Ekimde Pozitifi Görenler

Gözünüz aydın inşallah artık korkusuz huzurla kavuşursunuz kuzunuza.hamileliginiz geri kalan kısmında sadece isim alisveris gibi şeyler düşünün inşallah

Çok dikkat et kendine. Gelmiş geçmiş olsun inşallah

Selam kızlae .
5. Gün tek embriyo transferi oldum.
10 gunde betahcg 303
13. Gunde 923 cikti.
Acaba ikiz mi diye endiseliyim olabilir mi acaba

Merhabalar degeriniz normal. Benimki sizden cok daha yuksekti teknkese gordum. Saglikli bir tutunma olarak dusunun
Kesede belli olacaktır. Ama 5. gün embriyolarının bölünme olasılığı biraz düşük, yine de Allahın takdiri. Rabbim gönlünüze göresini nasip etsin

Günaydın kızlar Bugün bebeğimizin kalp atışları ekrandan görüldü ve işte sağlıklı kesemiz de burda. Çok şükür her şey yolunda. Ancak istirahat edeceğim hiç kalkmayacağım dedi doktor. 1 hafta boyunca progestan iğneye başladık. Allah’a şükürler olsun Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

Oyyy maşallah sübhanallah.. Selam minik, anneciğine sıkı sıkı tutun ve tatlı tatlı büyü içeride, yaz mevsiminde bekliyor anneciğin seni.

Cok sevindim canim hayirli ugurlu olsun. Doktorun dediklerine dikkat et bir sey olmaz Allahin izniyle bugun kac haftaliksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…