- Konu Sahibi baharinadasi
-
Sizin de mi ikizin olacak13. Gün betam 1730 çıkmıştı. Ama az çıkıp ikiz olanlar da mevcut. İkiz olma düşüncesi endişelendiriyor mu sizi? Gönlünüzden geçen neyse onu versin rabbim size
Evet endiselendiriyor maddi ve manevi olarak ikizlere yetemeyecegimi düşünüyorum..13. Gün betam 1730 çıkmıştı. Ama az çıkıp ikiz olanlar da mevcut. İkiz olma düşüncesi endişelendiriyor mu sizi? Gönlünüzden geçen neyse onu versin rabbim size
Allah gonlunuzdekini versin inşallah gerçekten ikiz biraz düşündürücü ama bir o kadar da güzel.benimde 10.gun 480 12.gun 1700 bende kendimden şüpheleniyorum ama bir yandan da daha neler diyorum çok değişik duygularEvet endiselendiriyor maddi ve manevi olarak ikizlere yetemeyecegimi düşünüyorum..
Sizin de çift embriyo muydu?Allah gonlunuzdekini versin inşallah gerçekten ikiz biraz düşündürücü ama bir o kadar da güzel.benimde 10.gun 480 12.gun 1700 bende kendimden şüpheleniyorum ama bir yandan da daha neler diyorum çok değişik duygular
EvetSizin de çift embriyo muydu?
O zaman neden olmasın :)
Çok şükürEvet gördük çok şükür. Çift embriyo transferi olmuştum 1 tane gördük 2 hafta sonra da kalp atışını duymak için gideceğiz
Sanki ikiz hiç tutmayacak gibi geliyordu bana.hayirlisi olsun herkes için Rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimizeO zaman neden olmasın :)
Sizin değerleriniz kaçti acabaO zaman neden olmasın :)
Biraz endişeleniyorum hiç ıkız olur dıye düşünmedin .Rabbim hayırlısını versın.Ailem de uzak da onun için.13. Gün betam 1730 çıkmıştı. Ama az çıkıp ikiz olanlar da mevcut. İkiz olma düşüncesi endişelendiriyor mu sizi? Gönlünüzden geçen neyse onu versin rabbim size
Bende öyle düşünüyorum.Çalışıyorum o da biraz tedırgın edıyor benıEvet endiselendiriyor maddi ve manevi olarak ikizlere yetemeyecegimi düşünüyorum..
T+7 67Sizin değerleriniz kaçti acaba
Sizindemi ikizdi?T+7 67
T+9. 224
T+11 460
Benim tek embriyo. 15. Gün de vermek istiyorum ama kararsızım
Kesinlikle ya hep karıştırıyorum aslında yazılmış oluyor ama gözden kaçırıyoruz bu tablolar nasıl oluyor ya bizde yapsakBu baslik icinde bir tablo lazim :)
Benim tek embriyo konuldu, ikiz değildirSizindemi ikizdi?
Evet ya tekrar tekrar soruyoruz belki kusura bakmasin valla kimseKesinlikle ya hep karıştırıyorum aslında yazılmış oluyor ama gözden kaçırıyoruz bu tablolar nasıl oluyor ya bizde yapsak
Çok teşekkür ederimÇok şükürçok sevindim.Kalp atışınıda duyacaksınız inşallah Sağlıkla ilerlersin tüm süreçleriniz
Evet ikizlerimi bekliyorumSizin de mi ikizin olacak
Bende öyle düşünüyordum. 2 embriyo koydurduk. 1 i tutmazsa biri tutar gözüyle baktım. Ama çok istiyordum ikiz olmasını rabbim gönlüme göre verdi çok şükürSanki ikiz hiç tutmayacak gibi geliyordu bana.hayirlisi olsun herkes için Rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?