Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

henüz belli değil 6 ekime ön görüşme için randevu aldım prof .dr aydın arıcı dan
eşim biraz daha beklesekmi diyo ben bi an önce olsun bitsin istiyorum
umut a da gidebilirim fiyat daha uygun
yakın olmasıda çok önemli
şimdi başka yerlerde okuyorum bi kaç ay acaba keçi boynuzu kürümü uygulasak sperm kalitesini ve sayısını arttırıyomuş
bizde sayı çok düşük bide yapısı bozuk kafam araştırıkça dahada karışıyo
delirmeden şu işin altında bi kalksam eşimde bana çok rahat görünüyo bekle acele etme sakin ol dedikçe sinirim bozuluyo
eziyeti çekicek olan beni zaten o neyi bekliyo anlamadım of anam of ben bi yemeğe gidim geliyorum sen yaz bacım 10 dk ya gelirim

canım ya anlıyorum bizde de aynı erkekler bize göre daha rahat oluyolar
ne kadardır evlisin bilmiyorum benim 5 bitti doktorlar hatta bana çocuk istemediğin zaman korun bile dediler ben çocuk için ne sıkıntılar çekiyorum doktorum bana olur ama ne zaman bilemem diyo
ama o kadar zaman olmamış demek ki bi müdahale gerekiyo rabbim tedavisizde verirse süper olur ama tedavi gerekliyse de beklememek lazım bekleme arkadaşım erkeklere bakma benim eşimde öyle diyodu bidaha ki ay bu ay biraz gez bu ay şuraya gidelim filan derken ooo baktım zaman geçiyo ne kadar çabuk yaptırırsan o kadar ii olur bence madem istiyosun bugünün işini yarına bırakma 15 sene tedaviyle olmayanlar şimdi doğal yolla hamile şimdi olabilir diye bekleyebilirmiyiz bekleme arkadaşım asm yi seçtiğine göre maddiyatı da aşmışsın beklemede rabbim doldursun kucaklarını inşallah

ben ii yim bayram çocukları gibi içim kıpır kıpır bilmem böyle bi tuhafım sen nasılsın

canım seni çok ii anlıyorum bende öyleyim sen iğneye başlamışsın bende 2 gün önce bant yapıştırmaya başladım .....sanki sınva hazırlanıyo gibiyiz ama heycan var ...günler geçsede transfer edilseler .....ama heycan olsunda stres olmasın inşallah bütün tedavimiz böyle neşeli heycanlı geçer birazda bizim elimizde.....

şimdi kür işine gelince soğan kürü ve incir kürü denemeiştim bende etkili olmadı ama okudum adetleri düzene girmiş filan kür meselesine gelince ya birden o kadar etkil olacağını düşünmüyorum mutlaka etkisi vardır tedaviye bşladığında yardımcı olabilir diye düşünüyorum

herkeze merhaba
ben yurtdisinda yasiyorum,6 defa asilma ve 1 defa tupbebek yaptirdim
gerci suan transferimin 9.gunu bekleyisteyim ama umdum yok
ben turkiyeye gelip orada tedavi olmak istiyorum,buradaki doktroum bile turkiyeyin tupbebek konusunda epeyce ileride oldugunu soyledi bana...
acaba aranizda brukseltupbebek merkezi hakkinda bilgisi olan varmi?
veya baska tavsiye edeceginiz bi merkez
lutfen yardimci olurmusunuz??????????
simdiden tesk.ederim

merhaba canım aynı sorun bizdede var eşimin sperm sayısı düşük ve morfolojisi bozuk yani morfoloji sıfır....varikosel ameliyatı oldu fakat değişiklik olmadı ...ben şunu yapalım bunu yapalım dedikçe o rahat davrandı aynı şeyleri bende yaşadım seni anlıyorum ama erkekler böyle demekki biraz dürtmek gerekiyo ama fazla sıkıştırmadan çünkü erkek psikolojisi belkide bize rahat görünüyolar ama içlerinde kendilerinde problem olduğunu başarısız olduklarını düşünüyolar ...bizim biraz rahatlatmamız gerekiyor. ben eşimle konuşup ikna ettim şu anda şu test yapılacak hemen yaptırıyo yani böyle ...ama çok uğraştım ....bu arada keçi boynuzu kürünü eşimde uyguladı fakat sonuç alamadık ama uzun süre sonra sonuç veriyosa bilemem ama faydasını görenler varmış....

