Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

Gizemim iyiyim ya sen nasılsın?geçmişi okudum.Hamile haberlerini alınca arkadaşların çok duygulandım.Hayırlı olsun hepsinin.sonra görüşürüz.

kızlar piyasada crinojel yokmuş progestan hapını koy dedi o da insanı iğreti ediyor gitti mi gitmedimi öff pis bi şey sinir bi durum

Gizemim iyiyim ya sen nasılsın?geçmişi okudum.Hamile haberlerini alınca arkadaşların çok duygulandım.Hayırlı olsun hepsinin.sonra görüşürüz.
bende iyiym cnm valla hamile haberleri beni sevinçten ağlatıyo canım benim inşallah hepimizin bir gün olucak ben bu hafta sonu çok duygusaldım valla nerde bebek görsem içim ezildi zaman geçtikçe tedaviye başlamadığım için sıkıntı yapıyorum sanırım ama inanıyorumki birgün hepimiz anne olacağız
kızlar piyasada crinojel yokmuş progestan hapını koy dedi o da insanı iğreti ediyor gitti mi gitmedimi öff pis bi şey sinir bi durum

o ne yaa ben bişi anlamadım alooo tedaviye başlamadığım için bilmiyorum ben böle şeyler
banada öğretirmisiniz

aaa kızlar cemrenin sonuç tarihi bugünmüş yaa bende ayın 9 u yarın sanıyorum hee tüh tüh tühh

hadinin herkes dua okusun canlarımm muck

nevin songül nevra nerdesinizzz

canım transferden sonra progestan takviyesi yapılıyor jeli kalmamış hap olanını verdi hem ağız yoluyla hemde rahim içine koyarak kullanabiliyorsun

Kızlar test gününe az kaldı.Yarın sonuç alacak arkadaşlar umarım hepimizinki POZİTİF olur.HAMİLEYİZ diye çığırırız.( Çok heyecanlıyım ben yaaaa)

heee vajinal tablet yanim anladım şeker bende daha önce kullandım ondan ama enfeksiyon için zalaın tablet aman çok iğrençyaaa

özlecem cnm valla ne yalan sölim sanki kendim sonuç alıcakmışım gibi heyecanlıyım
inşallah herkes pozitif hamileyim diye çığlıklar atıcak rabbim yardımcınız olsun

gizemcim ben 50 okumuştum hafta sonu yazdım sanırım not ettin bişeyler yiyim de namazdan sonra nasip olursa okuum yine haber veriirimmm

canım benim tabi bebek o en çok kimi görüyosa ona atılıyo slında benim tepkim bebeğe değildi anasına babasınaydı ya düşün olumsuz sonuç aldım o kadar tedavi oldum gelmediler bile halamn çocukları bile geldi test günü arayıp sordular abimle karısı mydan da yok bizim gelin 1 hafta kendi vinde 10 15 gün anasının evinde eee çocuk nasıl hatırlsın yani bi de arabayı satınca gidemedim fazla oraya unuttu haliyle
anası babası alıp gelmiyo ki çocuk napsın ya ama lafı koydum akşam ohhhh
benim büyüğüme kaçıyo benden ağlıyo ona doğru onun eşiylede abim çalışıyo ordan çıkmıyolar halamın oğluda dalga geçiyo bak sana gelmiyo ona gidiyo filan bende dedim eee çocuk beni görmüyo ki işi nerdeyse onu görüyo tık yok kimsede benim abim salak ya insan karına demezmi songül evde yatıyo morali bozuk gel annenden de oraya gidip gelelim sonra git yine annene ama bizim salak bna gelmek yerine kaynanasına orda akraba ziyareti yapacaklarmış gitti o da oraya

canım benim songülcüm boşverrr sen hiç sıkma canını
rabbim bizede vericek
kızım tok açın halinden anlarmı neden bu kadar üzüyosun kendini
sen ah etmesende allah kimsenin ahını kimsede bırakmaz güzelimi
üzme kendini cnm benim

bebekteyiz cnm yazdım senden 50 tane güzelim allah kabul etsin

bugün kimsecikler yok valla nerde bu millet alooooo

kızlar ne soracağım yardıııımmm dr.umla dün fenalaşınca görüştüm muhtemel adet tarihim ne zaman olur eğer hamile değilsem dedim. adet olmazsın dedi ? düzenini bozduk benden hiç leke falanda gelmedi transferim 3.yada 4. günü çok az bir pembelik akıntıyla o kadar kan testi yapmadan adet olan var mı içinizde...

selam kızlar nasılsınız bakiyim
gizemim bebekteyiz iyisinizdir umarım
meldirle silamda burdalar iyisinizdir inşallah
ben biraz geçmişe bakıp geleyim
bu arada nevinim nerdesin napıyon ya

meldir cnm benim valla bebekteyiz test gününden 1-2 gün önce sanırım adet olmuştu
yalnış hatırlamıyosam tedavisi olumlu olmayan arkadaşların bazılarının test günü yada bi sonraki gün adte kanamaları başlamıştı

eylülllllllllllllllllllll cnm hoşgeldin annecik
şu meldire biraz akıl verde sakinleşsin yedi kendini sabahtan beri :)))

:) çok anikledim nedense gizemim valla dayanamayacağım akşamı zor edecem 6 da tahlil vereceğim zaten oldu onbirbuçuk gün ha sabah ha akşam :)

ya biraz relax bacım sakin sakin aaaaaa
delürdün heee oklava mı istersin merdanemi
sabırlı ol akşam 6 ya ne kaldı ki oh oh gelsin bebişler

selam kızlar nasılsınız bakiyim
gizemim bebekteyiz iyisinizdir umarım
meldirle silamda burdalar iyisinizdir inşallah
ben biraz geçmişe bakıp geleyim
bu arada nevinim nerdesin napıyon ya

Canim cok tesekkür ederim ... a.s.
Allaha cok sükür iyim .. Sen nasilsin ??

Hem kahvalti yapiyor ,hem sitede dolasiyorum ..
Bu arada tedavim bi ay daha ertelendi ... Kurbandan sonra ins..
Yumurtaliklarimin iyice dinlenmesi gerekliymis ...

Sizde son durumlar nedir kizlarr ?? fisfisfis
Allah yardimciniz olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…