ekimde klomen kullananlar destekleşelim

polikistikover war klomen kullandım bu ay üç yumurtam oldu kendiliğinden çatladı iğne kullanmadım şimdi bekliorum bel ağrım veadet olacakmş gibi kasık ağrım bidegöğüs hassasiyetim var
aynılarını ben yasıorm suan bılıomsn polikistikover yok bende ama dıger senın yasadıklarının aynısı suan bende var neden bılmıorm

Akıntın nasıl kokulu kokusuz geçmiş aylarda bnmde akıntım oldu ama hamile degildim kokusuz .

sabah ac karnına bır yemek kasıgı bala bır cay kasıgı tarcın karıstırp yıceksın duzenlı onıkı gun boyunca ama onıkı gunu gecerse sıkıntı gecmemesı lazm o zaman zararı var söylım ne olur ne olmaz

Akıntın nasıl kokulu kokusuz geçmiş aylarda bnmde akıntım oldu ama hamile degildim kokusuz .
yooo oyle bı koku almadım ama beyaz akıntım gunluk ped kullanmıyorum akıntıyı takıp etmek ıcın gunde ıkı uc sefer iç çamasırı degıstrıorm o derece yapışkan gbı akıntı beyaz şeffafda var suan da bıle agrım vaar kasıklarda adetıme daha bes gun var bu olaylar olalı 3 gun oldu

ben içine çöek otuda biliyorum

sık idrara çıkma warmı

inş hayra çıkar beklemedeyim
ben ayrıca sabah ac karnına hayıt tohumu ıctım fsh hormonumda yukseklık vardı bıraz ondan onun yanında çöğrek otu yagı hapı kullandm sabah aksam ac karnına

hadi inş tutunur bu ay bebeişin senn benden az şafağın bende iki gündür bel ağrı dün kasık ağrısı başladı bugunde sık idrara çıkma ama daha 9 gün war

hadi inş tutunur bu ay bebeişin senn benden az şafağın bende iki gündür bel ağrı dün kasık ağrısı başladı bugunde sık idrara çıkma ama daha 9 gün war
ayy inşaallah cnm bu mubarek aşure gununde suandada orucluyum allahım dualarımızı kabul eder ınsallah benm adetıme daha bes gun var bnmde agası yukarı 4 ,5 gun oldu bu agrılarm

selam kızlar doktora gittim bugün yumurtamın en byüğü 13mm imiş.yeterli değil büyüklüğü dedi ve salı tekrar çağrdı

ayy inşaallah cnm bu mubarek aşure gununde suandada orucluyum allahım dualarımızı kabul eder ınsallah benm adetıme daha bes gun var bnmde agası yukarı 4 ,5 gun oldu bu agrılarm
aynı zamanda başlamış demkki ayy inş ikimzde hamileyizdir bugun kayın valıdem aradı ewe birseyler al bereket getirir dedi onun için işten frsat bulup çıktım kendimi bebek mağazasında buldum zıbınla patik aldım inş bu mubarek günde uğur getirr bana

selam kızlar doktora gittim bugün yumurtamın en byüğü 13mm imiş.yeterli değil büyüklüğü dedi ve salı tekrar çağrdı
tekrar doktora gıdene kadar sabahları ac karnına bır yemek kasıgı bala bır cay kasıgı tarcın at karstr ye bende etkılı oldu

ayy inşalllah cnm ıkımızınde belırtılerı aynı acaba nolcak hıc bızım gbı olup bunları yaşayan hamıle kalan yokmu ya bı deseler

tekrar doktora gıdene kadar sabahları ac karnına bır yemek kasıgı bala bır cay kasıgı tarcın at karstr ye bende etkılı oldu
bende bu ay kalamazsam bal çörek otu tarçın karımını denicem herkez çok memnun

bende bu ay kalamazsam bal çörek otu tarçın karımını denicem herkez çok memnun
bak ben sabah ve aksam ac karnına hayıt tohumu kaynatıorm onun yanında çögrek otu yagı hapı kullanıorm

ayy inşalllah cnm ıkımızınde belırtılerı aynı acaba nolcak hıc bızım gbı olup bunları yaşayan hamıle kalan yokmu ya bı deseler
ben şimdi sende aynı şeyleri yaşayınca umutlandım :) ilk bel ağrım başladı ama akıntı yok bende henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…