ekimde klomen kullananlar destekleşelim

sen deneyimlisin iki kere kalmışın ne belirtiler yaşadı adetinden önce

Canım hayırlısı olsun inşallah, çok zor biliyorum ama fazla düşünmemeye, başka şeylere odaklanmaya çalış bugünlerde...Ne zamandır çocuk istiyosunuz, pko mu var sende de?

sen deneyimlisin iki kere kalmışın ne belirtiler yaşadı adetinden önce

Canım ben ilk hamile kaldığımda adet öncesi göğüs hassasiyetim çok fazla olmuştu ve kasıklarımda sızılar olmuştu adet zamanında ve geçtikten sonra. İkincisinde ise mide bulantı ve kusmam olmuştu daha adetim gecikir gecikmez, kusmam geçtikten 2 gün sonra filan da adetle atıldı, sonlandı hamilelik..İkisi de birbirinden farklıydı yani..

Canım hayırlısı olsun inşallah, çok zor biliyorum ama fazla düşünmemeye, başka şeylere odaklanmaya çalış bugünlerde...Ne zamandır çocuk istiyosunuz, pko mu var sende de?
ewet war malesef ki iki senedr istyiırum bi ara troid çıktı tedavi oldum birazda kilo werdim altı aydır korunuodum ilk ayım doktor kontrlunde başladım klomen verdi oda 17 de çatlamış dedi yumurtan bende o günleri değerlendrmiştim umarım tutunmuştr günler geçmio

şua ne kadar yapmıcam desemde kendimde belirti arıyorum malesef bel ağrım war baya arada adet sancısı gbi agrı gelio gögüslerimde şişti hassaslık war bideiki gündr iainlmaz iştahım açıldı

2 sene uzun zaman tabi anlıyorum, benim de 1 sene olmak üzere, insan vakit geçtikçe daha sabırsız oluyo..Mümkün mertebe farklı şeylerle oyalanmak lazım bu süreçte :)

şua ne kadar yapmıcam desemde kendimde belirti arıyorum malesef bel ağrım war baya arada adet sancısı gbi agrı gelio gögüslerimde şişti hassaslık war bideiki gündr iainlmaz iştahım açıldı

Aslında çoğu belirti adet belirtisiyle aynı, o yüzden çok kafa karıştırabiliyo..En doğrusu adet zamanının gelmesini beklemek ama biz birbirimize akıl versek de kendimize söz geçiremeyiz bu konuda :)

2 sene uzun zaman tabi anlıyorum, benim de 1 sene olmak üzere, insan vakit geçtikçe daha sabırsız oluyo..Mümkün mertebe farklı şeylerle oyalanmak lazım bu süreçte :)
ikisene ama arada altı ay ara war korundum doktor aklmamalısın kalsanda yaşamaz dedi korkuttu beni o arada kafamdarahattı kilo werdm ilaçlarımı kullandım tsh ım fln düzledi bu ilk ay iki yılın sabırsızlıgı var yani

Aslında çoğu belirti adet belirtisiyle aynı, o yüzden çok kafa karıştırabiliyo..En doğrusu adet zamanının gelmesini beklemek ama biz birbirimize akıl versek de kendimize söz geçiremeyiz bu konuda :)
kesinlikle haklısın bide ilk defa tedavi adına bir şey yapıorum die mi bilmiorum garip hiisediorum buay oldu diorum sonra yok umutlanmıcam ozaman daha çok üzülüyorum diorum öle gidip gelio kafam

Aynen canım ben seni anlıyorum, benim de bu 1 sene içinde korunup da hamile kalmadığım 3 ay aslında ama bebek düşüncesi ve kararı ne zaman oluşmuşsa insan o zamandan beri bekliyomuş gibi hissediyo..Senin de bunun üzerinden 2 sene geçtiği için ister istemez sanki daha ilk denemenmiş gibi hissetmiyosun, daha sabırsızsın...Zaten anne olunca çok sabırlı olmak lazım, hayat bizi buna alıştırıyo bence :)))

kesinlikle haklısın bide ilk defa tedavi adına bir şey yapıorum die mi bilmiorum garip hiisediorum buay oldu diorum sonra yok umutlanmıcam ozaman daha çok üzülüyorum diorum öle gidip gelio kafam

Tedavide olunca tabi ister istemez insan daha ayrı umutlanır, ben de bu ay öyle hissedicem muhtemelen..Ama tabi klomen de de aşılamada da tüp bebekte de ilk seferde tutmama ihtimali var tabi ki ve bu da çok doğal...Bence en önemlisi öyle ya da böyle olacak o çocuk diye düşün, ha biraz geç ha biraz erken, zamanı geldiğinde :)

inş send eöle hissedeceksin belki olumlu düşünemk daha iidir die kendimi tselli ediyorum

o heyecan bile güzel aslında onu beklemek ble mutlu edici o haberi alınca yaşaacank mutluluk kim bilir nasıl oalak allah tez zmaanda aşatsın bize

Kızlar iyi akşamlar bugün kontrolum vardı 5 tane yumurtam var pazar günü ovitrelle catlatma iğnesi vurulacagim :) . doktorun verdiği iliski günlerini değerlendireceğim inş hepimiz güzel haberler alirizz çok heycnliyim simdidenn

bende yarın gideceğim kontrole adetimn onuncu günü klomen bitelide 2 gün oldu sen hangi günde gtmştin canım

takvimlerde bak CNm 14.unde adetin ikinci gun u doktora gttim klomen verdi 5 gün içtim ayın 22.snde yumurtalara bakmak için çağırdı yanı bugün 5 tane yumurtam var pazar günü de catlatma iğnesi vurulacagim

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-22-19-24-31.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2015-10-22-19-24-37.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar merhaba bende ayın 10 nda iğnemi yaptirdim.. Ben de ilk kez kullandim. Geri sayıma başladım son 5 gün:) ak kara çıkacak ortaya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…