- 2 Eylül 2025

- 97

- 55

- 3

- Konu Sahibi baharinadasi
 - 

Ediyodur ya ben günde 3 defa kullanıyorum olduğu gibi geliyor bile bazen yarım saat içinde etkisini gösteriyor zaten geri kalanı da akıp gidiyorArkadaşlar progestan kapsülü fitil olarak kullanan var mı aranızda gece uyumadan önce fitil olarak kullanıyorum ertesi gün ya sabah ya ikinci üçüncü tuvalette krem gibi bir kısmı düşmüş oluyor akıntı gibi bilemedim normal mi etki ediyor mudur diye
Hayırlı olsunnnn tebrik ederimmKızlar 78.31 pozitif kan verdim regl 2 gün var nasıl bilmiyorum
Yeditepe üni hast canim siz nerde yaptırdınızSen nerde oldun canım
Korkmanıza gerek ben de 2 tane sabah akşam kullanıyorum sürekli akıntı oluyor ve dediğin gibi beyaz krem gibi bir kısmı geliyor vücut gerekli olanı alıyor gerisini dışarı atıyorArkadaşlar progestan kapsülü fitil olarak kullanan var mı aranızda gece uyumadan önce fitil olarak kullanıyorum ertesi gün ya sabah ya ikinci üçüncü tuvalette krem gibi bir kısmı düşmüş oluyor akıntı gibi bilemedim normal mi etki ediyor mudur diye
Rabbim herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsunnnn tebrik ederimmsağlıcakla kucağına aldığın günde gelir inşallah 
İzmir'de sağlık hastanesi Emre başer canımYeditepe üni hast canim siz nerde yaptırdınız
Benim şu son günlerde bide geri gelirken vajinada yanma oluyor sonra geçiyor inşallah ilerlemezKorkmanıza gerek ben de 2 tane sabah akşam kullanıyorum sürekli akıntı oluyor ve dediğin gibi beyaz krem gibi bir kısmı geliyor vücut gerekli olanı alıyor gerisini dışarı atıyor
Test yaptın miKızlar göğüs hassasıyetım bir an da kayboldu bugün 13. Gün acaba birsey olmuş mudur ya korkuyorum.iki sene önceki gebeliğimde de bir anda kaybolmuştu ve olumsuz olmuştu.
9.cu gün yapmıştım 269 çıkmıştı bugün 13.gun sabah test verdim ama korku var içim deTest yaptın mi
Ya kıyamam sana çok güzel çıkmış korkma bu yolda herşeyi yaşayabiliyoruz sonu güzel olucak :) göğüsle ilgili hiçbir bilgim yok bende t+6 dayım göğüslerim fena şiş inş senin gibi değerler çıkar karışma9.cu gün yapmıştım 269 çıkmıştı bugün 13.gun sabah test verdim ama korku var içim de
İnşallah olumlu olur siznkideYa kıyamam sana çok güzel çıkmış korkma bu yolda herşeyi yaşayabiliyoruz sonu güzel olucak :) göğüsle ilgili hiçbir bilgim yok bende t+6 dayım göğüslerim fena şiş inş senin gibi değerler çıkar karışma
Korkma canım merak etme benim de fazla yok bebeğin seninledir inşallahKızlar göğüs hassasıyetım bir an da kayboldu bugün 13. Gün acaba birsey olmuş mudur ya korkuyorum.iki sene önceki gebeliğimde de bir anda kaybolmuştu ve olumsuz olmuştu.
Ay çok teşekkür ederim tahlil verdim benimleKorkma canım merak etme benim de fazla yok bebeğin seninledir inşallahstrese girme 
Canım günlük ped kullanma. Hava almadığı için enfeksiyon riski varBende kullanıyorum vücut gerekli miktarı alıyormuş zaten ezilmiş bir şekilde birazı geri geliyor endişe etme yani bir haftadır iki kutu günlük ped bitirdim
Hadi ya napicam hemen ıslanıyor amaCanım günlük ped kullanma. Hava almadığı için enfeksiyon riski var
Herkeste öyle kuzucum ya malesef. Pamuklu çamaşır kullan canım sık değiştir artık bende yani sayısını hatırlamadığım kadar çamaşır aldım enfeksiyon kapmayım diyeHadi ya napicam hemen ıslanıyor ama
Ah şu cektiklerimiz bugün t+6. Günüm test yapmamak için evde kendimi zor tutuyorumHerkeste öyle kuzucum ya malesef. Pamuklu çamaşır kullan canım sık değiştir artık bende yani sayısını hatırlamadığım kadar çamaşır aldım enfeksiyon kapmayım diye
Maşallah kuzum bak bırakmamış annesiniAy çok teşekkür ederim tahlil verdim benimle
Yaaa 5.gün embriyosunuAh şu cektiklerimiz bugün t+6. Günüm test yapmamak için evde kendimi zor tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?