ekimde klomen kullananlar destekleşelim

Kizlaaar benim igne vuruli 10 gün oldu ve karnimda agrilar göğsümde hassasiyet başladı...cok korkuyorum yine olmadi galiba...

Kizlaaar benim igne vuruli 10 gün oldu ve karnimda agrilar göğsümde hassasiyet başladı...cok korkuyorum yine olmadi galiba...
canim benimde bugun 11.gun benimde karnimda agrilar var sabah cok fazlaydi simdi gecti belkide gebelik belirtisidir ins öyledir

canim benimde bugun 11.gun benimde karnimda agrilar var sabah cok fazlaydi simdi gecti belkide gebelik belirtisidir ins öyledir
bencede gebelik belirtiside olabilir çünkü benim yakın arkadaşım diyorki yumurtlama döneminden sonra kasık ağrılarım hep devam etti şiddetli değildi ama aynı yumurtlama dönemindeki gibidi dedi göğüsleride şişmiş öle diyordu ondan umut kesmek yok pozitif düşünelim güzel olur inşşş

Kız laaar benimde bugun igneden sonra 11. Günüm ve adet olacakmışım gibi agrilarim ve acayip göğüs hassasiyetim agrilarim vaar...off cok merak ediyorum valla aglamaktan yoruldum...kucaklarimiz tez zzamanda bebisle dolsun insallahhhhh

kizlarrrrr yuUm sivilce doldu catlatma ignesimden sonra yarin 9. gun normalmi acaba yoksa adet belirtisimi sadece cok korkuyorum ya igne sivilce yapiyo olabilirmi nolur biri beni aydinlatsin cok stresliyim

canım iğneden sonra benimde her tarafım sivilce doldu yaa aslında adetime yakın çıkarsa bazen çıkardı iğne ilaçlar sivilce doldurdu yüzümü

bende çok merak ediyorum canım ama sabır bol bol ağlama kıyamam yeri geliyo hepmiz öle oluyoruz ama sabretces bol bol dua etces inşallah olur

kızlar iğneden sonra kaçıncı günü test yapmayı düşünüyosunuz ben eğer adet olmazsam 15. gün yapayım diyorum size ne düşünüyosunuz

kızlar iğneden sonra kaçıncı günü test yapmayı düşünüyosunuz ben eğer adet olmazsam 15. gün yapayım diyorum size ne düşünüyosunuz

İğneden 36 saat sonrasına 14 gün ekle, tam o zaman adet olman lazım, olmazsan yap canım bence:)

Canım ağlama hepimiz aynı haldeyiz bazen ben de çok duygulanıyorum, yeter artık olsun diyorum ama hayırlısı diyip beklicez sabredicez...

Bn bu ay arkdşlar doktora gitmemiştim kafamıza göre oldu herşey 4 günüm var hycanlanmak istemiyrum hiç :) bklicez görcez ama yine yoktur adet olacagım deyip doktor randevumu alacagım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…