ekimde klomen kullananlar destekleşelim

anladm canım bende senden 2 gün sonra 16snda gtmştm benide yarın çağırdı hayrılsıı inşallah

ben kullandım bı kutu bu ay klomen ılk yumurtalarmda buyume olmadı ama ben bırınden duymustum sabah ac karnına balla tarcın karıstrp yedım yumurta takıbımde bı ara buyume oldu sonra durdu göremedık progesteron testı yaptrdım sonuc 29,43 cıktı yumurtlama olmus yanı tabı klomen kullandıkdan snrakı gunlerde gun aşırı ilişkiye grdk duzenlı

İnş canım Allah sesimizi duysun.. Ama benim karnim ara ara agriyor ... Adet olacagim diye aklim cikiyor

Ellis inş hasta olmzsın rabbim yardımcımız olsun. senin kaç yumurtan vardı hangi çatlatma ignesinden vuruldun

anladm canım bende senden 2 gün sonra 16snda gtmştm benide yarın çağırdı hayrılsıı inşallah

hyrlısı cnm doktor ne diyecek bklım bizede haber ver

ballı tarçın çok faydalıymış duymuştum ama uygulamadım bnm bi problemim yok yumurtamda oluo çatlıyo ama hamile kalamadım 17 aylık evliyim. klomene bşldım pazar gnü çatlatma ignesi verdi aynı gün ilişki söledi sonra bir gün arayla ilişki dedi hkkımızda hyrlısı olsun.

amin hepimiz için hayrlısı ball tarçı çörekotunu bnde duydum bu ay kalmazsam başlıam sanırım bu ayda olmicak karnım ağrımaya başladı iki gündr

polikistikover war klomen kullandım bu ay üç yumurtam oldu kendiliğinden çatladı iğne kullanmadım şimdi bekliorum bel ağrım veadet olacakmş gibi kasık ağrım bidegöğüs hassasiyetim var

CNM bnm bi problemim yok hamile kalamadım 17 aylık evliyim yumurtm oluyor çatlıyor ama hamile kalamadım klomene başlattı doktor

amin hepimiz için hayrlısı ball tarçı çörekotunu bnde duydum bu ay kalmazsam başlıam sanırım bu ayda olmicak karnım ağrımaya başladı iki gündr
canım ben otrivelle kullandım. İşte doktora gittiğimde bana yumurtan var ama bir tanesi iyi gelişmiş demişti. Aslında iğneden sonrada kontrole çağırmıştı. Ama çalışıyorum. Her dakikada izin alamıyorum. Ama iğneden 36 saat sonra inanılmaz kasık ağrım olmuştu. Çatladı sanırsam :)

şimdi ben bişey sorucam size Pko teşhisi nasıl konuyor. Ben iki ay denedim. Bebek olmayınca hemen doktora gittim. Muayene etti. herşey normal reglinin 2. günü gel hormon testi yapalım dedi. onu da yaptık sonuçlar için mükemmele yakın dedi. Yumurtamın olduğunu da gördük. Rahim filmi çeksek mi dedim. Daha çok erken gerek yok dedi. Tabi ben biraz tez canlıyım :) şimdi bu ay olmazsa ben hangi aşamaya geçmeliyim?

ee yumurtan oluyor çatlıyorsa nedne klomen verdiki

üç ay yumurta takibi yaptık olmadı sonra klomene başlattı birden fazla yumurtan olsun onu deneyelim dedi o yüzdn hyrlısı bklım

bana da gerk yok dedi sonra bn gidip çektrdim rahim filmide temizdi bnm ..klomen 3 ay deniyorlar sonra aşılama ya geçiliyor die okudum ama tam bilmiyum

bana çatlatma ıgnesı vermedı henuz adet gunumu eklıyoruz daha adetıme var 5 gun ama bır haftadır adetmişim gbi sancım var cok akıntım var normalde akıntılı bırı degılımdır hadı hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…