ekimde klomen kullananlar destekleşelim

hımm çok ii yapmışsın canım allah yardımcın olsun daha çok yolun baında olduğun için erken davranmak en iyisi
ben de öyle düşündüm canım beni neler bekliyo bilmek en iyisi bu arada olursa da ne güzel olur

Benimde catlatma ignemi olali 6. Günüm...bu ay 2.klomenim...insallah gobuslerimiz bebisle dolar...

Igneden 12 gun sonra dimi beklemek oylesine zor ki...şu mubarek saatlerin yüzü suyu hurmetine Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı bebisler versin...

Igneden 12 gun sonra dimi beklemek oylesine zor ki...şu mubarek saatlerin yüzü suyu hurmetine Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı bebisler versin...

benim daha 2 hafta var ahh nasıl geçer bilmiyorum rabbim sabır versin amiiin canım inşallah tüm isteyenlere versin

canım benim geçen nisan ayında bir hamilelik yaşadık düşükle saonuçlandı miyom ameliyatı oldum hemen sonra 3 ay korunma devresini atlattık ama şuan klomenle 3 denemem bakalım ne oalcak buarada ilk gebeligimde klomenle olmuştu

Geçmiş olsun canım hadi hayırlısı inşallah fazla beklemezsin güzel haberler için

ama bugun 7 günüm belirtiler için erken olmaması gerekiyor ama nedense hiç bir belirti yok hamilelikle ilgili belkide umutlar gelecek aya kalacak

kizlarrrrr yuUm sivilce doldu catlatma ignesimden sonra yarin 9. gun normalmi acaba yoksa adet belirtisimi sadece cok korkuyorum ya igne sivilce yapiyo olabilirmi nolur biri beni aydinlatsin cok stresliyim

kizlarrrrr yuUm sivilce doldu catlatma ignesimden sonra yarin 9. gun normalmi acaba yoksa adet belirtisimi sadece cok korkuyorum ya igne sivilce yapiyo olabilirmi nolur biri beni aydinlatsin cok stresliyim
selam canım bende çatlatma iğnesi olmuştum fakat bende öyle bişey yapmadı sen stres olmuşssun bence ondan olabilir oluruna bak... sonuçta verende rabbim alanda o yüzden ne zaman kısmetse o zaman olur benim bu ay olmadı o yüzden takmamak en iyisi..... inşallah Rabbim her isteyenin kucağını boş bırakmasın....

Gunaydin kizlar.. hic bir sorunum olmamasina ragmen doktora israrla ertelemek istemiyorum bebek istiyorum hemen dedim :) ve bana klomen verdi :) adetimin 5.gunu basla dedi. Bugun 6. Günü dun basladim. AMA netten okuduğuma gore kist yapiyomus sanirim. Catlatma ignesi falanda vermedi. Sizce kullanmaya devam edeyim mi? Buda hormon tahlili sonucum

Eklentiler

• FB_IMG_1448527258146.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 39
haklisin cok stresliyim rabbim herkesin gonlune gore versin

Günaydın ilacın bittikten sonra kontrole çagırmadımı o kontrole cagırdıgında verıyorlar catlatma ıgnesını

kizlar bugun ignede 11. gunum test yaptim negatif hala bir sansim varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…