benmde bu ay ilk klomenmdi kullandım kendi çatladı iğneye gerek kalmadı çok yogun yumurta takibi de yaptıramdım şehir dşındaydım ona denk geldi olabildiğince değerlendrdim şimdi on gün war kan testi yaptrmama gün sayıyorum askerlik gibi inş olur ilk aydan
sen deneyimlisin iki kere kalmışın ne belirtiler yaşadı adetinden önce
ewet war malesef ki iki senedr istyiırum bi ara troid çıktı tedavi oldum birazda kilo werdim altı aydır korunuodum ilk ayım doktor kontrlunde başladım klomen verdi oda 17 de çatlamış dedi yumurtan bende o günleri değerlendrmiştim umarım tutunmuştr günler geçmioCanım hayırlısı olsun inşallah, çok zor biliyorum ama fazla düşünmemeye, başka şeylere odaklanmaya çalış bugünlerde...Ne zamandır çocuk istiyosunuz, pko mu var sende de?
şua ne kadar yapmıcam desemde kendimde belirti arıyorum malesef bel ağrım war baya arada adet sancısı gbi agrı gelio gögüslerimde şişti hassaslık war bideiki gündr iainlmaz iştahım açıldıCanım ben ilk hamile kaldığımda adet öncesi göğüs hassasiyetim çok fazla olmuştu ve kasıklarımda sızılar olmuştu adet zamanında ve geçtikten sonra. İkincisinde ise mide bulantı ve kusmam olmuştu daha adetim gecikir gecikmez, kusmam geçtikten 2 gün sonra filan da adetle atıldı, sonlandı hamilelik..İkisi de birbirinden farklıydı yani..
ewet war malesef ki iki senedr istyiırum bi ara troid çıktı tedavi oldum birazda kilo werdim altı aydır korunuodum ilk ayım doktor kontrlunde başladım klomen verdi oda 17 de çatlamış dedi yumurtan bende o günleri değerlendrmiştim umarım tutunmuştr günler geçmio
şua ne kadar yapmıcam desemde kendimde belirti arıyorum malesef bel ağrım war baya arada adet sancısı gbi agrı gelio gögüslerimde şişti hassaslık war bideiki gündr iainlmaz iştahım açıldı
ikisene ama arada altı ay ara war korundum doktor aklmamalısın kalsanda yaşamaz dedi korkuttu beni o arada kafamdarahattı kilo werdm ilaçlarımı kullandım tsh ım fln düzledi bu ilk ay iki yılın sabırsızlıgı var yani2 sene uzun zaman tabi anlıyorum, benim de 1 sene olmak üzere, insan vakit geçtikçe daha sabırsız oluyo..Mümkün mertebe farklı şeylerle oyalanmak lazım bu süreçte :)
kesinlikle haklısın bide ilk defa tedavi adına bir şey yapıorum die mi bilmiorum garip hiisediorum buay oldu diorum sonra yok umutlanmıcam ozaman daha çok üzülüyorum diorum öle gidip gelio kafamAslında çoğu belirti adet belirtisiyle aynı, o yüzden çok kafa karıştırabiliyo..En doğrusu adet zamanının gelmesini beklemek ama biz birbirimize akıl versek de kendimize söz geçiremeyiz bu konuda :)
ikisene ama arada altı ay ara war korundum doktor aklmamalısın kalsanda yaşamaz dedi korkuttu beni o arada kafamdarahattı kilo werdm ilaçlarımı kullandım tsh ım fln düzledi bu ilk ay iki yılın sabırsızlıgı var yani
kesinlikle haklısın bide ilk defa tedavi adına bir şey yapıorum die mi bilmiorum garip hiisediorum buay oldu diorum sonra yok umutlanmıcam ozaman daha çok üzülüyorum diorum öle gidip gelio kafam
inş send eöle hissedeceksin belki olumlu düşünemk daha iidir die kendimi tselli ediyorumTedavide olunca tabi ister istemez insan daha ayrı umutlanır, ben de bu ay öyle hissedicem muhtemelen..Ama tabi klomen de de aşılamada da tüp bebekte de ilk seferde tutmama ihtimali var tabi ki ve bu da çok doğal...Bence en önemlisi öyle ya da böyle olacak o çocuk diye düşün, ha biraz geç ha biraz erken, zamanı geldiğinde :)
o heyecan bile güzel aslında onu beklemek ble mutlu edici o haberi alınca yaşaacank mutluluk kim bilir nasıl oalak allah tez zmaanda aşatsın bizeAynen canım ben seni anlıyorum, benim de bu 1 sene içinde korunup da hamile kalmadığım 3 ay aslında ama bebek düşüncesi ve kararı ne zaman oluşmuşsa insan o zamandan beri bekliyomuş gibi hissediyo..Senin de bunun üzerinden 2 sene geçtiği için ister istemez sanki daha ilk denemenmiş gibi hissetmiyosun, daha sabırsızsın...Zaten anne olunca çok sabırlı olmak lazım, hayat bizi buna alıştırıyo bence :)))
o heyecan bile güzel aslında onu beklemek ble mutlu edici o haberi alınca yaşaacank mutluluk kim bilir nasıl oalak allah tez zmaanda aşatsın bize
slm. bende 36 yaşındayım. aynı yaştayız yani. . inşallah önümüzdeki ay sizede bana mutlu haberin verildiği ay olur.
inşallah işe yarar canım bolşansSelamlar kızlar, ben de bu ay ilk defa klomen kullanacağım, yarın başlıyorum, 31 Ekim'de de doktor randevum var, şans dileyin :)
bende yarın gideceğim kontrole adetimn onuncu günü klomen bitelide 2 gün oldu sen hangi günde gtmştin canımKızlar iyi akşamlar bugün kontrolum vardı 5 tane yumurtam var pazar günü ovitrelle catlatma iğnesi vurulacagim :) . doktorun verdiği iliski günlerini değerlendireceğim inş hepimiz güzel haberler alirizz çok heycnliyim simdidenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?