Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

hoşbuldum kızlarrr
ben halaya katıla bilirim belki hemen adet olurum tedavime bir an evvel başlarımzemuszemus

sudenaz canım boş ver ya yarın başlarsın temizliğe bugün kendine ayır evde olmanın keyfini çıkar yarında yapmak istersen bütün kızlar geliriz temizliğe hemencecik biter dimi kızlar

kıs nevra 30 yaşında aldım oğlunu 30 senedir doyamamışsa evermeyeymiş anacım
yada daha uşak yapaymış caaanııımmmm banane artık oğlu benimm oh ohhhh
çatlasın kaynanalar kaydirigubbakcemile5

sudenaz canım boş ver ya yarın başlarsın temizliğe bugün kendine ayır evde olmanın keyfini çıkar yarında yapmak istersen bütün kızlar geliriz temizliğe hemencecik biter dimi kızlar

he valla gitmişken borum sularında bide yüzer enfeksiyon kapar geliriz huhahah
kıs valla bugün bana bişi oldu işi gücü bıraktım manyaklığa vurdum he
patron evrak soruyo bende diyorumki
buralarda bi yerdeydi ama bi dakka şunu yazayım kızlara bulurum kovacak adam benii
sırnaşık şey

hiç fena olmaz valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

gizem ,
alemsin valla... Bizde bu şans varken bodrumda enfeksiyon da kaparız.
patronunla iyi geçin bacım ne olur...

kızlar sizler nezaman başlıcaksınız ben heyecanla adet olmayı bekliyorum kontrole gidip muayene olacam sonrada start verilir sanırm 21. günü allahtan bişey çıkmazsa kasımın sonuna doğruda öğrenirim sanırm

kıs eylülll yoğunluktan milletin tahlillerini birbirine karıştırmayasın sakın hee
huhahah adamın birinin eline verirsin tahlil sonucunu adam hamile sırnaşık şey

adam şok olur heralde düşüp bayılır orada yok allahtan teknoloji ilerledi de işimizi kolaylaştırdı yoksa mahkemelerde sürünürdük artık

nrcnozbk canım bende adet olmayı bekliyorum. farlutal vermişti dr dün bitti kaç güne olurum adet bilen var mı kardeşlerrrrr

nevracım en fazla 1 hafta içinde olursun canım
bende doğum kontrol hapı kullanıyorum benimkide cumartesi bitecek çarşambaya felan olurum sanırm

gizem canım ben folibol b12 vitamini birde aspirin kullanıyorum birde bende pcos olduğu için glokofen kullanıyorum şimdilik

bakalım resim size gelicekmi
bu benim kedim yani benimdi temmuz ayına kadar
bütün kıs evimizin maskotuydu beni depresyondan çıkardı
resimde de banyo lavobosunun içinde yatıyor orada uyumaya bayılırdı hihi

valla ben şu an kullanmıyom tedavi ile başlamayı planlıyorum acayip bi şişkinlik sıkıntım var hiç bi damla bişi alacak hissiyatım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…