Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

oleyyyyyyyyy artvinliiii canım arakadasımmm inan cok mutlu oldummmm ya bana süper bir moral olduuuuu anlatamam bende aralıkta allah kısmet ederse hale hanımdayımmm bugun moralim cok bozulmustu bir arkadas bana memeoriale gitmeni tavsiye etmiyorum dedi ama bende cok üzgündüm ama gidecem isteeeee oleyyyyyyy canım ya inan cok sevindim insallah bu sefer bebeğine sag salım kavusursun canımmmmmm:teytey::teytey:

artvinli canım bana söylermisin tarnsfer sonrası yattınmı ne yapmalıyım sen neler yaptın bana cok iyi gelicek inan birde protokolun neydiii ay ne cok sordum heycan yaptım vallaaa yaffff insan cok seviniyo yaaa

artvinli tebrikederim Allahım sağlıklakucağına almayı nasip etsin
amin arkadaşım....rabbim cümlemize sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

canım çok saol arkadaşım....rabbim sanada sıkıntısız,sorunsuz güzel tedaviler nasip etsin........inşallah seninde güzel haberlerini alacağız......dualarım seninle canım......merak ettim ya neden bozdu arkadaşın moralini ya....sen bozma moralini canım benim hale hanım çok iyi bir insan,önce rabbime sonra dr.güven ve tedavine hayırlısıyla başla canım........boşveeeeeeeeeeeeer kim ne derse desin sen duyma kimseyi......:1hug:.....

çok çok çok çok çok sevindim canımmmmmhihoyyythihoyyythihoyyyt allah tamamına erdirsin canım.ayyyy nasıl sevindim anlatamammmmmm

ya o 3 sefer orda olmus tedavisini olmamıs semra hanımmıs doktoru bana semra hanıma git diyo birde ha sey dedi belki onun olmadı ondan iyiliğinden demistir ama alman hastanesine git orası cok iyiymis falan dedi ama ben ne bilim simdi tam tedavi öncesi böyle birsey diyince bende kafama taktım nasip isi bu ya benim olmadı ama baskasının olur değilmi doktorla alakası varmıdır inan ne düsünecegimi sasırdım yani öle canım ya

gizemim okuyunca sok oldum.. Allahim acil sifalar nasip etsin.. Canim daha genc degilmiydi ya?

artvinli arkadaşım canım benim ya ne kadar güzel bir haber verdin ya çok mutlu oldum
hem de değerlerin bayağı iyi ikiz mi acaba ya sonuçların öyle gösteriyor
hayırlısı sağlıklısı olsun allahım bebeklerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
ay çok güzel ya tekrar tekrar tebrik ediyorum canım benim kendine çoooook iyi bak
aramızda 4 gün fark var hayırlı olsun tekrar

çok çok çok çok çok sevindim canımmmmmhihoyyythihoyyythihoyyyt allah tamamına erdirsin canım.ayyyy nasıl sevindim anlatamammmmmm
lansorcum canım nerelerdesin sen ya......ALLAH razı olsun canım benim....
artvinliiiii hadi gozun aydin!!! Allahima cok sukurler olsun..tebriklerrrr
talyacım canım allah razı olsun......

eylülcüm evet canım sen bizden öndesin:kedi:inşallah ikimizinde herşey sorunsuz sıkıntısız çok güzel devam eder.......rabbim isteyen herkesin emeklerini boş çıkarmasın inşallah.

gizemcigim arkadasina cok üzüldüm ALLAH dan acil sifalar diliyorum insan hayati bukadar ucuz baskasina helede dr lara ins herkes cezasini ceker cnm
sapol cnm allah razı olsun
gizemim okuyunca sok oldum.. Allahim acil sifalar nasip etsin.. Canim daha genc degilmiydi ya?
talya sağol cnm allah tazı olsun canım benim daha 25 yaşında 2. bebeğini 6 gün önce kucağına aldı işte ah bu dr lar ahhhh gece yine başka grup kan arıyolardı her gün başka kan vericekler bakalım artık hangisi tutarsa..yoğun bakımdan çıksa bile organlarında büyük hasarla çıkıcak.rabbim evlatlarına bağışlasın canım
gizemim ben 25 tane okudum

yazdım güzel arkadaşım sağol allah kabul etsin

çoook sevindim cnm,ALLAH tamamına erdirir inşallah.kendine çok iyi bak.inşallah buradaki arkadaşların hepsi sevindirici haberler verir ALLAHIN izniyle.

kızlar merhaba herkese günaydın canlar

bugün mentol un trasfer günü hatırlatmak istedim şekerler

ayrıca meldir hadi söle bize sonucunu

kızlar günaydddınnn sonucu söyleyemiyorum öğlene kaldı akşam kan veremedim labaratuvarları kapanmış bende sabah büyük bir özel hastaneye verdim hem içim daha rahat etti 12 ye doğru belli olacak nolur bana dua edin o kadar saat nası bekleyecem bilmiyorum valla :)

artvinli ve eylül arkadasım allah tamamına erdirsin.hemen hemen aynı tarihlerdeyiz.eylülle 1 gün var aramızda allahım burdaki diger arkadaslarımada nasip etsin işallah hep dua ediyorum.
meldir arkadasım inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız.
yarın tekrar test bakalım inşallah katlamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…