- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.261
arkadasim senide tebrik ediyorum ALLAH hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin ins :Saruboceq:
amin arkadaşım....rabbim cümlemize sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.artvinli tebrikederim Allahım sağlıklakucağına almayı nasip etsin
oleyyyyyyyyy artvinliiii canım arakadasımmm inan cok mutlu oldummmm ya bana süper bir moral olduuuuu anlatamam bende aralıkta allah kısmet ederse hale hanımdayımmm bugun moralim cok bozulmustu bir arkadas bana memeoriale gitmeni tavsiye etmiyorum dedi ama bende cok üzgündüm ama gidecem isteeeee oleyyyyyyy canım ya inan cok sevindim insallah bu sefer bebeğine sag salım kavusursun canımmmmmm:teytey::teytey:
merhaba arkadaşlar...........nasılsınız.........öncelikle benden dualarını esirgemeyen arkadaşlara çok teşekkür ederim.rabbim hepinizin gönlündekini versin inşallah.......Bugün 12.günümdü testg yaptırdım...sonucum 741 arkadaşlar......rabbim isteyen emek veren bütün arkadaşlarımın emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.........hepinizi öpüyorum..........
kıs songül sen nasılsın bacım ben çok fenayım kaç saatir ağlıyorm burda kıs inan işde durucak gücüm kalmadı
geçen gün dedimya arkadaşımın rahmini aldılar diye
doğumdan sonra çok kan kaybetti diye kan vermişler 6 ünite ama yalnış kan grubunu vermişler eve yollamışlar sonra
kız evde fenalaşmış ambulans çağırıp hastaneye kaldırmışlar cnm benim yaa
şimdi yoğun bakımda bütün organları durmuş dr demiş allahtan umut kesilmez çok üzgünüm yaa çokkk((
merhaba arkadaşlar...........nasılsınız.........öncelikle benden dualarını esirgemeyen arkadaşlara çok teşekkür ederim.rabbim hepinizin gönlündekini versin inşallah.......Bugün 12.günümdü testg yaptırdım...sonucum 741 arkadaşlar......rabbim isteyen emek veren bütün arkadaşlarımın emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.........hepinizi öpüyorum..........
lansorcum canım nerelerdesin sen ya......ALLAH razı olsun canım benim....çok çok çok çok çok sevindim canımmmmmhihoyyythihoyyythihoyyyt allah tamamına erdirsin canım.ayyyy nasıl sevindim anlatamammmmmm
talyacım canım allah razı olsun......artvinliiiii hadi gozun aydin!!! Allahima cok sukurler olsun..tebriklerrrr
artvinli arkadaşım canım benim ya ne kadar güzel bir haber verdin ya çok mutlu oldum
hem de değerlerin bayağı iyi ikiz mi acaba ya sonuçların öyle gösteriyor
hayırlısı sağlıklısı olsun allahım bebeklerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
ay çok güzel ya tekrar tekrar tebrik ediyorum canım benim kendine çoooook iyi bak
aramızda 4 gün fark var hayırlı olsun tekrar
sapol cnm allah razı olsungizemcigim arkadasina cok üzüldüm ALLAH dan acil sifalar diliyorum insan hayati bukadar ucuz baskasina helede dr lara ins herkes cezasini ceker cnm
talya sağol cnm allah tazı olsun canım benim daha 25 yaşında 2. bebeğini 6 gün önce kucağına aldı işte ah bu dr lar ahhhh gece yine başka grup kan arıyolardı her gün başka kan vericekler bakalım artık hangisi tutarsa..yoğun bakımdan çıksa bile organlarında büyük hasarla çıkıcak.rabbim evlatlarına bağışlasın canımgizemim okuyunca sok oldum.. Allahim acil sifalar nasip etsin.. Canim daha genc degilmiydi ya?
gizemim ben 25 tane okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?