- 9 Ekim 2025
- 168
- 185
- 18
- Konu Sahibi baharinadasi
-
merhaba sanırım aynı gün transfer olmuştuk. Benim de pozitif çok şükür . Sanki birkaç gündür gebelik belirtileri azaldı gibi sizde de bu şekilde mi ? Aldığımız ilaçlar yüzünden mi acaba bayağı endişelendimCanım benimde ilk
T+9 217
T+11 539
T+ 3 Bugün ki sonucum 1939 acaba ikiz olabilir mi
Eki Görüntüle 3663332
Allah kolaylık versin kuzucum. Bolca ya musavvir okuKanamam açıldı 2 saat önce ağla ağla mahvoldumhastaneye zor yetiştik yatırdılar. Serum alıyorum şuan. Kese yerinde dediler ama çok endişeliyiz hala. Ahh kızlar canımdan can gitti…Dua eder misiniz bana
Allahım yar ve yardımcın olsunKanamam açıldı 2 saat önce ağla ağla mahvoldumhastaneye zor yetiştik yatırdılar. Serum alıyorum şuan. Kese yerinde dediler ama çok endişeliyiz hala. Ahh kızlar canımdan can gitti…Dua eder misiniz bana
Amin canım .. Allah hepinizden razı olsun. Bugün adeta kabustu .Dilerim Allahtan bebeğimize bişey olmasınRabbim yardımcın olsun. Kolaylaştırsın işlerini inşallah. Yavrun sımsıkı tutunsun sana
Canım yeni gördüm yazdığını kusura bakma evet doktorlar kimi tercih etmiyor kalp atışıyla beraber üstten kontrolünü yapıyorlarMerhaba sizinle transferimiz aynı gün galiba bizim 11 ekim cumartesi oldum ben transfer. Bana doktorum 2 hafta sonra ultr yapalım dedi . vıjınal yapmak istemediği için mi acaba ? 2 hafta sonra ult ile mi görünüyor acaba ?
Benimde aksine normalde çok uyuyamam uyku problemim vardı bu aralar hep uyumak istiyorumMerhaba kızlar, sizde de uykusuzluk başladı mı yoksa ben tek başıma mı delirdim
Canım inşallah sıkıntısız bir şekilde taburcu edilirsin Moralini yüksek tutmaya çalış bak ne güzel yerinde kese sakın üzme kendini hayırlısıyla hiçbirşey olmadan çıkacaksınızKanamam açıldı 2 saat önce ağla ağla mahvoldumhastaneye zor yetiştik yatırdılar. Serum alıyorum şuan. Kese yerinde dediler ama çok endişeliyiz hala. Ahh kızlar canımdan can gitti…Dua eder misiniz bana
Hayırlı olsun gözün aydın canımmerhaba sanırım aynı gün transfer olmuştuk. Benim de pozitif çok şükür . Sanki birkaç gündür gebelik belirtileri azaldı gibi sizde de bu şekilde mi ? Aldığımız ilaçlar yüzünden mi acaba bayağı endişelendim
Benim axa sigorta ama planlı gebelik olduğu için karşılanmıyorBende yarın Axa sigorta ile görüşeceğim TSS ordan yaptırmıştık fakat doğum paketi eklenmemiş sanırım Onu dahil edebiliyor muyum konuşacağım olmazsa hastanelerde ve tüp bebek kliniğinde ki doğum paketi fiyatlarını araştıracağım.
Duruma göre bende bilgilendiririm. İlaç devamı konusunda da aynı şekilde öğrenip bilgi vereceğim
İnşallah canım benimCanım inşallah sıkıntısız bir şekilde taburcu edilirsin Moralini yüksek tutmaya çalış bak ne güzel yerinde kese sakın üzme kendini hayırlısıyla hiçbirşey olmadan çıkacaksınız
Nasıl oldun merak ettim seni?İnşallah canım benimAllah hepinizden razı olsun.Rabbim hepinizin canlarını korusun inşallah
Canim nasil oldun ??İnşallah canım benimAllah hepinizden razı olsun.Rabbim hepinizin canlarını korusun inşallah
Aminn Rabbim bebeklerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar taburcu oldum. Sabah ki muayene de kesenin yerinde ve iyi olduğunu söylediler. Ancak yolkun arka duvarlarında ince sızmalar olduğunu söylediler. Tam olarak ne demekse pek anlayamadım. Kanamam durdu şükür gece biraz biraz başlamıştı tekrar. Lekelenme devam ediyor. Yarın kendi doktoruma gideceğim.Bakalım onlar ne diyecek. Sadece tuvalete kalkıyorum. Hep yatıyorum.Aklım çıkıyor.. Hepinize çok teşekkür ederim.Lütfen ama lütfen 3 ay boyunca dinlenin. Lütfen çok yavaş hareket edin.Allahım hepimizin bebeklerini korusun.
Amin canım benim .Rabbim hepimize anneliği tattırsınAminn Rabbim bebeklerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aminn ,cok gecmis olsun canim. Rabbim korusun ve bir daha yasatmasin. Devami gelmesin insallah. Yarin da guzel haberlerini bekliyoruzKızlar taburcu oldum. Sabah ki muayene de kesenin yerinde ve iyi olduğunu söylediler. Ancak yolkun arka duvarlarında ince sızmalar olduğunu söylediler. Tam olarak ne demekse pek anlayamadım. Kanamam durdu şükür gece biraz biraz başlamıştı tekrar. Lekelenme devam ediyor. Yarın kendi doktoruma gideceğim.Bakalım onlar ne diyecek. Sadece tuvalete kalkıyorum. Hep yatıyorum.Aklım çıkıyor.. Hepinize çok teşekkür ederim.Lütfen ama lütfen 3 ay boyunca dinlenin. Lütfen çok yavaş hareket edin.Allahım hepimizin bebeklerini korusun.
Dualarım sizinle, sizi o kadar iyi anlıyorum ki, Rabbim bize emanet ettiği bu canları korusun. Evladınızı size sıkı sıkı tutundursun inşallah..Kızlar taburcu oldum. Sabah ki muayene de kesenin yerinde ve iyi olduğunu söylediler. Ancak yolkun arka duvarlarında ince sızmalar olduğunu söylediler. Tam olarak ne demekse pek anlayamadım. Kanamam durdu şükür gece biraz biraz başlamıştı tekrar. Lekelenme devam ediyor. Yarın kendi doktoruma gideceğim.Bakalım onlar ne diyecek. Sadece tuvalete kalkıyorum. Hep yatıyorum.Aklım çıkıyor.. Hepinize çok teşekkür ederim.Lütfen ama lütfen 3 ay boyunca dinlenin. Lütfen çok yavaş hareket edin.Allahım hepimizin bebeklerini korusun.
Çok sağol ParadiseAminn ,cok gecmis olsun canim. Rabbim korusun ve bir daha yasatmasin. Devami gelmesin insallah. Yarin da guzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?