amn inşİnsaallahhhh daha fazla bekletmez gelir bebislerimizzzzz :))
OLCAK OLACAK ALLAHIN İZNİYLEOlur olsun olmalı olacak inşallahhhhhhh
Herkese merhaba. Yaşım 37. Benim doktor randevum yarın. Klomen'i ilk kez kullanacağım. Yarın başlatacak sanırım. Umarım bir gün buraya güzel haberler yazmak da kısmet olur :)
Sizlerden de güzel haberler bekliyorum tabii ki.. Birbirimize destek olalım.
Valla benim adete 5 gün kaldı hala devam ediyo ağrı senin yumurtalar büyümeye başladığı için agrıyodur heraldekızlar bugün klomende 4.günüm sol kasığımda acaip ağrıyo.normalmi
anladım canım daha çekicem yani bu ağrıyı bebişler gelsnde inşallah katlancaz napalmValla benim adete 5 gün kaldı hala devam ediyo ağrı senin yumurtalar büyümeye başladığı için agrıyodur heralde
Aynen öyle bak ben hala çekiyorum inşallah adet olmam pek ğmidim yok çünkü nasip artıkanladım canım daha çekicem yani bu ağrıyı bebişler gelsnde inşallah katlancaz napalm
inşallah olmazsın canım inşallah gelir miniğinAynen öyle bak ben hala çekiyorum inşallah adet olmam pek ğmidim yok çünkü nasip artık
Amin inşallah canım sagolinşallah olmazsın canım inşallah gelir miniğin
yok canm normalde adetin onuncu günü çagırıo ondan sonrada takibe başlıo duruma göre çatlatma iğnesi veriyoarkadaşlar bende birşey sormak istiyorum doktor bana yumurtam oluşmuyor diye klomen verdi günde iki kez 5 gün .hap bittikten 3 gün sonra birliktelik olacak 3 gün sonra da bana geleceksin dede ama ben neden birliktelik verdiğini anlamadım birde hap bitince hemen yapılmıyormu yumurta takibi.6 gün sonra çağırması geç değilmi
hayrlı olsun inş ii hbaerler alırsın bu ay kaç aydr bebş istyrsunSelamlar kızlar, ben de bu ay ilk defa klomen kullanacağım, yarın başlıyorum, 31 Ekim'de de doktor randevum var, şans dileyin :)
arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum doktor bana yumurtam oluşmuyor diye klomen verdi günde iki kez 5 gün .hap bittikten 3 gün sonra birliktelik olacak 3 gün sonra da bana geleceksin dede ama ben neden birliktelik verdiğini anlamadım birde hap bitince hemen yapılmıyormu yumurta takibi.6 gün sonra çağırması geç değilmi
hayrlı olsun inş ii hbaerler alırsın bu ay kaç aydr bebş istyrsun
inş onlara gerek kalmazSağol canım, biz aslında geçen sene Aralık'tan beri bebiş istiyoruz yani 10-11 aydır. Korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım, kalp atışı oluşmadı kürtaj oldum. Sonra 3 ay ara verdik, korunmayı bıraktık tekrar hamile kaldım o da kimyasal oldu. Sonra 1 ay ara verdik her kontrolü yaptırdık. Bende polikistik var tek yumurtalıkta, bir de bir kan pıhtılaşması sorunu oldu, coraspin, glifor ve inofolic verdi doktor adetim düzenli olsun ve kan pıhtılaşması düzelsin diye..Bu ilaçları kullanarak 3 ay denedik ama hamilelik olmadı. Son adetim yine düzensiz olunca (39 gün), doktor artık klomene başlayalım dedi...Şimdi birkaç ay böyle deneyeceğiz, olmazsa aşılama, o da olmazsa tüp bebek...
inş onlara gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?