Evet ogretmenim. 5 aydır korunmuyoruz. Eylülde pko teşhisi kondu. Ekimde klomen kullandım ilk seferde oldu çok sukur :)mutluluk korku heyecan karışık birşeylerCanım bu arada öğretmen misin yoksa?
Ayyy gerçekten bundan daha güzel bi hediye olamazdı bence de. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.hayırlı uğurlu olsun.Evet ogre
Evet ogretmenim. 5 aydır korunmuyoruz. Eylülde pko teşhisi kondu. Ekimde klomen kullandım ilk seferde oldu çok sukur :)mutluluk korku heyecan karışık birşeyler
Evet ogre
Evet ogretmenim. 5 aydır korunmuyoruz. Eylülde pko teşhisi kondu. Ekimde klomen kullandım ilk seferde oldu çok sukur :)mutluluk korku heyecan karışık birşeyler
bana iğne verdi cnm senin noldu 20mm iki tane olmuş iğneyide yaptı cumartesiye kadar hergün ilişki dediBenim de aynen ilaç dün bitti, yarın sabah randevum var bakalım...
şimdi gördüm cnm cuma günü inşş güzel haberlerini alıcazKızlar benim de son adet tarihim 15 kasımdı, klomen pazartesi bitmişti, bu sabah randevum vardı, 13 mm bir yumurtam varmış, Cuma günü tekrar gel dedi bakalım....
Merhaba canım hayırlı olsun Allah hayırlı evlat olsun inşallah, ben de daha önce pco tedavisi olmuştum değerlerim epey düşmüş şuan evliyim diye bi kontrole gideyim dedim yine pco görünümü var fsh 4.53 lh 9.03 çıktı tek problem bu troid prolaktin falan hepsi normal klomene başladım bakalımEvet ogre
şimdi gördüm cnm cuma günü inşş güzel haberlerini alıcaz
14/11/2015 di cnm son adetAynen canım maaşallah senin yumurtalar dur durak bilmemiş, benimki yavru kalmış daha bitanecikİnşallah büyür canım, senin de inşallah çalışmaların güzel sonuç verir sen ne zaman adet olmuştun en son?
Bence çok iyi büyümüş senin yumurtalar, bu ay umut var hadi inşallah14/11/2015 di cnm son adet
Ayy inşş cnmmm hayırlısı hepimizin en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatları olur inşşşBence çok iyi büyümüş senin yumurtalar, bu ay umut var hadi inşallah
bu arada senin profil resminede bayıldım yaa çok ii :)Bence çok iyi büyümüş senin yumurtalar, bu ay umut var hadi inşallah
bu arada senin profil resminede bayıldım yaa çok ii :)
test yaptinmi canim belki olur seninkibnm iğne vuralı bugun 15. gün
BENCEDE SENİNKİ BELLİ OLUR YAAbnm iğne vuralı bugun 15. gün
bnm iğne vuralı bugun 15. gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?