Ekimde Pozitifi Görenler

13. Gün betam 1730 çıkmıştı. Ama az çıkıp ikiz olanlar da mevcut. İkiz olma düşüncesi endişelendiriyor mu sizi? Gönlünüzden geçen neyse onu versin rabbim size
Evet endiselendiriyor maddi ve manevi olarak ikizlere yetemeyecegimi düşünüyorum..

Evet endiselendiriyor maddi ve manevi olarak ikizlere yetemeyecegimi düşünüyorum..
Allah gonlunuzdekini versin inşallah gerçekten ikiz biraz düşündürücü ama bir o kadar da güzel.benimde 10.gun 480 12.gun 1700 bende kendimden şüpheleniyorum ama bir yandan da daha neler diyorum çok değişik duygular

13. Gün betam 1730 çıkmıştı. Ama az çıkıp ikiz olanlar da mevcut. İkiz olma düşüncesi endişelendiriyor mu sizi? Gönlünüzden geçen neyse onu versin rabbim size
Biraz endişeleniyorum hiç ıkız olur dıye düşünmedin .Rabbim hayırlısını versın.Ailem de uzak da onun için.

Kesinlikle ya hep karıştırıyorum aslında yazılmış oluyor ama gözden kaçırıyoruz bu tablolar nasıl oluyor ya bizde yapsak
Evet ya tekrar tekrar soruyoruz belki kusura bakmasin valla kimse sanirim biz yapamayiz basligi biz acmadigimiz icin

Sanki ikiz hiç tutmayacak gibi geliyordu bana.hayirlisi olsun herkes için Rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimize
Bende öyle düşünüyordum. 2 embriyo koydurduk. 1 i tutmazsa biri tutar gözüyle baktım. Ama çok istiyordum ikiz olmasını rabbim gönlüme göre verdi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…