ekimde klomen kullananlar destekleşelim

Evet ogre

Evet ogretmenim. 5 aydır korunmuyoruz. Eylülde pko teşhisi kondu. Ekimde klomen kullandım ilk seferde oldu çok sukur :)mutluluk korku heyecan karışık birşeyler
Ayyy gerçekten bundan daha güzel bi hediye olamazdı bence de. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.hayırlı uğurlu olsun.

merhaba dert ortaklarım :) ben pcos hastasıyım bu ay klomenle aşılama olacaktım ben daha oncede klomen kullandım ama klomene cevap alamamaıstım doktorumu değiştim tekrar klomenden başlamak istedi farklı bı yol ızlıcez sabırlı olcaz dedi ve başladım dün kontrolum vardı akşamları ıkı tane aynı anda içiyordum dün gittim ilacım bitmişti ama hiç yumurtam gelişmemeişti cuma gunune kadar kullanma cuma tekrar başla dedi acele etmıcez dedı böyle olup sonradan yumurtası gelişen var mı aranızda

Kızlar benim de son adet tarihim 15 kasımdı, klomen pazartesi bitmişti, bu sabah randevum vardı, 13 mm bir yumurtam varmış, Cuma günü tekrar gel dedi bakalım....

Kızlar benim de son adet tarihim 15 kasımdı, klomen pazartesi bitmişti, bu sabah randevum vardı, 13 mm bir yumurtam varmış, Cuma günü tekrar gel dedi bakalım....
şimdi gördüm cnm cuma günü inşş güzel haberlerini alıcaz

Evet ogre

Evet ogretmenim. 5 aydır korunmuyoruz. Eylülde pko teşhisi kondu. Ekimde klomen kullandım ilk seferde oldu çok sukur :)mutluluk korku heyecan karışık birşeyler
Merhaba canım hayırlı olsun Allah hayırlı evlat olsun inşallah, ben de daha önce pco tedavisi olmuştum değerlerim epey düşmüş şuan evliyim diye bi kontrole gideyim dedim yine pco görünümü var fsh 4.53 lh 9.03 çıktı tek problem bu troid prolaktin falan hepsi normal klomene başladım bakalım

şimdi gördüm cnm cuma günü inşş güzel haberlerini alıcaz

Aynen canım maaşallah senin yumurtalar dur durak bilmemiş, benimki yavru kalmış daha bitanecik İnşallah büyür canım, senin de inşallah çalışmaların güzel sonuç verirsen ne zaman adet olmuştun en son?

14/11/2015 di cnm son adet

bu arada senin profil resminede bayıldım yaa çok ii :)

Ehehe ben de çok sevdim. Aah ah bi türlü şu aşkı yaşatamadım yumurtalarımla eşimin spermlerine, bizimkilerin arasında ten uyumsuzluğu var ama burdan evrene bu resimle mesaj yollayarak işi çözmeye çalışıyorum

beklemek ne kadar zor benimde bu ay ikinci klomen kullanisim igne vurali 5 gun oldu zaman sanki hic gecmiyo vurulduktan 2 gun sonra kasiklarimda agri oldu kizlar 2 3 gun surdu bu acaba iyimi kotumu bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…