Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

anliyorum ama burada turkiyedeki gibi heran kan testi yaptiramiyorsun
yani once evdoktorundan randevu alip,hastaneye sevk kagidi alip oyle kan testi yaptirabiliyorsun...oda epey yorucu..)

aslinda heyecanimin asil sebebi oglum benim 6.5 yasinda bi oglum var
o bana hergun bir bardak sutle aycicegi getiriyor,annecigim bu aycicegini sutle ic te karninda bebek olsun diyor,,,onun bu kardes istegi beni cok etkiliyor onun icin biran once ogrenmek istiyorum

ama 2 daha dayanayim zaten bugun ve yarin epey bi yogunum zaman gecer gibi
zaman gecirmek icin sacimi kestircem is cikisi..)))

bencede sakın gitttttmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ne işin var ya bozdur altınını bak kendi çarene olur da olmazsa o zaman çekerler krediyi
dediği gibi kocalar hep aynı sanırım baba evlerinde bir erkek olurlar bir tuhaf olurlar onların yanında başka başnbaşa başka olurlar ne gerek var ya
gitmmeeeee gitmeee

oooo maşaallah demek sen annelik duygusunu tatmışsın allah hayırlı etsin evlatlarını
valla bende iğneden sonra diyom gidim saç kesimi filan yapim diye

evet yaa biz eşimle evimizde süper anlaşıyoruz anacığının yanında adama bi haller oluyo suyunu bile kalkıp almıyo istiyo durmadan sus konuşma ayıptır öledir böledir insan duş almaya bile çekiniyi valla madem her sene beraber oturacaktım ne diye ayrı ev açıp borç ödedim bide bende çalışıp destek oluorum yani valla ek iş bile yapıyorum ya yeterki sıkışmayalım diye ama nerde benim fedakarlığımı görücek kayın valide sultan bendeeeeeeee

bizim ülkemiz için böylesi ancak türkiye de olur deiyolar ya sinir oluyorum alll işte bak bi test için bile ne prosedürler varmış canım ülken benm ya seviyorum ben ülkemi valla ver parayı yap testini allah allahturkbayragi

maşşallah bak ne güsel bi evladın var sonuç negatifte çıksa avunmak için bi sebebin var bacım bizde o da yok yinede hayırlı haberlerini bekliyoruz gel sen dayan 2 gün oğluşun sana yine her sabah ayçiçeği süt versin 2 gün sonra ersin oğluna sen bana iyi baktın kardeşin geliyo diye

canım benim bende ülkemi çok seviyorum ama malesef bize de o sistem geliyor.hatta hali hazırda birkaç şehrimizde yürürlükte.AB uyumu kapsamında birkaç yıla kadar tüm türkiye geçmiş olacak.aile hekimliği deniliyor bu sisteme.

gitmiycem arkadaşım gitmiycem yaa
geçen sene evimi hep küf bastı
kusura bakmasınlar bu senede benim borum ötecek istiyosa 500 tl doğalgaz gelsin umrumda değil altınlar benim değilmi kimene bozdurucam işte

amma gaza geldim yalnız
canlarımm Şeniz

kıslarr kestirmeyin saçlarınızı doğumda kırmızı kurdela takıcaz saçımıza kısa güsel olmaz uzatınnn
opuyorumnanaktan

sanki çok iyi hekim varda bide aileye hekim verecekler bahtına ne çıkarsa artık kelekte çıkabilir yani huhahah

ben türbanlıyım canım kırmızı eşrp takarım ancak:))

hımm ozaman sana başka bi çare bulmak lazım hamişken kendimizi çirkin hissedicez saçımızda kısa olursa ayyy çok kötü
kadın dediğin uzun saçlı olur
hehehh kamyon arkası yazısı gibi dimi
:teytey:

aile hekimliği bumuymuş yaaa

sağlık ocaklarında başlamıştı bi dönem ama kimse takmadı valla
burası türkiye herkes bildiğini okur
neymiş once oturduğun mahhallenin sağlık ocağına gidecekmişin devlet hastanesine sevk ederse oraya gidebilirmişin yok yaa
o zaman sende sağlık o cağına pratisyen yerine uzman dr ata banane dimi yani

iğneye gitcem birazdan arkadaşlar hala ağrıyooo kalçam belimmm doktor huyun suyun bile değişir diyo vlla

haklisin guzelim ben anneligi tatdim allahim herkeze nasip etsin...
zaten beni uzen ve strese sokan ilk hamileligim kaza olmustu,ikinciye basladik bi turlu olmadi yani 3 sene ugrastim normal yollarla daha sonra tedaviye basladik

allahima sukur esimdede bendede hersey normaldi...
ama yumurtalarim toplanirken doktorum polip gordu,ve oct 22 ye randevu verdi kontrol icin
polip hakkinda bilgisi olan varmi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…