- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
tekrar slm
bugun 10.gunum artik dayanamiyorum is cikisi gidip test alacagim,yarin sabahta testimi yapicam yani 11.gunumde..)) bu kadar sabrettigime bile sasiyorum..))
bayanlar size bi sorum var
egerki bu transferim tutmazsa,9 tane dondurulmus emb.var acaba dondrulmus ebm.transferimi yaptirayim,yoksa tazemi deneyim???
buradaki doktorlar beni delirtecek dogru durust bisey anlatmiyorlar....
2 tane emb.bile yalvar yakar transfer ettirdim
kızlar bişi sorcam konuya yazılan yeni yazıları görmek için illa anasayfaya mı gitmek gerek..
var mı bunun kolayı arkedeşlerrr
ooooo sudenazzz hoşgeldin bacımmm nerelerdesin yaawww
bebekteyiz kısım sen gidip iğneni olsana aaa
kızıyorum bakkk
:)))))))))))
ykm nin arkasında büro uysal varya orda fax var
işte gidiyorum
birşey demeden arkamı dönmeden şikayet etmeden
:))))
öpüldünüzzzz
sudenaz 12 kişi olmuşuz bacım sen iğnelere başlayanları da yazsana yanlarına başladı diye
sonunda herkes başlıycak senle ben kalacaz ben kararsızlıktan karışıklıktan
sen uzakta olmaktan
evet yaa biz eşimle evimizde süper anlaşıyoruz anacığının yanında adama bi haller oluyo suyunu bile kalkıp almıyo istiyo durmadan sus konuşma ayıptır öledir böledir insan duş almaya bile çekiniyi valla madem her sene beraber oturacaktım ne diye ayrı ev açıp borç ödedim bide bende çalışıp destek oluorum yani valla ek iş bile yapıyorum ya yeterki sıkışmayalım diye ama nerde benim fedakarlığımı görücek kayın valide sultan bendeeeeeeee
bizim ülkemiz için böylesi ancak türkiye de olur deiyolar ya sinir oluyorum alll işte bak bi test için bile ne prosedürler varmış canım ülken benm ya seviyorum ben ülkemi valla ver parayı yap testini allah allahturkbayragi
ama oldu mu şimdi bu??canım benim bende ülkemi çok seviyorum ama malesef bize de o sistem geliyor.hatta hali hazırda birkaç şehrimizde yürürlükte.AB uyumu kapsamında birkaç yıla kadar tüm türkiye geçmiş olacak.aile hekimliği deniliyor bu sisteme.
ya öldürdün beni ya ne komiksin.........gitmiycem arkadaşım gitmiycem yaa
geçen sene evimi hep küf bastı
kusura bakmasınlar bu senede benim borum ötecek istiyosa 500 tl doğalgaz gelsin umrumda değil altınlar benim değilmi kimene bozdurucam işte
amma gaza geldim yalnız
canlarımm Şeniz
sağolasınklavyeden f5 yap tatlım sayfa yenilesin
o da olur yada tüğrban üstüne kırmızılı fiyonk toka?ben türbanlıyım canım kırmızı eşrp takarım ancak:))
iğneye gitcem birazdan arkadaşlar hala ağrıyooo kalçam belimmm doktor huyun suyun bile değişir diyo vlla
valla progynex ise bende gıcıktım ona... mor vaziyette idim.aman sonucu iyi olsun da boşverrrrrrr
liste çok karışmasın diye yazmadım canım..transfer ve test günlerini yazmayı düşünüyorum...bide tabi hamiş oluşlarımızı :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
valla gittikçe artıyor sayılarımız..çok güzel olacak inşallah...kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
ooo sudenaz da gelmiş... bugün evdeki ilk günün mü? nasıl geçti ...sağol canım f5 için...
canım hayırlı olsun bende 28 eylülde adet oldum benimde 2. tüp bebek ve alman hastanesi senin doktorun kim belkide doktorumuz aynıdır ....tek fark ben dondurulmuş embryo ile olacak .....sanırım aynı gidecek tedavimiz yani tarih olarak bir iki gün oynayabilir.....
:Saruboceq: Hepimiz için,tüm isteyenler için öyle çok dua ediyorum ki inşallah herşey güzel olacak canım kardeşim.
Doktorum Süleyman Bey,ilk olarak Haziran ayında gitmiştim ve çok sevmiştim yaklaşımını,onunla devam ettim yola.
Hemen başlayamadık tedaviye, rahimdeki bir anomali sebebi ile 2 kez küçük operasyonlar geçirdim,bu ay ok dedi ve başladık..
Senin doktorun kim?
liste çok karışmasın diye yazmadım canım..transfer ve test günlerini yazmayı düşünüyorum...bide tabi hamiş oluşlarımızı :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
valla gittikçe artıyor sayılarımız..çok güzel olacak inşallah...kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
kızlaaarr
yazmıştı sonuna gelip bağlantım koptuu kötükedihüso
tekrardan yazayım
anacığım ööledir o işler annelerine erkekliklerini gösterecekler hüküm ediyom ayağı hiç üzme kendini
süper yazmışsınnnn kaydirigubbakcemile3
ama oldu mu şimdi bu??
bi seferde vatandaşın faydasına bişi alalım abden
ya öldürdün beni ya ne komiksin.........
kızıp kızıpta kaynanayı doğrama sakın kaydirigubbakcemile3
altın sahibi yapış altınlaraaaaaa
sağolasın
o da olur yada tüğrban üstüne kırmızılı fiyonk toka?
valla progynex ise bende gıcıktım ona... mor vaziyette idim.aman sonucu iyi olsun da boşverrrrrrr
ooo sudenaz da gelmiş... bugün evdeki ilk günün mü? nasıl geçti ...sağol canım f5 için...
kıs bu kadar şeyi nasıl aklında tuttunda hepsine tek tek cvp verdin allah iyiliğini versin emi
kaynanayı doğramıycamda kesin olarak tekliflerini reddediceğim ve evimden ayrılmayacağım
valla erkeklikleri analarının yanında tutuyo tekken kuzu gibiler maşallah ama ben çok patavatsızım çat diye sölüyom aşkım sen geçen gün evde suyunu kendin almıştın şimdide al hadi bakalım huhahahaha
:dance::teytey: :roflol::roflol:
Canım slm..aynı dertten muzdaribiz hepimiz allahtan bura var.Kızlar tekrar merhaba, hoşbuldum hoşgördüm sağolunvereliniortak
Sizinle burada buluşmak çok güzel, anlatacaklarımı anlayacak birilerinin olması rahatlatıcı,iş yerinde öyle güç ki,bazen "1-2 dakika dertleşsem aynı dertten muzdarip biri ile" diyorum, ne iyi gelecek..Size anlatırım artıkkaydirigubbakcemile2
Yazdıklarınızı okuyorum hızla,geleceğim..
şekercim aklımda tutmadım... bak mesaj yazarken NQ diye bi tuş var. çoklu alıntı için okurken ona basa basa ilerledim. mesela 2 mesaja cevap mı yazcan o zaman ilkinde NQ ya bas son mesaj için ise ALINTI YAP kısmına.kıs bu kadar şeyi nasıl aklında tuttunda hepsine tek tek cvp verdin allah iyiliğini versin emi
kaynanayı doğramıycamda kesin olarak tekliflerini reddediceğim ve evimden ayrılmayacağım
valla erkeklikleri analarının yanında tutuyo tekken kuzu gibiler maşallah ama ben çok patavatsızım çat diye sölüyom aşkım sen geçen gün evde suyunu kendin almıştın şimdide al hadi bakalım huhahahaha
:dance::teytey: :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?