- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
Kızlar merhabalar,
Umarım Ekim Ayı bizim için ve tüm bebek özlemi çekenler için hayırlı olur...
Ben de Ekim Ayında 2.tüp bebek denemesini yaptıracağım,27 Eylül'de regl oldum ve 3.gün göbekten yapılacak iğnelerime başladım,bu cumartesi kontrole gideceğim.
Sedenaz'ım açtığın sayfanın sonları umarım sevinç çığlıkları ile dolarzemuszemus beni de ekler misin listene; 2.deneme - Bahçeci Kliniğinde.
Sahi bir de aklımdayken sorayım;doktorum fostimon isminde göbekten vurulan bir iğneye başladı,kullanan oldu mu aranızda? Ben ilk kez duydum da sizlerden kullanan var mı merak ettim,Paylaşırsanız sevinirim.
Çok Sevgiler,
eloooo başka yerlerde gezinmeyin bebekteyiz huriya kıslar hepiniz gelin bakem sayfanıza
kıs sudenaz toplasana cemaatini hihihih
cnm slm nasılsın bakalım uzun zamandan berı pek gorusemedık benımde 1 dondurulmuş emrıyonum var onu transfer edeyımmı etmeyımmı dıye hep kafam çök karıstı ayrıca ben tedavıdensonra acayıp cok kılo aldım cnm helle sukur tedavıye baslamaya karar verdın hayırlısıyle olur ınş. cnm benım ınankı senı çök ozledım artı bılıyorsun benımde tuplerım tıkalı bende zeynep kamıl hastanesınde rapor çıkarmaya gıttık 3 yıl evlı olmadıgımız ıcın vermedıler cnm acaba baska yerdemı arastırsam ne dersın? bu sefer fazla kendını ozletme
tedaviye başladım canım ya dün ilk iğnemi oldum ilk micro denemem olacak nasipse
canım benim... heyecanın normal tabi...az kaldı çünkü bebişlerini hissetmeye...inşallah herşey gönlünce olur canım :Saruboceq:
canım hadi hayırlı olsun inşallah .ne güzel olumlu yaklaşmaktasın herşeye.bende bi karamsarlığımı atabilsem...canım merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah tutunmuştur yavrucukların ay söylemesi bile insana heycan veriyo .....umutsuz olma bende ilkinde öyleydim ...ama şimdi olumsuz bişey düşünmeyeceğim karar aldım stres panik olumsuz düşünmede tedavi sürecini etkiliyormuş.....zaten tutmadığında olumsuzlukları üzüntüleri yaşarız bir şekilde ama şu anda en keyifli dönemin bence bebişlerini düşün onlar şu anda senin bedeninde seninle birlikteler ne kadar güzel o his bile insanı ne kadar mutlu ediyor...konuş onlarla.....
bu arada ben alman hastanesinde tedavi görüyorum 1 kez tüp bebek denedik kimyasal gebelik oldu yani testte gebelik çıktı değeri az yükseldi daha sonra düştü....bak ben buna fazla üzülmedim herşeyden olumlu sonuç çıkarmaya çalışıyorum demekki gebe kalabiliyormuşum deyip allaha şükrettim inşallah bu sefer olacak ..şimdi dondurulmuş embryolarım var 7 tane...8 hücreli ii oldukları söylendi....bu sefer tedavi sürecim daha kolay çünkü 2 gün önce bant yapıştırmaya başladım 12 ekime kadar böyle devam edecek .o gün doktor kontrolüm var (usg) 15 ekimde TRANSFER yapılacak ve 30 ekim gebelik testi inşallah MUTLU SON olur....
hepimiz için dua ediyorum tüm isteyenlere nasip olur inşallah arkadaşlar bizi bizden ii kimse anlayamaz...
Allah hepimize bol para versin kızlar çok para lazım çoooooooookkaydirigubbakcemile3canım çok ii anlıyorum hakkında hayırlısı olsun bende arabayı sattım denicez bakalım herşey nasip arkadaşım kafan karışmasın doktorlara inanmak zorundayız canım ya borç ödenir Rabbim inşalllaaaahhhhhh nasip eder de uğraşmalarımıza değer
bu arada nerde çalışıyosun
Sudenaz canım hayırlısı olsun iş konusunda..Kafan rahat olsun inşallahSlm kızlarrrrrrr
bugün işimde ki son günümdü..artık evdeyim hep..kendimi dinlendirmeye bırakacağım....
baya bi muhabbet olmuş valla..oku oku anca bitirdim .....
bebekteyiz ben artvindeyim tedavime trabzonda başlayacağız ikincisine tabi sizlerden çok uzağım anlayacağın ama burda paylaşınca uzaklar yakın oluyor ben arada yazıyorum ama sizleri hep takip ediyorum
canım hayırdır ne diyolar ki? anlamadım niye erteleyeceksinkısçeler herkese günaydınnnn
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
nevracım hepimiz için hayırlı olsun inşallah cnm ama benim işler ters gidicek sanırım biraz
tedaviyi ertelemek zorunda kalabilirim birileri burnunu sokmasa maddi olarak ben ayarlıyorum ama sağolsun büyükler bazen kaş yapayım derken göz çıkarıyor moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?