Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

unutmuşum yazmayı sende iyimişin ha suyunu al filan...
kaynana çatlatan mübarek...

hepiniz çok tatlı ve çok komiksiniz kızlar bazen üzülüyorum burdaki herkesin olumsuz durumlarına ama bugün de ben üzgündüm gerçi ben sık sık strese giriyorum ama sizi okudum stresimi aldınız valla böyle tatlı tatlı yazışınca ben de stres falan kalmayacak valla inşallaaaah

valla cıvıklığa vurmazsak arada sıkıntı büyük.......
canım bende çok dertleniyorum genelde(her zamana yakın) depresif moddayım nerdeyse kimse ile görüşmüyom... hatta dün eşim mutfaktan bi tatlı istedi de üff yeter artık bi oturtmadın diye bağırdım çok bozuldu -daha ilk defa bööle bişi dedim kaç senelik evliyiz- adam zaten 8.5 da geliyo akşam oturup yiyip içeceği 2 saat ama bıkıyorum bazen... neyse bugün daha iyiyim özür diledim zaten..
canım senin ne durumdasın şu an?

Eylül,neden üzüldün ki bugün :çok üzgünüm:
Tedavi süreci nedeniyle mi stres yapıyorsun...

canım benim bize üzülmek yasak stres yasak...güle oynaya bebişlerimize kavuşacağız yerimseniben

kızlar nasılımış ekim ayı başlayıp kasım ayının anne adayları kızlar inşş hepimizin yüzünü güldürür rabbim burdan müjdeli haberler veririz birbirimize

unutmuşum yazmayı sende iyimişin ha suyunu al filan...
kaynana çatlatan mübarek...

ALIŞTIRMIŞ BACIM TEK ÇOCUK gık dese istediği olmuş valla biz 4 kardeşiz yok öle anneden hizmet beklemek falan heyt :))) herkes kendi işini kendi yapar bizde erkek kardeşim yatağını bile toplar valla maşallah diyimde burdan bekar kızlarada duyurulur hani yani :)))))
hem bende çalışıyorum akşam işten aynı saate geliyos aynı saate gidiyos benden ne farkı var ben bişi istesem onanmı istiyom herşeyi değil ama bazı şeyleri yapacak yani
ilk zamanlar yüz havlusunu yerinden alıp çamaşır makinesinin üstüne atıyodu alışmışya toplayan var baktıki ben ölece bırakıyom oda artık yerine asıyo huhauhaahah

ooo sudenaz da gelmiş... bugün evdeki ilk günün mü? nasıl geçti ...sağol canım f5 için...

gülüm valla üzerimden sanki 1 ton tır geçmiş gibiyim kafamçokkarıştı

evdeki ilk günüm yatarak geçiriyorum valla bişey yapcak halim yok...oysa daha dünden temizliğe başlıycam diyodum..ama nerde lafımda kaldı gene....amma tembel karıyım yavvv şakkıdışakkıdışakkıdı

klava: hımmm eylülll yok öle stres falan eğlenmene bak bacım yoksa nasıl vakit geçer olmaz ölee
sen takıl bize bozma moralini nasılsa sonunda bebişlerimizi alıcaz kucağımıza inşallah inan buna yuppiiiii

haydin halaya :teytey::teytey::teytey:

canım ya insan bazen küçük şeyleri bile kaldıramıyor valla eşim allahtan anlayışlı da bana pek takmıyor dinliyor sadece senin bu hormonlarını kesip atıcam diyor herşeye he he diyor zaten ben prolactin için ilaç kullanıyorum işte inşallah düşer de bir daha ertelemem tedaviyi doktora gitmeme tahmini 12 günüm var artık haırlısı diyorum

kızlar nasılımış ekim ayı başlayıp kasım ayının anne adayları kızlar inşş hepimizin yüzünü güldürür rabbim burdan müjdeli haberler veririz birbirimize

iyiyiz dahada iyi olacağız hep beraber umutla ve sevgiyle sen nasılsın
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

========EKİM'DE TÜP BEBEK TEDASİ GÖRECEKLER=======

sudenaz222--------2. deneme---------umut tüp bebek merkezi

huriya----------2. deneme-----------alman hastanesi

ozlecem-----------2. deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

balance88-----------3. deneme---------çevre tüp bebek merkezi

nrcnözbk-----------5. deneme-------------ist. fertijin tüp bebek merkezi

gizem_im-----------1. deneme------------umut tüp bebek merkezi

nevra73-------------2. deneme---------------anadolu sağlık merkezi

daglarr-------------3. deneme---------------maya tüp bebek merkezi

bebekteyiz------------1. deneme----------------erdem hastanesi

lansor17---------------3. deneme---------------zeynep kamil tüp bebek merkezi

nevin71--------------2. deneme----------------bahçeci kliniği

eylul08--------------2. deneme--------------özel karadeniz tüp bebek merkezi

sudenaz amannnn ömür boyu iş yapacaz zaten boşver yarın başlarsın temizliğe heheheh

yok öle bişi takmak falan eylülll moralini bozanı oklavamla döverim hee sizi gidi siziii klava:

Eylül,neden üzüldün ki bugün :çok üzgünüm:
Tedavi süreci nedeniyle mi stres yapıyorsun...

Nevincim hem tedavi süreci hem de bazı hormonlarım yüksekti bugün baktım yine yüksek burda anlayan kimse de yok zaten pek anlatmam işte de stresli oluyorum dün eczanede tartıştım ilaçlarımı yalnış getirmişler okadarda anlatmıştım işimiz yoğun biz de bir hasta grubuyuz ama ben de hastanede hastalarla uğraşıyorum gerçi onlarla pek sorunum yok ama iş yoğunluğu nöbetler yoruyor işte tedavime yine erttelenmezse ayın 12 13 ü gibi başlayacağız sevkli olucam sonra da izne ayrılıcam aslında burda herkes aynı sorunlarla uğraşıyor ben bukadar şeyi eşim dışında kimseyle paylaşmıyorum burası rahatlatıyor beni allah hepimize kolaylık versin

:teytey::teytey::teytey: heyt heytttt transferi yapılanlar halaya kayılmasın
haydin kızlar halaya :teytey::teytey:
amannnn bak sizi eğlendirmek için ne şaklabanlıklar yapıyom yaa azcıkın umutlu ve mutlu olun hadin bakemmmm

yani takla bile atıyorum hee

sudenaz amannnn ömür boyu iş yapacaz zaten boşver yarın başlarsın temizliğe heheheh

yok öle bişi takmak falan eylülll moralini bozanı oklavamla döverim hee sizi gidi siziii klava:

döv valla gizem anca aklım başıma gelir bana biraz lazım sanırım zorla kaşınıyorum

amannn iyi etmişsin temizlik kaçmıyo ya.. yarın yaparsın .. günün bol artık...sıra sıra hallet.

canım üzme kendini ya inşallah düzgün çıkar değerlerin...
üzme ne olur ...olacak hepimizin olacak beynimizi buna yönlendirelim...

gizemim,
valla tek çocuk zor anacım...tugay varya futbolcu hani bi telefon hattı reklamlarda diyo ya internet için "yedek klubesinde bile kullanan gördüm" diye, "dizine yatırıp sevenleri bile gördüm "diyeyim bennnnnn...kaydirigubbakcemile5

biizim de oğlumuz olsa bizde mi öle yapcaz acaba? sırnaşık şeysırnaşık şey

kıs eylülll yoğunluktan milletin tahlillerini birbirine karıştırmayasın sakın hee
huhahah adamın birinin eline verirsin tahlil sonucunu adam hamile sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…