Ya benimde bat 23 ama 18. 19. Gün catladilar ovulasyon testine gore. 10 ve 12 (çatlayan gunlerde gun asiri )kasımı değerlendirdik. Şimdi ister istemez meraktan çatlıyorum. Foliküller dolu mu çıktı boş mu çıktı ? Acaba geç çatladığı için gecikme olur mu adette ? Son 2 gün ama delircem. Belirti filan da yok. Benim annemde ablamda kese olusur olusmaz mide bulantisina başlarlar şimdi onu düşününce yok birşey herhalde diyorum...
ÇOK MERAK EDİORSAN VE CESARETİN VARSA KANDA ÇIKAR BENCE YAPTIRABİLİRSİNYa benimde bat 23 ama 18. 19. Gün catladilar ovulasyon testine gore. 10 ve 12 (çatlayan gunlerde gun asiri )kasımı değerlendirdik. Şimdi ister istemez meraktan çatlıyorum. Foliküller dolu mu çıktı boş mu çıktı ? Acaba geç çatladığı için gecikme olur mu adette ? Son 2 gün ama delircem. Belirti filan da yok. Benim annemde ablamda kese olusur olusmaz mide bulantisina başlarlar şimdi onu düşününce yok birşey herhalde diyorum...
çatlatma iğnesnden sonra bugun 10. gunum kızlar sizce ne zaman test yapmalıyım
Ya şimdi ona cesaret edemem bide erkendir sanki ya ilişkiden 10 gün geçti daha çıkar mi hemen ?ÇOK MERAK EDİORSAN VE CESARETİN VARSA KANDA ÇIKAR BENCE YAPTIRABİLİRSİN
Kizlar ben bugün Idrar tesi yaptım. O hayalet çizgiyi sizde görüyor musunz ? Ne dersiniz ? Yumutlamadan sonra 12. Gun bugün.Eki Görüntüle 1696908 Eki Görüntüle 1696909
cnm inş bebişin vardır ama erken daha kaptırma kendini kan ver o zmn belli olur. inş melegine kavuşursunKizlar ben bugün Idrar tesi yaptım. O hayalet çizgiyi sizde görüyor musunz ? Ne dersiniz ? Yumutlamadan sonra 12. Gun bugün.Eki Görüntüle 1696908 Eki Görüntüle 1696909
sankı evet var gıbı hadı hayırlısı ınsallah gelmıstır mınıgın kan verecekmısın
Evet vereceğim inşallah bi ara :) bugün yarın tam karar vermedim daha.. Bu sabah yine yaptım biraz daha belirginleşti çizgi düne göre.cnm inş bebişin vardır ama erken daha kaptırma kendini kan ver o zmn belli olur. inş melegine kavuşursun
Evet vereceğim inşallah bi ara :) bugün yarın tam karar vermedim daha.. Bu sabah yine yaptım biraz daha belirginleşti çizgi düne göre.
Cok sağol canim hepimiz bir gun o guzel haberi verecegizbelırgınlestıyse bu guzel habere ısaret nasılda bızlere umut oluyorsunuz sevınıyoruz ınanıyorum guzel haberler gelecek senden
Cok sağol canim hepimiz bir gun o guzel haberi verecegizİnşaallah bakım yazarım zaten hemen
Pko var bende. Aslına bakarsan doktor benim eşimin değerlerine de dusuk dedi hatta direk tüp bebek merkezine yönlendirdi. Ama eğer doğruysa ilk aydan hamile kalmış olacağım ben. Ve o tahlil sonucunu doktorun yüzüne çarparım çok moralimizi bozdu çünkü..Canım sorması ayıp klomen kullanma sebebın neydı benım esımın degerlerı dusuktu ılac kullandı yukseldı ondan sonra klomene basladık
Pko var bende. Aslına bakarsan doktor benim eşimin değerlerine de dusuk dedi hatta direk tüp bebek merkezine yönlendirdi. Ama eğer doğruysa ilk aydan hamile kalmış olacağım ben. Ve o tahlil sonucunu doktorun yüzüne çarparım çok moralimizi bozdu çünkü..
canım var gibi ayy inşallah vardır ya bnm de bugun çatlatma iğnesnden snra 13. günümama korkuyorum test yapmayaPko var bende. Aslına bakarsan doktor benim eşimin değerlerine de dusuk dedi hatta direk tüp bebek merkezine yönlendirdi. Ama eğer doğruysa ilk aydan hamile kalmış olacağım ben. Ve o tahlil sonucunu doktorun yüzüne çarparım çok moralimizi bozdu çünkü..
İnşallah bak ne güzel tedaviyi tam olmuşsun. Ben ilk folikül takibinden sonra gitmedim doktora sınır oldum çünkü. Kendim ovulasyon testi takip ettim. Ona gore çatlayan günleri değerlendirdik. Bakalım nasibimizde vardır inşaallah :)Ayyy nasıl umut oldun bana canım anlatamam umudum vardı senın bunu söylemenle arttı mutlu oldum ınsallah hamılesındır ben ınanıyorumkı sen hamılesın esım ıkı ay ılac kullandı sonunda test yaptı degerler cok guzel yukselmıstı hatta dr 6 ay oyle deneyın derm dedı ben ıstemedım ekımde hsg cekıldm testten sonra esım 1 ay daha kullandı ılacı yenı bıttı kasımdada klomene basladık persembe kntrole gıttım 4 yumurtam olmus ıkısı buyuk ıkısı bırazcık daha dusuk persembe ılıskı dedı cuma gunu gobekten 10.30da ovırtel vuruldum cumartesı 22.30 da ve pazar gece ılıskı dedı arkadan gelen yumalrı degerlnedırmek ıcınde salı persembede ılıskı dıyorum rahım kalınlıgında cok ıyı dedı sımdı salı persembe ılıskı ondan sonra batı bekleyecegız
İğne olmadım ben. İğneden kaç gün sonra belli oluyordu bi dene istersen ?canım var gibi ayy inşallah vardır ya bnm de bugun çatlatma iğnesnden snra 13. günümama korkuyorum test yapmaya
İnşallah bak ne güzel tedaviyi tam olmuşsun. Ben ilk folikül takibinden sonra gitmedim doktora sınır oldum çünkü. Kendim ovulasyon testi takip ettim. Ona gore çatlayan günleri değerlendirdik. Bakalım nasibimizde vardır inşaallah :)
İğne olmadım ben. İğneden kaç gün sonra belli oluyordu bi dene istersen ?
Evet vereceğim inşallah bi ara :) bugün yarın tam karar vermedim daha.. Bu sabah yine yaptım biraz daha belirginleşti çizgi düne göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?