Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

canım hayırlı olsun bende 28 eylülde adet oldum benimde 2. tüp bebek ve alman hastanesi senin doktorun kim belkide doktorumuz aynıdır ....tek fark ben dondurulmuş embryo ile olacak .....sanırım aynı gidecek tedavimiz yani tarih olarak bir iki gün oynayabilir.....

hadi bakalım hayırlısı olsun hepimiz için hoşgeldin aramıza.....

eloooo başka yerlerde gezinmeyin bebekteyiz huriya kıslar hepiniz gelin bakem sayfanıza
kıs sudenaz toplasana cemaatini hihihih

merhaba geldim ama geç oldu :) işlerim vardı çıktım netten ...bu saatlerde daha sakin işim olmuyo ....neyse artık yarın görüşürüz ......

slm canım benim...evet uzun zaman oldu görüşmeyeli..paraları biriktirdik anca...şimdi artık tedavi zamanı...inşallah hayırlı olur senin için de...a.s. opuyorumnanaktan

Slm kızlarrrrrrr

bugün işimde ki son günümdü..artık evdeyim hep..kendimi dinlendirmeye bırakacağım....

baya bi muhabbet olmuş valla..oku oku anca bitirdim .....

========EKıM'DE TÜP BEBEK TEDASı GÖRECEKLER=======

sudenaz222--------2. deneme---------umut tüp bebek merkezi

huriya----------2. deneme-----------alman hastanesi

ozlecem-----------2. deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

balance88-----------3. deneme---------çevre tüp bebek merkezi

nrcnözbk-----------5. deneme-------------ist. fertijin tüp bebek merkezi

gizem_im-----------1. deneme------------umut tüp bebek merkezi

nevra73-------------2. deneme---------------anadolu sağlık merkezi

daglarr-------------3. deneme---------------maya tüp bebek merkezi

bebekteyiz------------1. deneme----------------erdem hastanesi

lansor17---------------3. deneme---------------zeynep kamil tüp bebek merkezi

nevin71--------------2. deneme----------------bahçeci kliniği

nevincim hoşgeldin aramıza...tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah tez zamanda kavuşursun bebişlerine.....a.s.a.s.

selam kızlar benide ekleyin ekim listesine ama ben ekimin ortalarına doğru başlayacağım tedavime sizleri de takip ediyorum inşallah ekim sonu bebek haberleriyle dolar burası inşallajh

========EKıM'DE TÜP BEBEK TEDASı GÖRECEKLER=======

sudenaz222--------2. deneme---------umut tüp bebek merkezi

huriya----------2. deneme-----------alman hastanesi

ozlecem-----------2. deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

balance88-----------3. deneme---------çevre tüp bebek merkezi

nrcnözbk-----------5. deneme-------------ist. fertijin tüp bebek merkezi

gizem_im-----------1. deneme------------umut tüp bebek merkezi

nevra73-------------2. deneme---------------anadolu sağlık merkezi

daglarr-------------3. deneme---------------maya tüp bebek merkezi

bebekteyiz------------1. deneme----------------erdem hastanesi

lansor17---------------3. deneme---------------zeynep kamil tüp bebek merkezi

nevin71--------------2. deneme----------------bahçeci kliniği

eylul08-------------????????--------------?????????????????

eylul08 hoşgeldin canım aramıza..kaçıncı denemen ve hangi hastanede başlıyosun tedaviye...??

bu arada bende ekim ortasında falaln başlıycam :)

bebekteyiz ben artvindeyim tedavime trabzonda başlayacağız ikincisine tabi sizlerden çok uzağım anlayacağın ama burda paylaşınca uzaklar yakın oluyor ben arada yazıyorum ama sizleri hep takip ediyorum

sudenaz ben 2. denememe trabzon özel karadenizde başlayacağım ben arada bakıyorom hatta ikinci tüp bebek tedavim başladı önerilerinize ihtiyacım var diğe topiğim var benim prolactin yüksekliğinden tedavim bu aya ertelendi inşallah düşer tabi seninle aynı zamana geliyor sanada hayırlı olsun canım bebeklerimize kavuşalım inşallah

