Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

ajuu canım benim bozma moralini kanamanız olsabile test günü mutlaka kan tahlili yapmamız gerekiyor.doktorlar öyle söylüyor.üzülmek için çok erken arkadaşım

dr. um bana kanaman olmaz bekleme dedi düzenini bozduk bende beklemiyordum şimdi korktum
gizem biliyorum oklavayla gelecen şimdi şişirdim sizide benim 11. günüm akşama kesin öğrenmem lazım.

inşallah kızlar inşallah ben zaten normalde paniğimdir bu kadar sakin davranmama arkadaşlarım şaşırıyordu bu gün tavan yaptım hah geldi meldir dediler

meldir oklava kafana geliyo az kaldı

seraxi nasılsın cnm

aju cnm panik yapma güzelim 12.gün testini yinede yaptır

acele yazdım cnm 20 tane allah kabul etsin

kıslar ben arada takip ediyorum şimdi çıkıyorum tekrar öpüyorum hepinizi
olumsuz düşünmek yok
rahat olun
rabbim en kısa zamanda bizlerede nsip etsinn valla çok zor gzemim dediğin gibi tok açın halinden anlamıyooo canın da olsa anlamıyoo o nedenle hergün burdayım rabbim yardımcımız olsunn

merezi aradım kan sulandırıcı iğneni yapma dinlen yarınaartarsa gel dediler kızlar dualarınzı eksik etmeyin nolurmafoldumben

bebekteyiz yazdım canım benim sağolasın allah kabul etsin

aju güzelim ağlama ne olur bak çaresi varmış işte iğneyi yapma
ya bide kanamayı hafifleticek bişiler yenmezmi acaba

canım benim limon falan yeme kan sulandırıcı şeyler yeme sakın olurmu güzelim maydonoz limon gibi ahbe güzelim ne olur ağlama lütfennn

kıs songül sen nasılsın bacım ben çok fenayım kaç saatir ağlıyorm burda kıs inan işde durucak gücüm kalmadı
geçen gün dedimya arkadaşımın rahmini aldılar diye
doğumdan sonra çok kan kaybetti diye kan vermişler 6 ünite ama yalnış kan grubunu vermişler eve yollamışlar sonra
kız evde fenalaşmış ambulans çağırıp hastaneye kaldırmışlar cnm benim yaa
şimdi yoğun bakımda bütün organları durmuş dr demiş allahtan umut kesilmez çok üzgünüm yaa çokkk ((

allahım sen bu bilinçsiz doktorları saçma sapan hastaneleri para için insan hayatıyla oynayanları yok et allahım.yarabbim bizleri koru doğru insanlarla karşılaştır.

merezi aradım kan sulandırıcı iğneni yapma dinlen yarınaartarsa gel dediler kızlar dualarınzı eksik etmeyin nolurmafoldumben
senin içinde dua ediyorum inşallah mutlu haberlerini alırız gebeliktede olabiliyor kanamalar sakin ol sen benim gibi panikleme

merhaba arkadaslar 2. bhcg sonucum 651 sanırım düzenli gidiyor insallah hersey ypnda gider çok girmiyorum bilgisayara kusura bakmayın.görüsmek üzere.

nmh cnm allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.evladınla birlikte rabim uzun ömür nasip etsin

gizemcim çok geçmiş olsun allah şifa versin. insan hayatı bu kadar ucuz mu yaa nefret ediyorum artık bu saçma sapan dr.lardan insan hayatı bu kadar kıymetsiz olamaz olmamalı.....

gizemim arkadaşına çok üzüldüm içim titredi okurken ne zor şeyler var ya allahım inşallah sğlık verir ve düzelir çok kötü bir durum gerçekten
nmhcim bhcg değerin çok iyi ikizmi olacak ne hayırlısı olsun sağlıklı olsun
meldircim bende heyecanla bekliyorum sonucunu gelince hemen yaz sonucunu tamam mı inşallah pozitiiiiiiiif diğe yazarsın canım
songülcüm ne güzel sık sık okuyorsun dualar allah razı olsun vallahi ben sizin kadar okuyamıyorum ev kalabalık oluyor bazende unutuyorum ama okuyunca yazıyorum arada allah okunan duaları hepimiz için kabul etsin
gizemim valla o kadar şeyi aklında tutuyorsunki hayranım sana ben tutamıyorum unutuyorum valla

meldir sağol cnm allah razı olsun
doğuma girmeden önce kan grubu bakmışlar ama yalnış bakmışlar yalnış kan vermişler ve şimdi bitkisel hayatta dr sadece dua edin demiş. neyse herkesin yükü kendine ağır zaten bide ben sıkmıyım canınızı
valla hakkınızı helal edin canlarım dayanamadım sabahtan beri tutuyorum içimde patladım kusura bakmayın ne olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…