- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.161
bende iyiym cnm valla hamile haberleri beni sevinçten ağlatıyo canım benim inşallah hepimizin bir gün olucak ben bu hafta sonu çok duygusaldım valla nerde bebek görsem içim ezildi zaman geçtikçe tedaviye başlamadığım için sıkıntı yapıyorum sanırım ama inanıyorumki birgün hepimiz anne olacağızGizemim iyiyim ya sen nasılsın?geçmişi okudum.Hamile haberlerini alınca arkadaşların çok duygulandım.Hayırlı olsun hepsinin.sonra görüşürüz.
kızlar piyasada crinojel yokmuş progestan hapını koy dedi o da insanı iğreti ediyor gitti mi gitmedimi öff pis bi şey sinir bi durum
kızlar piyasada crinojel yokmuş progestan hapını koy dedi o da insanı iğreti ediyor gitti mi gitmedimi öff pis bi şey sinir bi durum
canım benim aaa saçmalama ama bebek o yaa seni uzun zaman görmeyince unutmuş işte ne var şimdi bunda ağlayacak geliyo oklava ama
benide üzme böle yapıp ben daha hormona başlamadan her dakka ağlıyorum bide ilaç içince ne yapacam acaba.
eşim geçen akşam eve 2 saat geç geldi aradı arkadaşlarlayım merak etme dedi
bende hemen başladım sen beni sevmiyosun benle ilgilenmiyosun benden soğudun evden soğudun tam 2 saaat ağladım bişi yok aslında ben abartıyorum yanii saçmalıyorum adam zaten her dakka benle hiç dışarı çıkmasınmı
sende benim gibi büyütmüşsün yani cnm benim
selam kızlar nasılsınız bakiyim
gizemim bebekteyiz iyisinizdir umarım
meldirle silamda burdalar iyisinizdir inşallah
ben biraz geçmişe bakıp geleyim
bu arada nevinim nerdesin napıyon ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?