:Saruboceq:herkese selammmmmm
maşallah oku oku bitmedi..
gizemim canım aydın bey dünya çapında dr. inşallah memnun kalırsın

canım hadi hayırlı olsun inşallah .ne güzel olumlu yaklaşmaktasın herşeye.bende bi karamsarlığımı atabilsem...
Allah hepimize bol para versin kızlar çok para lazım çoooooooookkaydirigubbakcemile3
Slm kızlarrrrrrr

bugün işimde ki son günümdü..artık evdeyim hep..kendimi dinlendirmeye bırakacağım....

baya bi muhabbet olmuş valla..oku oku anca bitirdim .....
Sudenaz canım hayırlısı olsun iş konusunda..Kafan rahat olsun inşallah

bebekteyiz ben artvindeyim tedavime trabzonda başlayacağız ikincisine tabi sizlerden çok uzağım anlayacağın ama burda paylaşınca uzaklar yakın oluyor ben arada yazıyorum ama sizleri hep takip ediyorum

eylül canım hayırlısı olsun senin için de... valla biz istanbuldayız ama inan mesafe fark etmiyor.En yakınlarınla bile konuşamadıktan sonra??? yani anlayacağın herkes aslında biraz yalnız...Allahtan buradayız ve birbirimizi kalpten destekliyoruz...

nevin71 hoşgeldin ve tedavin hayırlı olsun..
Sudenaz listemiz bayağı çoğalmış.Allahım hepimizin kucaklarını hayırlısı ile sağlıklı bebişlerle doldur.Amin...:Saruboceq:

kısçeler herkese günaydınnnn

yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz

nevracım hepimiz için hayırlı olsun inşallah cnm ama benim işler ters gidicek sanırım biraz
tedaviyi ertelemek zorunda kalabilirim birileri burnunu sokmasa maddi olarak ben ayarlıyorum ama sağolsun büyükler bazen kaş yapayım derken göz çıkarıyor moralim çok bozuk

canım hayırdır ne diyolar ki? anlamadım niye erteleyeceksin

tatlım bizim az bişi düğünden kalan borcumuz var benim bi kaç tanede kıyıda altınım var ben onları bozdurup tedaviye başlayacağım inşallah ama eşimin ailesi tutturmuş altınlar kalsın onlar bankaan krei çekiceklermiş tedavi parasını vericeklermiş bu teklifte bulunuyorlar bizde kışın masraf olmasın diye evimizi kapatıp onlarda kalıcakmışız bende bunu istemiyorum eşimede söledim asla kabul etmem diye tamam ben konuşurum dedi
ama ben biliyorumki ailesi ne dese onu yaparlar bi kere ben psikolojik olarak rahat olmam lazım öle değilmi ben bütün kış napcam kayınvalide sultanla yaa sanırım bikaç ay erteleyip biraz para biriktirmek hem onların dediği olsun altınlar ursun hemde ben evimde kalayım yaa

amaninnnn
anacım durum gerçekten sıkıntılı
valla bencede evi kapatma dipdibe ne yapacan helede böyle bi durumda?
dediğin gibi biraz para birikir kafan rahat nasıl olacaksa onu yap.stres en büyük düşmen ..Allah kolaylık versin canım

amin cnm amin ama ben biliyorum
ben bu güne kadar ne yapmaya kalktıysam bi çomak soktular dediklerini yaptırana kaar burnumuzdan getirdiler
ama ben bu defa buna müsade etmiycem yeter artık herşeye susuyorum saygımdan ama bu benim özelim bari bunda rahat olayım tedavi olumlu sonuçlansa ben bütün kış hamilelik süresince eşimle bile rahat olamıycam düşünsene sürekli hazır kıtada bekleyen bi gelin amannn off rabbim hayırlısını versin

canim Allah kolaylık versin çok sıkmamaya çalış kendini..
inşallah istediğin gibi gider kocan da sana arka çıkacaktır konuş gerekirse üzmesin seni arkadaşım.....

kizlar ekim ayina geldik insallah bu listeden hepiniz hamile olarak cikarsizniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…