- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
MERHABA HÜLYA 59 nasıl memnunmusun hastaneden
senin kaçıncı tedavindi tüp bebekteHangi hastaneyi soruyorsun?Medicana Beylikdüzünü mü sordun arkadaşım.Henüz yüzyüze görüşmedim.Önümüzdeki hafta adet olunca gidicem.
mutlaka bu gündeme gelecek yani bugün olmadı baharda yine aynı şeyler olacak....bu arada tüp bebek yaptırdığın yerde doğumu yaptırmak zorunda değilsin..ben muğla dan gelip istanbulda tedavi olucam ama 9 ay orda kalcak değilim yani...bende ilk denemede çok akıl veren oldu..kafam kazan gibiydi ama dinlemedim yani...ben çok istiyorum param olduğu sürecede Allah ın izniyle hiç beklemiycem....kimseyi dinlememeni kendi içinden geleni yapmanı öneriyorum..hazır değilsen eğer bekle....
kıslar mükemmel bişi mutlaka izleyin
gözyaşlarımı tutamadım rabbim mucizesinden bizede nasip etsin inşallah
insanın yaratılış mucizesi you yube izleyin cnm yaa
slm ben dep.overliyim ilk micro denememe başladım hayırlısıyla yarın sabah kontrole gitcem 3 gündür iğne oluyorum bakalım hepimiz için hayırlısıbenim sorun polikistik over yumurtlama sorunum var eşimin spermi normal birde bende uterus septum var 3 defa ameliyat geçirdim 7 senelik evliyiz işte bu kadar artık bebekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk istiyorum hayırlısıyla allahım her kuluna tatdırsın senin sorunun ne
valla yaptım o hatayı bi kere nasıl toparlarım bilmiyorum
Huriyacığım,ben şimdi geldim doktordan bugün kontrolüm vardı,"10 ekim'de toplarız yumurtaları" dedi Süleyman Bey,"12 sinde de transferini yaparız" dedi,
Bahçeci'de tedaviye başladıktan sonra 2 kez histeroskopi yapıldı,Haziran'dan beri hazırlığı yapılıyor yani 2. denememizin,inşallah ayın 10'u da sağlıkla geçerkaydirigubbakcemile3
Dualarım hepimizle....
şimdi dr.dan geldim kızlar. herşey yolunda gözüküyor şimdilik endometrium kalınlığım 6.8 olmuş ve her iki overde de 10 mm lik folüküller var.bu gidişle haftaya perşembeye falan toplanır yumurtalar gibime geliyor.bakalım hayırlısı......
cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşım.Adetin 3.günü gidip görüşücem.Ben bu ay denemek istiyorum.Zaten ben eylülde düşünüyordum araya bayram giriyor diye ekime erteledim daha fazla erteleyemem.Çok samimi arkadaşım 3.denemeyi bahçelievler medicana yapmıştı ve şu anda ikizleri var.Bu işler tamamen kısmet aslında.
Eğer karar verirsem Nevin arkadaşım İstanbulda kalamam gidip gelicem ama bize yakın beylikdüzü zaten.Şimdi birkaç gün içinde adet olmam lazım.Onu bekliyorum.
merhaba arkadaşlar ben 2 düşük yaptımm ve 1 yıldan beri gebelik bekliyorumm son olarak prolaktin seviyem yüksekti düştüü ama hala gebe kalamıyorum olmuyorr şimdide tüp bebek deneyeceğimm bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorumm şimdiden sağolun arkadaşalr
merhaba arkadaşlar
bugün ilk iğnemi oldum ve tedaviye başladım.umarım olur.umarım isteyen herke yüce allahım yardımcı olur....
herkeze merhaba
ben galiba hayalime kavusuyorum,test pozitif cikti dun
insallah hepiniz en kisa zamanda kavusursunuz bebislerinize....
allahim tamamina erdirir insallah.korkuyorum dusuk falan olacak diye
şimdi dr.dan geldim kızlar. herşey yolunda gözüküyor şimdilik endometrium kalınlığım 6.8 olmuş ve her iki overde de 10 mm lik folüküller var.bu gidişle haftaya perşembeye falan toplanır yumurtalar gibime geliyor.bakalım hayırlısı......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?