Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

oh ohh ohh ohhh yandan ben sana ne dedim meldir yuppiiii

canım allah sağlıkla kucağına alıp bir ömür huzur sağlık mutluluk versin
işte yeni umut ışığımız bir hamilemiz daha var allahım sana hamdu senalar olsun yarabbim

meldir cnm benim aman ilk 3 ay çok dikkat biliyosun dimi canım folik asitini unutma sakın bol bol dinlen cnm benim radyasyondan uzak dur mümkün olduğunca cep tel kullanma yatarken odanda bırakma emi cnm benim oh allahım sana şükürler olsun hemen listeye yazıyorum cnm benim

yaz yaz gizemcim işe gidip geleceğim işte yapacak bi şey yok eğer gitme derse dr.um ayrılırım hayırlısı bakalım

evet cnm durumuna göre artık
ama bundan sonraki sürecin doğal gebelikten farkı yok biliyosun
artık gerisi senin bedeninin hamileliğe göstereceği tepkiye kaldı
ay valla çok sevindim cnm benim
heheheh nasıldın ama dün şimdi dünü bi okusanan huahhahahahhah

kendine geldin öylemi bence bu haberden sonra kendini kaybetmen gerekti

eşine haber verin heralde dimi :)))

meldir sizde sorun neydi cnm

talyaaaaaaaaaa
kıs napıyosunn

ben hem sizle konuşuyom hem ders çalışıyom
ıyyy ingilizce kelime ezberliyorum uf yaa ne gıcık sanki türkçeyi doğru konuştukta elin ingilizcesi kusur kaldı şu sınavlardan bi geçsem ay anam uff

ayyy ingilizceyi bende hic sevmem..icinde en kotu oldugum dersti.. burda yani hollandada, nerdeyse butun turklerin ingilizcesi kotu..

sabah öğrenene kadar gene aynıydım öğrenince sakinleşmek zorunda olduğumu düşündüm :) eşim henüz aramadı yurt dışında onun aramasını bekliyorum haberi yok :)

kıs anam liseyi bitireli 8 sene oldu
2.kez üniversiteyi bitirmeye çalışıyorum ama bu defa açıktan cnm benim
her sene ingilizce ve matematikten kaldığım için bu sene artık ders alıyorum yanim şeker

kızlar hamileyyyyyyiimmmmmmmmmm
:teytey::teytey::teytey::teytey:

Canim tebrik ederim ...a.s.

Rabbim tamamina erdirsin .. Saglikla kucagina aldigin günleri de göstersin ..

Allahim bizlere de nasip etsin ..

Kendini yorma , dinlen cnm ...
Gerekirse isten bir süreligine izin al ..
Bebislerinle evde kall ..

Allaha emanet olun .. Şeniz

ilk gebeliğim aşılamayla oldu ikizdi 25 haftalık sonlandı bebeklerimiz yaşamadı malesef
eşimde sorun yok bende hipogonodotropik hipogonodizm var ilaçsız hiç adet olmuyorum kısacası...

meldir cnm sın valla eşin gelince kutlarsınız artık bebişin gelişini :))))))))

eylüllll,silam,aju günaydın canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…