- 9 Ekim 2025
- 124
- 136
- 18
- Konu Sahibi baharinadasi
-
Sevgili tomrisuyar çok teşekkür ederim. Rabbim kimseye yaşatmasınDualarım sizinle, sizi o kadar iyi anlıyorum ki, Rabbim bize emanet ettiği bu canları korusun. Evladınızı size sıkı sıkı tutundursun inşallah..
Gözünüz aydın inşallah artık korkusuz huzurla kavuşursunuz kuzunuza.hamileliginiz geri kalan kısmında sadece isim alisveris gibi şeyler düşünün inşallahKızlar taburcu oldum. Sabah ki muayene de kesenin yerinde ve iyi olduğunu söylediler. Ancak yolkun arka duvarlarında ince sızmalar olduğunu söylediler. Tam olarak ne demekse pek anlayamadım. Kanamam durdu şükür gece biraz biraz başlamıştı tekrar. Lekelenme devam ediyor. Yarın kendi doktoruma gideceğim.Bakalım onlar ne diyecek. Sadece tuvalete kalkıyorum. Hep yatıyorum.Aklım çıkıyor.. Hepinize çok teşekkür ederim.Lütfen ama lütfen 3 ay boyunca dinlenin. Lütfen çok yavaş hareket edin.Allahım hepimizin bebeklerini korusun.
Çok dikkat et kendine. Gelmiş geçmiş olsun inşallahKızlar taburcu oldum. Sabah ki muayene de kesenin yerinde ve iyi olduğunu söylediler. Ancak yolkun arka duvarlarında ince sızmalar olduğunu söylediler. Tam olarak ne demekse pek anlayamadım. Kanamam durdu şükür gece biraz biraz başlamıştı tekrar. Lekelenme devam ediyor. Yarın kendi doktoruma gideceğim.Bakalım onlar ne diyecek. Sadece tuvalete kalkıyorum. Hep yatıyorum.Aklım çıkıyor.. Hepinize çok teşekkür ederim.Lütfen ama lütfen 3 ay boyunca dinlenin. Lütfen çok yavaş hareket edin.Allahım hepimizin bebeklerini korusun.
Ne güzel bir duaGözünüz aydın inşallah artık korkusuz huzurla kavuşursunuz kuzunuza.hamileliginiz geri kalan kısmında sadece isim alisveris gibi şeyler düşünün inşallah
Çok teşekkür ederimÇok dikkat et kendine. Gelmiş geçmiş olsun inşallah
Merhabalar degeriniz normal. Benimki sizden cok daha yuksekti teknkese gordum. Saglikli bir tutunma olarak dusununSelam kızlae .
5. Gün tek embriyo transferi oldum.
10 gunde betahcg 303
13. Gunde 923 cikti.
Acaba ikiz mi diye endiseliyim olabilir mi acaba
Kesede belli olacaktır. Ama 5. gün embriyolarının bölünme olasılığı biraz düşük, yine de Allahın takdiri. Rabbim gönlünüze göresini nasip etsinMerhabalar degeriniz normal. Benimki sizden cok daha yuksekti teknkese gordum. Saglikli bir tutunma olarak dusunun
Oyyy maşallah sübhanallah.. Selam minik, anneciğine sıkı sıkı tutun ve tatlı tatlı büyü içeride, yaz mevsiminde bekliyor anneciğin seniGünaydın kızlarBugün bebeğimizin kalp atışları ekrandan görüldü ve işte sağlıklı kesemiz de burda. Çok şükür her şey yolunda. Ancak istirahat edeceğim hiç kalkmayacağım dedi doktor. 1 hafta boyunca progestan iğneye başladık. Allah’a şükürler olsun Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
Eki Görüntüle 3665484
Cok sevindim canim hayirli ugurlu olsun. Doktorun dediklerine dikkat et bir sey olmaz Allahin izniyleGünaydın kızlarBugün bebeğimizin kalp atışları ekrandan görüldü ve işte sağlıklı kesemiz de burda. Çok şükür her şey yolunda. Ancak istirahat edeceğim hiç kalkmayacağım dedi doktor. 1 hafta boyunca progestan iğneye başladık. Allah’a şükürler olsun Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
Eki Görüntüle 3665484
Oyyy maşallah sübhanallah.. Selam minik, anneciğine sıkı sıkı tutun ve tatlı tatlı büyü içeride, yaz mevsiminde bekliyor anneciğin seni.
Sağol canımCok sevindim canim hayirli ugurlu olsun. Doktorun dediklerine dikkat et bir sey olmaz Allahin izniylebugun kac haftaliksiniz
Ohh cok sukurSağol canımBugün 5,5 haftalığız
İnşallahOhh cok sukur2 hafta daha gecse zaten riskler minimuma inecek insallah
E gözün aydınArkadaşlar merhabalar bugün 7.günüm transfer hariç.çift embriyo koyulmuştu.idrar da pozitif çıkınca kan da baktırdım beta:141 sizce?
Maşallah çok güzel değeriniz 7.günde ayrıca dilerim sağlıklı sıhhatli gebeliğiniz olur kaliteleri neydi acabaArkadaşlar merhabalar bugün 7.günüm transfer hariç.çift embriyo koyulmuştu.idrar da pozitif çıkınca kan da baktırdım beta:141 sizce?
Maşallah çok güzel değeriniz 7.günde ayrıca dilerim sağlıklı sıhhatli gebeliğiniz olur kaliteleri neydi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?