ekimde klomen kullananlar destekleşelim

slm. bende 36 yaşındayım. aynı yaştayız yani. . inşallah önümüzdeki ay sizede bana mutlu haberin verildiği ay olur.

Arkadaşlar size bir sorum olacaktı..
Bugün reglimin 6.
Klomenin 3. günü
Cumartesi dr. gidicem yani 10. günümde..
Kontrol edip hem çatlatma iğnesi için hem de ilişki için takvim verecek.
Sorum ise sizce çatlatma iğnesinden önceki gün ilişki olsa mı acaba? Kız için şansı biraz arttırmış olurmuyum.. ?

kızlar bugün klomende 4.günüm sol kasığımda acaip ağrıyo.normalmi

arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum doktor bana yumurtam oluşmuyor diye klomen verdi günde iki kez 5 gün .hap bittikten 3 gün sonra birliktelik olacak 3 gün sonra da bana geleceksin dede ama ben neden birliktelik verdiğini anlamadım birde hap bitince hemen yapılmıyormu yumurta takibi.6 gün sonra çağırması geç değilmi

Selamlar kızlar, ben de bu ay ilk defa klomen kullanacağım, yarın başlıyorum, 31 Ekim'de de doktor randevum var, şans dileyin :)

yok canm normalde adetin onuncu günü çagırıo ondan sonrada takibe başlıo duruma göre çatlatma iğnesi veriyo

Canım öncelikle hayırlısı olsun şimdiden. Ben bu ay ilk defa kullandığım için pek bilgim yok bu konuda, beni çatlatma iğnesi yapmak için hap bittikten 4 gün sonrasına çağırdı. Salı akşamı son hapı içip cumartesi sabah kontrole gideceğim...Bir ihtimal belki eşinin spermleri kritik günlerde taze olsun diye arada bir kere ilişkiye girmenizi söylemiştir :)

hayrlı olsun inş ii hbaerler alırsın bu ay kaç aydr bebş istyrsun

Sağol canım, biz aslında geçen sene Aralık'tan beri bebiş istiyoruz yani 10-11 aydır. Korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım, kalp atışı oluşmadı kürtaj oldum. Sonra 3 ay ara verdik, korunmayı bıraktık tekrar hamile kaldım o da kimyasal oldu. Sonra 1 ay ara verdik her kontrolü yaptırdık. Bende polikistik var tek yumurtalıkta, bir de bir kan pıhtılaşması sorunu oldu, coraspin, glifor ve inofolic verdi doktor adetim düzenli olsun ve kan pıhtılaşması düzelsin diye..Bu ilaçları kullanarak 3 ay denedik ama hamilelik olmadı. Son adetim yine düzensiz olunca (39 gün), doktor artık klomene başlayalım dedi...Şimdi birkaç ay böyle deneyeceğiz, olmazsa aşılama, o da olmazsa tüp bebek...

inş onlara gerek kalmaz

benmde bu ay ilk klomenmdi kullandım kendi çatladı iğneye gerek kalmadı çok yogun yumurta takibi de yaptıramdım şehir dşındaydım ona denk geldi olabildiğince değerlendrdim şimdi on gün war kan testi yaptrmama gün sayıyorum askerlik gibi inş olur ilk aydan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…