G
gizem_im
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
tedaviye başladım canım ya dün ilk iğnemi oldum ilk micro denemem olacak nasipse
rabbim inşallah içinde bebeğinin kıpırtılarını duymayı nasip etsin sana ve cümlemize
benimde micro olucak sizin sorunda sperm kalitesimiydi
ben ii yim bayram çocukları gibi içim kıpır kıpır bilmem böyle bi tuhafım sen nasılsın
canım seni çok ii anlıyorum bende öyleyim sen iğneye başlamışsın bende 2 gün önce bant yapıştırmaya başladım .....sanki sınva hazırlanıyo gibiyiz ama heycan var ...günler geçsede transfer edilseler .....ama heycan olsunda stres olmasın inşallah bütün tedavimiz böyle neşeli heycanlı geçer birazda bizim elimizde.....[/Q
haklısın canım ya inşallah valla nasıl geçer bu süre bilmiyorum :))) ne bandı yapıştırdın canım ya akupunktur lamı yapıyosun hakkında hayırlısı
henüz belli değil 6 ekime ön görüşme için randevu aldım prof .dr aydın arıcı dan
eşim biraz daha beklesekmi diyo ben bi an önce olsun bitsin istiyorum
umut a da gidebilirim fiyat daha uygun
yakın olmasıda çok önemli
şimdi başka yerlerde okuyorum bi kaç ay acaba keçi boynuzu kürümü uygulasak sperm kalitesini ve sayısını arttırıyomuş
bizde sayı çok düşük bide yapısı bozuk kafam araştırıkça dahada karışıyo
delirmeden şu işin altında bi kalksam eşimde bana çok rahat görünüyo bekle acele etme sakin ol dedikçe sinirim bozuluyo
eziyeti çekicek olan beni zaten o neyi bekliyo anlamadım of anam of ben bi yemeğe gidim geliyorum sen yaz bacım 10 dk ya gelirim
herkeze merhaba
ben yurtdisinda yasiyorum,6 defa asilma ve 1 defa tupbebek yaptirdim
gerci suan transferimin 9.gunu bekleyisteyim ama umdum yok
ben turkiyeye gelip orada tedavi olmak istiyorum,buradaki doktroum bile turkiyeyin tupbebek konusunda epeyce ileride oldugunu soyledi bana...
acaba aranizda brukseltupbebek merkezi hakkinda bilgisi olan varmi?
veya baska tavsiye edeceginiz bi merkez
lutfen yardimci olurmusunuz??????????
simdiden tesk.ederim
herkeze merhaba
ben turkiyeye gelip orada tedavi olmak istiyorum,buradaki doktroum bile turkiyeyin tupbebek konusunda epeyce ileride oldugunu soyledi bana...
simdiden tesk.ederim
kimse yokmu
herkeze merhaba
simdiden tesk.ederim
bebekteyiz ekimin 6sında hasta olmayı bekliyorum maddi olarak aslında önümüzdeki 2 ay daha düğünden kalan borçlarımız var 16 aylık evliyim buarada.asm de fiyat herşey dahil 6000tl yi buluyo bunun için aslında bi kaç tane bileziğim var onları feda edeceğim kredi kartlarınada biraz yüklenirsek altından kalkarız diyoruz eğer tutmazsada 1 yıl boyunca öderiz borçlarımızı rabbim haırlısını versin ne diyim
tam sonuç almadanda işten çıkmak işime gelmiyo aslında diyorumya çok karışığım
canım çok ii anlıyorum hakkında hayırlısı olsun bende arabayı sattım denicez bakalım herşey nasip arkadaşım kafan karışmasın doktorlara inanmak zorundayız canım ya borç ödenir Rabbim inşalllaaaahhhhhh nasip eder de uğraşmalarımıza değer
bu arada nerde çalışıyosun
canım seni çok ii anlıyorum bende öyleyim sen iğneye başlamışsın bende 2 gün önce bant yapıştırmaya başladım .....sanki sınva hazırlanıyo gibiyiz ama heycan var ...günler geçsede transfer edilseler .....ama heycan olsunda stres olmasın inşallah bütün tedavimiz böyle neşeli heycanlı geçer birazda bizim elimizde.....[/Q
haklısın canım ya inşallah valla nasıl geçer bu süre bilmiyorum :))) ne bandı yapıştırdın canım ya akupunktur lamı yapıyosun hakkında hayırlısı
canım ben climara fort isimli bir bant östrojen hormonu veriyor vücuda .bebeğin tutunması ile ilgili sanırım araştırdığım kadarı ile ...12 ekimdede progesteron iğnelere başlayacağım tabi doktorum muayene edecek o gün uygun görürse ...15 ekim transfer ay çok heycanlıyım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?