- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
anliyorum ama burada turkiyedeki gibi heran kan testi yaptiramiyorsun
yani once evdoktorundan randevu alip,hastaneye sevk kagidi alip oyle kan testi yaptirabiliyorsun...oda epey yorucu..)
aslinda heyecanimin asil sebebi oglum benim 6.5 yasinda bi oglum var
o bana hergun bir bardak sutle aycicegi getiriyor,annecigim bu aycicegini sutle ic te karninda bebek olsun diyor,,,onun bu kardes istegi beni cok etkiliyor onun icin biran once ogrenmek istiyorum
ama 2 daha dayanayim zaten bugun ve yarin epey bi yogunum zaman gecer gibi
zaman gecirmek icin sacimi kestircem is cikisi..)))
ya bencede yaa. alışkanlık etmesinler onlar da... sen orada sürekli hizmet.. valla bi arkadaş vardı kaynana ile oturan kız hamile iken sürekli iş yapıyomuş haliyle de...
gerek yok ...artı kocalar anne yanında çocuklaşıyo...en azından benim tecrübeler hep bunu gösterdi... sinirden çatlama bide...........opuyorumnanaktan
yani once evdoktorundan randevu alip,hastaneye sevk kagidi alip oyle kan testi yaptirabiliyorsun...oda epey yorucu..)
o bana hergun bir bardak sutle aycicegi getiriyor,annecigim bu aycicegini sutle ic te karninda bebek olsun diyor,,,onun bu kardes istegi beni cok etkiliyor onun icin biran once ogrenmek istiyorum
bizim ülkemiz için böylesi ancak türkiye de olur deiyolar ya sinir oluyorum alll işte bak bi test için bile ne prosedürler varmış canım ülken benm ya seviyorum ben ülkemi valla ver parayı yap testini allah allahturkbayragi
bencede sakın gitttttmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ne işin var ya bozdur altınını bak kendi çarene olur da olmazsa o zaman çekerler krediyi
dediği gibi kocalar hep aynı sanırım baba evlerinde bir erkek olurlar bir tuhaf olurlar onların yanında başka başnbaşa başka olurlar ne gerek var ya
gitmmeeeee gitmeee
kızlar bişi sorcam konuya yazılan yeni yazıları görmek için illa anasayfaya mı gitmek gerek..
var mı bunun kolayı arkedeşlerrr
kıslarr kestirmeyin saçlarınızı doğumda kırmızı kurdela takıcaz saçımıza kısa güsel olmaz uzatınnn
opuyorumnanaktan
canım benim bende ülkemi çok seviyorum ama malesef bize de o sistem geliyor.hatta hali hazırda birkaç şehrimizde yürürlükte.AB uyumu kapsamında birkaç yıla kadar tüm türkiye geçmiş olacak.aile hekimliği deniliyor bu sisteme.
sanki çok iyi hekim varda bide aileye hekim verecekler bahtına ne çıkarsa artık kelekte çıkabilir yani huhahah
ben türbanlıyım canım kırmızı eşrp takarım ancak:))
aile hekimliği bumuymuş yaaa
iğneye gitcem birazdan arkadaşlar hala ağrıyooo kalçam belimmm doktor huyun suyun bile değişir diyo vlla[/QUOT
dayan tatlım sonucunu bi düşünsene hehehe :CüvCüv: böle gezicen ortalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?