- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
hepiniz çok tatlı ve çok komiksiniz kızlar bazen üzülüyorum burdaki herkesin olumsuz durumlarına ama bugün de ben üzgündüm gerçi ben sık sık strese giriyorum ama sizi okudum stresimi aldınız valla böyle tatlı tatlı yazışınca ben de stres falan kalmayacak valla inşallaaaah
hepiniz çok tatlı ve çok komiksiniz kızlar bazen üzülüyorum burdaki herkesin olumsuz durumlarına ama bugün de ben üzgündüm gerçi ben sık sık strese giriyorum ama sizi okudum stresimi aldınız valla böyle tatlı tatlı yazışınca ben de stres falan kalmayacak valla inşallaaaah
unutmuşum yazmayı sende iyimişin ha suyunu al filan...
kaynana çatlatan mübarek...
ooo sudenaz da gelmiş... bugün evdeki ilk günün mü? nasıl geçti ...sağol canım f5 için...
kızlar nasılımış ekim ayı başlayıp kasım ayının anne adayları kızlar inşş hepimizin yüzünü güldürür rabbim burdan müjdeli haberler veririz birbirimize
valla cıvıklığa vurmazsak arada sıkıntı büyük.......
canım bende çok dertleniyorum genelde(her zamana yakın) depresif moddayım nerdeyse kimse ile görüşmüyom... hatta dün eşim mutfaktan bi tatlı istedi de üff yeter artık bi oturtmadın diye bağırdım çok bozuldu -daha ilk defa bööle bişi dedim kaç senelik evliyiz- adam zaten 8.5 da geliyo akşam oturup yiyip içeceği 2 saat ama bıkıyorum bazen... neyse bugün daha iyiyim özür diledim zaten..
canım senin ne durumdasın şu an?
kızlar nasılımış ekim ayı başlayıp kasım ayının anne adayları kızlar inşş hepimizin yüzünü güldürür rabbim burdan müjdeli haberler veririz birbirimize
gülüm valla üzerimden sanki 1 ton tır geçmiş gibiyim kafamçokkarıştı
evdeki ilk günüm yatarak geçiriyorum valla bişey yapcak halim yok...oysa daha dünden temizliğe başlıycam diyodum..ama nerde lafımda kaldı gene....amma tembel karıyım yavvv şakkıdışakkıdışakkıdı
canım ya insan bazen küçük şeyleri bile kaldıramıyor valla eşim allahtan anlayışlı da bana pek takmıyor dinliyor sadece senin bu hormonlarını kesip atıcam diyor herşeye he he diyor zaten ben prolactin için ilaç kullanıyorum işte inşallah düşer de bir daha ertelemem tedaviyi doktora gitmeme tahmini 12 günüm var artık haırlısı diyorum
Eylül,neden üzüldün ki bugün :çok üzgünüm:
Tedavi süreci nedeniyle mi stres yapıyorsun...
sudenaz amannnn ömür boyu iş yapacaz zaten boşver yarın başlarsın temizliğe heheheh
yok öle bişi takmak falan eylülll moralini bozanı oklavamla döverim hee sizi gidi siziiiklava:
amannn iyi etmişsin temizlik kaçmıyo ya.. yarın yaparsın .. günün bol artık...sıra sıra hallet.gülüm valla üzerimden sanki 1 ton tır geçmiş gibiyim kafamçokkarıştı
evdeki ilk günüm yatarak geçiriyorum valla bişey yapcak halim yok...oysa daha dünden temizliğe başlıycam diyodum..ama nerde lafımda kaldı gene....amma tembel karıyım yavvv şakkıdışakkıdışakkıdı
canım üzme kendini ya inşallah düzgün çıkar değerlerin...canım ya insan bazen küçük şeyleri bile kaldıramıyor valla eşim allahtan anlayışlı da bana pek takmıyor dinliyor sadece senin bu hormonlarını kesip atıcam diyor herşeye he he diyor zaten ben prolactin için ilaç kullanıyorum işte inşallah düşer de bir daha ertelemem tedaviyi doktora gitmeme tahmini 12 günüm var artık haırlısı diyorum
Nevincim hem tedavi süreci hem de bazı hormonlarım yüksekti bugün baktım yine yüksek burda anlayan kimse de yok zaten pek anlatmam işte de stresli oluyorum dün eczanede tartıştım ilaçlarımı yalnış getirmişler okadarda anlatmıştım işimiz yoğun biz de bir hasta grubuyuz ama ben de hastanede hastalarla uğraşıyorum gerçi onlarla pek sorunum yok ama iş yoğunluğu nöbetler yoruyor işte tedavime yine erttelenmezse ayın 12 13 ü gibi başlayacağız sevkli olucam sonra da izne ayrılıcam aslında burda herkes aynı sorunlarla uğraşıyor ben bukadar şeyi eşim dışında kimseyle paylaşmıyorum burası rahatlatıyor beni allah hepimize kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?