- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
sen hangi iğneleri yaptırıyosun canım isimlerini nyazbilirmisin
bir ayağın burda yani şekerim bak bebekteyiz dükkan açıyomuş uğrarız yanına hihuhooo
menegon lucrın canım[/QUOT
işyteriniz hayırlı olsun bol müşteriler bol kazançlar olsun .....
iğnelere dayanmaalısın canım ucunda bebişler var zaten onları düşününce kendin gidersin ......allah hayırlı eylesin...
kıslar ben kaçar malum işler ve iğneler öpüldünüz
rabbi yessir velatü assir rabbi temmil bil hayr.
rabbim zorlaştırma kolaylaştır.
Kızlar merhabalar,
Umarım Ekim Ayı bizim için ve tüm bebek özlemi çekenler için hayırlı olur...
Ben de Ekim Ayında 2.tüp bebek denemesini yaptıracağım,27 Eylül'de regl oldum ve 3.gün göbekten yapılacak iğnelerime başladım,bu cumartesi kontrole gideceğim.
Sedenaz'ım açtığın sayfanın sonları umarım sevinç çığlıkları ile dolarzemuszemus beni de ekler misin listene; 2.deneme - Bahçeci Kliniğinde.
Sahi bir de aklımdayken sorayım;doktorum fostimon isminde göbekten vurulan bir iğneye başladı,kullanan oldu mu aranızda? Ben ilk kez duydum da sizlerden kullanan var mı merak ettim,Paylaşırsanız sevinirim.
Çok Sevgiler,
Canım, ne güzel ilk 3 adımı atmışız böylece:) Yüreğimizdekini nasip etsin Allah'ım, inşallah hepimizin yüzü güler ve burada paylaşırız,paylaştıkça da çoğalır bu kutsal heyecan...
Önceki aşılama ve tüp bebek tedavimde de çok iğne yaptırdım ama ilk kez kendim yapıyorum,şimdi saati yine,iğneyi elime aldığımda bile içim titriyor umutla, inşallah güzel olacak herşey....
Tedavin nerede sürüyor bu arada?
bak saatlerimizde aynıymış bende şimdi yaptım iğnemidelikafadulden
canım ben tedavimi zeynep kamilin tüp bebek merkezinde oluyorum.raporumu oradan aldım orada devam ediyorum.hayırlısı hepimiz için....
İnşallah canım,hayırlısı tabii ki, önemli olan o....
Kaç gün sürecek iğnelerin?
Doktorum bana reglin 3.gününden itibaren 4 günlük doz verdi ve "cumartesi bakalım yine" dedi, "ardından da hormon tahlillerini isteyeceğim" dedi, ilki başka bir hastanede olmuştu ve çok farklı ilaçlar uygulanmıştı, bu kez ki süreci o nedenle merak ediyorum sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?