Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

canım bende muhasebeciyim ama çalışmıyorum ev hanımı oldum yani:))) sen gebze de oturmuyomuydun hasköy nire gebze niredelikafadulden

ben aslında darıcada oturuyorum
2 vesaitte geliyorum işe önce minibüsle gebzeye gebzeden hasköye servisle
napalım bacım para lazım çok lazım naniknanik

ben aslında darıcada oturuyorum
2 vesaitte geliyorum işe önce minibüsle gebzeye gebzeden hasköye servisle
napalım bacım para lazım çok lazım naniknanik

neyse ki servisin varmış zor bacııı napcen allah yardımcın olsun çok kazançların olsun uşaklarını rahat büyütesin bende gebze mutlukentdeyim çarşı da dükkan açıyoruz bakalım ykm karşısı

kıslar ne güsel oluyo böle yaa herkes nette olunca ohh sıkıntım hafifliyo valla allah razı olsun

bebekteyiz sen nerde okudun liseyi bakem belkim tanışıyosdur
ben çayırova ticarette okudum mavi ceketli ilk mezunuyum :))))))) sanırım 2002

hayırlı uğurlu bol kazançlı olsun ne dükkanı geliriz

huriya sesin çıkmıyo bacım napıyosunn
kıs neşelenin azcık biz böle somurtkan olursak bu tedavi nasıl iyi geçecek hee gülün bakimmmm
laelaelaelaelaehihoyyyta.s.

erdem hastanesinde dr un kim bide fiyatlar nasıl cnm

canım doktorum serap yaltı zaten başka doktor yok sanırım oya hanım var embriyolog personel hep bayan 2000 tüp bebk ilaçlrında 1000 i geçmez deiler canım bilmiyom dün verdik 1500 ilaçları da hastane eczenasinden aldık 550 gibi tuttu ama daha ilaç alacakmıyım bilmiyorum c.tesi belli olur kontrolde ama tavsiye edilen yer yani

canım ben 2 sen istanbul da okudum son senede tuzlaya taşındık içmeler de bitirdim evlenince gebzeye taşındım dükkana gelince yemek yemek yemek tek kısılmsyan şey beklerim canım

iğne olmaya gitcem birazdan tırs tırs etmeye başladım aslında korkmam iğneden filan da 5 tozu 2 suyla karıştırıp olacakmışım kolumdan olan ayrı tabi yakar diye endişemmafoldumben

bir ayağın burda yani şekerim bak bebekteyiz dükkan açıyomuş uğrarız yanına hihuhooo

her zaman beklerim canım ev yemekleri düşünüyoz bi de döner ızgara filan orda dersaneler varya çocuklar için filan bakalım arabayı sattık umarım değer dükkan faaaliyette zaten arkadaşımın dı ben alcam şimdi o da farabi devletde çalışıyo ykm yi biliyosan o tarafda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…