- Konu Sahibi baharinadasi
-
Bizde de öyle varikosel ameliyatı oldu ama fayda etmedi 1 yıl vitaminler beslenme denedik olmadı aşılama denedik 2 kez olmadı haziran ayında kendiliğinden gebe kaldım sürpriz bir şekilde oda kese görmeden kimyasal oldu şimdi 5ab bir tane transfer yaptılarBende de sıkıntı yok canım eşimde varikosel ve hareket zayıflığı var bir sürü doktora gittik tavmergen vs hepsi ayni şeyi söyledi aşılama tutmaz normal yollada olmaz çocuğunuz direk tüp Bebek dedi oylelikle başladık. Ama araştırmalarıma göre tüp Bebek sürecinde bu ilaçları hep veriyorlar
Herkes te aynı olmuyor belirtiler hangi gün test vereceksinYok canım kasıklarımda hiçbirsey yok hissetmiyorum Ağrı falan göğüslerim şiş karnım şiş oda ilaçlardan zaten
Nereye tedavi oldunYok canım kasıklarımda hiçbirsey yok hissetmiyorum Ağrı falan göğüslerim şiş karnım şiş oda ilaçlardan zaten
Yaaa ama bir gebelik belirmiş en azından bak Umut var kimyasalda olsa bu sefer tutar büyük ihtimal. Bana ayın 7sinde teste gel dediler özel sağlık hastanesi Emre baserde tedavi oluyorumBizde de öyle varikosel ameliyatı oldu ama fayda etmedi 1 yıl vitaminler beslenme denedik olmadı aşılama denedik 2 kez olmadı haziran ayında kendiliğinden gebe kaldım sürpriz bir şekilde oda kese görmeden kimyasal oldu şimdi 5ab bir tane transfer yaptılar
Evet o yüzden tutmasından ziyade tekrar kimyasaldan korkuyorum ben de cuma günü ayın yedisinde test vercem aynı gün vercez ikimizde güzel haberler alalım inşallahYaaa ama bir gebelik belirmiş en azından bak Umut var kimyasalda olsa bu sefer tutar büyük ihtimal. Bana ayın 7sinde teste gel dediler özel sağlık hastanesi Emre baserde tedavi oluyorum
İnşallah canım kimyasalda beta çıkıyor muEvet o yüzden tutmasından ziyade tekrar kimyasaldan korkuyorum ben de cuma günü ayın yedisinde test vercem aynı gün vercez ikimizde güzel haberler alalım inşallah
Oluyor hiç unutmam pazartesi 4 gün geçikme ile 113 betayla öğrendim Salı 225e yükseldi perşşembe 81 E düştü pazartesi zatem adet oldum öğrendiğimde 4 haftalıktı Salı günü 5 haftalık keseyi görecektim ama cuma kimyasal haberini aldım pazartesi düşürdüm kanama ileİnşallah canım kimyasalda beta çıkıyor mu
Ay canım hayırlısı böyleymiş üzülme sağlıksız embiryoyu vücut atarmış zaten. inşallah bu embriyon sıkı sıkı tutunur sana dünyalar tatlısı bir bebiş olarak gelir :) pozitif düşünelimOluyor hiç unutmam pazartesi 4 gün geçikme ile 113 betayla öğrendim Salı 225e yükseldi perşşembe 81 E düştü pazartesi zatem adet oldum öğrendiğimde 4 haftalıktı Salı günü 5 haftalık keseyi görecektim ama cuma kimyasal haberini aldım pazartesi düşürdüm kanama ile
Aminnn isteyen herkese sanada banada hepimize inşallah çok güzel hissediyorum ben bakalım hayırlısıAy canım hayırlısı böyleymiş üzülme sağlıksız embiryoyu vücut atarmış zaten. inşallah bu embriyon sıkı sıkı tutunur sana dünyalar tatlısı bir bebiş olarak gelir :) pozitif düşünelim
Selamlar, biz de benzer bir durumdan dolayı bu yoldayız. Doğal yolla olmaz dediler. Bu ayın 27sinde embriyo transferi oldum. Cuma günü test vereceğim. Umarım hepimiz pozitifleri görürüz :)Bende de sıkıntı yok canım eşimde varikosel ve hareket zayıflığı var bir sürü doktora gittik tavmergen vs hepsi ayni şeyi söyledi aşılama tutmaz normal yollada olmaz çocuğunuz direk tüp Bebek dedi oylelikle başladık. Ama araştırmalarıma göre tüp Bebek sürecinde bu ilaçları hep veriyorlar
Hayırlı olsunKızlar 78.31 pozitif kan verdim regl 2 gün var nasıl bilmiyorum
24 Ekim transfer 3.gün embriyosuHayırlı olsunne zaman transfer oldunuz
Ayyy gözün aydın katlanarak artar inşallahKızlar 78.31 pozitif kan verdim regl 2 gün var nasıl bilmiyorum
Amin rabbim herkese nasip etsin katlanarak artsın inşallahAyyy gözün aydın katlanarak artar inşallah
Canım bende 27 sinde transfer oldum cuma test günüm hiçbir belirtim yok sende var mıSelamlar, biz de benzer bir durumdan dolayı bu yoldayız. Doğal yolla olmaz dediler. Bu ayın 27sinde embriyo transferi oldum. Cuma günü test vereceğim. Umarım hepimiz pozitifleri görürüz :)
Bende de yokCanım bende 27 sinde transfer oldum cuma test günüm hiçbir belirtim yok sende var mı
Sen nerde oldun canımBende de yok
Bende kullanıyorum vücut gerekli miktarı alıyormuş zaten ezilmiş bir şekilde birazı geri geliyor endişe etme yani bir haftadır iki kutu günlük ped bitirdimArkadaşlar progestan kapsülü fitil olarak kullanan var mı aranızda gece uyumadan önce fitil olarak kullanıyorum ertesi gün ya sabah ya ikinci üçüncü tuvalette krem gibi bir kısmı düşmüş oluyor akıntı gibi bilemedim normal mi etki ediyor mudur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?