ekimde klomen kullananlar destekleşelim

evet canım bende bu ay yeni başladım bakalım inşallah ilk ve son olur
Aminnn inşallah canım hayırlı evlatlar nasip eder Allah ım ben özelde bi bayan doktor bulayım iyi bi tane bari şimdiden bile gerildim yaa

evet canım walla ister istemez stres yapıuyoruz hep inşallah güzel olur herşey pozitif olalaım
Ay bide regl günü var öyle ultrason valla hepsi travma biz kadınlara ne çektik yaaa

Ay bide regl günü var öyle ultrason valla hepsi travma biz kadınlara ne çektik yaaa

öle canım erkekler için hava hoşş benim eşim sperm tahliline bile zorla gitti sonra bende bi kızdım keyfine yapcan biz öle mi diye utana sıkıla giidyodun her zorluğu kadınlar çeiyo boşuna cennet anaların ayakları altında denmemiş yani evlenince daha ii anladım

o ne ilacı oluyor canım bana öle bişi vermedi çatlatma iğnesinden sonra adete kadar beklicem bakalım
BANA PROGESTAN VERDİ CUMARTESİ BAŞLİCAM DEDİ BEN SANA DEMEDİMMİİİ DÜŞÜK OLMASIN DİYE VERİYORUM DEDİ BEN BİR TANE KMYASAL GEBELİK GEÇİRDİMDE

BANA PROGESTAN VERDİ CUMARTESİ BAŞLİCAM DEDİ BEN SANA DEMEDİMMİİİ DÜŞÜK OLMASIN DİYE VERİYORUM DEDİ BEN BİR TANE KMYASAL GEBELİK GEÇİRDİMDE

anladım canım bende dış gebelik geçirdim kendiliğinden düştü ama öle bi ilaç vermedi ala alla hayırlısı bakalım ya

ay valla hamilelikte bile sıkıntı ki biz öncesinde neler çekicez inşallah güzel sonuçlar alırız da çekilen çileyi gözümüz görmez yoksaa durmadan aynı şeyi yaşamak oofffff

ay valla hamilelikte bile sıkıntı ki biz öncesinde neler çekicez inşallah güzel sonuçlar alırız da çekilen çileyi gözümüz görmez yoksaa durmadan aynı şeyi yaşamak oofffff

aynen canım inşallah sen kaç yıllk evlisin ilk bebeğine mi uğraşıyosun

aynen canım inşallah sen kaç yıllk evlisin ilk bebeğine mi uğraşıyosun
ben aslında yeni evliyim 7. ayımdayım ama daha önce pco tedavisi görünce ne durumdayım diye kontrole gittim sonra burada herkesin süreçlerini okudukça bi yerden zaman kaybetmeden başlamak istedim canım

ya kızlar ben bol bol bu sürede manevi huzur için hep birlikte dua okuyalım istiyorum böle bi topik yenilerde yok galiba burda birbirimizi biliyoruz niyetimi çevrem dekilere duyurmak hiç ii olmuyo o yüzden sizden yardım istiyorum hergün sırayla bebek olması için bi dua mı okusak liste yapacak biri varmı ne dersiniz

ben aslında yeni evliyim 7. ayımdayım ama daha önce pco tedavisi görünce ne durumdayım diye kontrole gittim sonra burada herkesin süreçlerini okudukça bi yerden zaman kaybetmeden başlamak istedim canım

hımm çok ii yapmışsın canım allah yardımcın olsun daha çok yolun baında olduğun için erken davranmak en iyisi

Bi kaç topik var öyle istersen onlara katıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…