tedaviniz hayırlı olsun canım...

merhaba umudunu yitirme umarım pozitif sonuçlar alırsın da gerek kalmaz
merkez hakkında bi bilgim yok ben şu an erdem hastanesine gidiyorum allah nasip eder de tedavi sonucunda olumlu olumsuz konuşuruza.s.a.s.a.s.

bebekteyiz ekimin 6sında hasta olmayı bekliyorum maddi olarak aslında önümüzdeki 2 ay daha düğünden kalan borçlarımız var 16 aylık evliyim buarada.asm de fiyat herşey dahil 6000tl yi buluyo bunun için aslında bi kaç tane bileziğim var onları feda edeceğim kredi kartlarınada biraz yüklenirsek altından kalkarız diyoruz eğer tutmazsada 1 yıl boyunca öderiz borçlarımızı rabbim haırlısını versin ne diyim
tam sonuç almadanda işten çıkmak işime gelmiyo aslında diyorumya çok karışığım

cnm merhaba umudunu asla yitirme 9.günüm diyosun bak ne güzel bi sorun yok işte
korkma inşallah mutlu haberlerini alırız

canım merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah tutunmuştur yavrucukların ay söylemesi bile insana heycan veriyo .....umutsuz olma bende ilkinde öyleydim ...ama şimdi olumsuz bişey düşünmeyeceğim karar aldım stres panik olumsuz düşünmede tedavi sürecini etkiliyormuş.....zaten tutmadığında olumsuzlukları üzüntüleri yaşarız bir şekilde ama şu anda en keyifli dönemin bence bebişlerini düşün onlar şu anda senin bedeninde seninle birlikteler ne kadar güzel o his bile insanı ne kadar mutlu ediyor...konuş onlarla.....

bu arada ben alman hastanesinde tedavi görüyorum 1 kez tüp bebek denedik kimyasal gebelik oldu yani testte gebelik çıktı değeri az yükseldi daha sonra düştü....bak ben buna fazla üzülmedim herşeyden olumlu sonuç çıkarmaya çalışıyorum demekki gebe kalabiliyormuşum deyip allaha şükrettim inşallah bu sefer olacak ..şimdi dondurulmuş embryolarım var 7 tane...8 hücreli ii oldukları söylendi....bu sefer tedavi sürecim daha kolay çünkü 2 gün önce bant yapıştırmaya başladım 12 ekime kadar böyle devam edecek .o gün doktor kontrolüm var (usg) 15 ekimde TRANSFER yapılacak ve 30 ekim gebelik testi inşallah MUTLU SON olur....

hepimiz için dua ediyorum tüm isteyenlere nasip olur inşallah arkadaşlar bizi bizden ii kimse anlayamaz...

canım çok ii anlıyorum hakkında hayırlısı olsun bende arabayı sattım denicez bakalım herşey nasip arkadaşım kafan karışmasın doktorlara inanmak zorundayız canım ya borç ödenir Rabbim inşalllaaaahhhhhh nasip eder de uğraşmalarımıza değer
bu arada nerde çalışıyosun

huriya allah tamamına erdirsin bak ne güsel tedaviye başlamışın mutlusun ve en önemlisi çok umutlusun
darısı başımıza cnm inşallah

minenl kıs sende bi düşünsene bacım şimdi içinde karnında bi yerde bebeklerin bi konuş güç ver onlara sımsıkı tutunsunlar anneciklerine diymi ama

inşallah
hasköy sanayide fabrikada muhasebeciyim
sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…