Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

banada demişti dr iğne .ama tarif etmişti kendin vurabilirsin dedi göbekten tabi herkesinki başka

rabbi yessir velatü assir rabbi temmil bil hayr.
rabbim zorlaştırma kolaylaştır.

herzaman inanmışımdır faydalı olduğuna. dua tüm kapıları açar canlarım rabbim herşeyin karşılığını verir kuluna yeterki biz istemeyi bilelim çok tatlısınız hepiniz yaaa

eloooo başka yerlerde gezinmeyin bebekteyiz huriya kıslar hepiniz gelin bakem sayfanıza
kıs sudenaz toplasana cemaatini hihihih

Kızlar merhabalar,

Umarım Ekim Ayı bizim için ve tüm bebek özlemi çekenler için hayırlı olur...
Ben de Ekim Ayında 2.tüp bebek denemesini yaptıracağım,27 Eylül'de regl oldum ve 3.gün göbekten yapılacak iğnelerime başladım,bu cumartesi kontrole gideceğim.

Sedenaz'ım açtığın sayfanın sonları umarım sevinç çığlıkları ile dolarzemuszemus beni de ekler misin listene; 2.deneme - Bahçeci Kliniğinde.

Sahi bir de aklımdayken sorayım;doktorum fostimon isminde göbekten vurulan bir iğneye başladı,kullanan oldu mu aranızda? Ben ilk kez duydum da sizlerden kullanan var mı merak ettim,Paylaşırsanız sevinirim.

Çok Sevgiler,

merhaba nevina.s.
benimde bugün 3. puregon günüm.ne güzel aynı zamanda başlamışızopuyorumnanaktan inşallah hepberaber çok güzel sonuçlar alırız burada.fostimonu duydum bazı kullananlardan ama ben hiç kullanmadım.

Canım, ne güzel ilk 3 adımı atmışız böylece:) Yüreğimizdekini nasip etsin Allah'ım, inşallah hepimizin yüzü güler ve burada paylaşırız,paylaştıkça da çoğalır bu kutsal heyecan...

Önceki aşılama ve tüp bebek tedavimde de çok iğne yaptırdım ama ilk kez kendim yapıyorum,şimdi saati yine,iğneyi elime aldığımda bile içim titriyor umutla, inşallah güzel olacak herşey....

Tedavin nerede sürüyor bu arada?

bak saatlerimizde aynıymış bende şimdi yaptım iğnemidelikafadulden
canım ben tedavimi zeynep kamilin tüp bebek merkezinde oluyorum.raporumu oradan aldım orada devam ediyorum.hayırlısı hepimiz için....

bak saatlerimizde aynıymış bende şimdi yaptım iğnemidelikafadulden
canım ben tedavimi zeynep kamilin tüp bebek merkezinde oluyorum.raporumu oradan aldım orada devam ediyorum.hayırlısı hepimiz için....

İnşallah canım,hayırlısı tabii ki, önemli olan o....
Kaç gün sürecek iğnelerin?

Doktorum bana reglin 3.gününden itibaren 4 günlük doz verdi ve "cumartesi bakalım yine" dedi, "ardından da hormon tahlillerini isteyeceğim" dedi, ilki başka bir hastanede olmuştu ve çok farklı ilaçlar uygulanmıştı, bu kez ki süreci o nedenle merak ediyorum sanırım.

kıslar bende menegon kullanıyorum ama kalçadan lucrın ide koldan oluyorum c.tesi sabah da kontrolüm var neden göbekten olmuyorum acaba ? kalçadan olduğum için gittim ikisini bir yaptırdım

canım benimde cuma günü randevum.benim ilaçlarım puregon,orgalutran ve ovitrelle.cuma günü ultrasonla birlikte kan tahlilleri başlayacak.puregonun yanına orgalutranda eklenecek sonraki dönemde sıklaşacak kontroller gün aşırı gibi olacak.yumurtalar uygun boyutlara gelince ki oda sanırım haftaya cumaya olur yumurtalar toplanacak ve eğer embriyolar güzel gelişirse 3-5 gün içinde de transfer olacak.inşallah ondan sonraki 12.günde burda birlikte halay çekip kutlama yapacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…