıkısı buyuk ıkısı bırazcık daha dusuk persembe ılıskı dedı cuma gunu gobekten 10.30da ovırtel vuruldum cumartesı 22.30 da ve pazar gece ılıskı dedı arkadan gelen yumalrı degerlnedırmek ıcınde salı persembede ılıskı dıyorum rahım kalınlıgında cok ıyı dedı sımdı salı persembe ılıskı ondan sonra batı bekleyecegız

canım var gibi ayy inşallah vardır ya bnm de bugun çatlatma iğnesnden snra 13. günümama korkuyorum test yapmaya

İnşallah bak ne güzel tedaviyi tam olmuşsun. Ben ilk folikül takibinden sonra gitmedim doktora sınır oldum çünkü. Kendim ovulasyon testi takip ettim. Ona gore çatlayan günleri değerlendirdik. Bakalım nasibimizde vardır inşaallah :)

canım var gibi ayy inşallah vardır ya bnm de bugun çatlatma iğnesnden snra 13. günümama korkuyorum test yapmaya
İğne olmadım ben. İğneden kaç gün sonra belli oluyordu bi dene istersen ?

İnşallah canım inşallah bu ay yüzlerımız güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…