Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

kıslar mükemmel bişi mutlaka izleyin
gözyaşlarımı tutamadım rabbim mucizesinden bizede nasip etsin inşallah

insanın yaratılış mucizesi you yube izleyin cnm yaa

cnm sizde olmasanız valla kim bilir ne halde olacaktım çok teşekkür ederim ben çıkıyorum pazartesi görüşürüz canlarım inşallah

kıslar mükemmel bişi mutlaka izleyin
gözyaşlarımı tutamadım rabbim mucizesinden bizede nasip etsin inşallah

insanın yaratılış mucizesi you yube izleyin cnm yaa

bende seriyi izlemiştim ve inanılmaz etkilenmiştim..bende tavsiye ederim çok etkileyici

slm ben dep.overliyim ilk micro denememe başladım hayırlısıyla yarın sabah kontrole gitcem 3 gündür iğne oluyorum bakalım hepimiz için hayırlısı

sudenaz taa başından beri hikayeni biliyor ve bir bebişinin olmasını canı gönülden istiyorum ilk denemeni anlatırken hep içimden doğru tedavi uygulanmadığı geçsede hevesini kırarım korkusuyla dile getiremedim ama ikinci denemende yaptığın merkez seçimin çok isabetli bir karar olmuş

bende umutta ilk denememi yaptırdım ve Allah nasip kısmet ederse 1 hafta sonra ikizlerime kavuşacağım darısı senin vede bütün isteyen arkadaşlarımın başına

tek yapman gereken kendiniherşeyinle onlara teslim etmen inan bana piyasadaki paralı birçok merkezden çok daha uygun ve çok daha tecrübeliler

zaten bahçeci kliniğinin bir dalı oluyor

Enver Beye gider durumunu izah edersen zaten direk sana uygun olumlu sonuç alınacak protokolü seçer ön görüşmede zaten ücret almıyorlar ve asla kimsenin duygularını sömürmüyorlar düşünki ben hala onları bu denli saygı vede severek anıyorum ki benim gibi birçok arkadaşımda var

uzun lafın kısası doğru seçim güvenilir eldesin en azından ALlah nasip etmezse bile (ki inşallah 3.ye gerek kalmaz) en azından ben tecrübeli ellerde elinden geleni yapan insanlarda tedavi oldum hata onlarda değil Allah nasip etmemiş şimdi diyebilesin bu çok önemli canım

bu vesileyle haftaya olacak doğumum için hepinizden dua istiyorum

dilerim hepinizde doğum için dua isteyecek zamanları görürsünüz

sevgiyle kalın....

tusercım çok katılıyorum soyledıklerıne. bende enver beye gıdıyorum transferım gerceklestı beklemedeyım. ama biliyorumkı su an tutmasa ıkıncı denemeyı yıne umutta yaptırırım....

valla yaptım o hatayı bi kere nasıl toparlarım bilmiyorum

canım benim ben birkaç gündür giremedim nete ...ama yazdıklarınız okudum senin kafanı baya karıştırmış kayınvaliden bak bende şu anda kimseye söylemedim ilkinde kayınvalideyi çağırmıştık annem memleketteydi....bu sefer karıştırmayı düşünmüyorum souyolar tabi tekrar yapacakmısınız diye bende doktorum bekletiyo vucudumun toparlamasını dedim.. çağırdığı an yapalım dediğinde gideceğim dedim sesleri çıkmıyo şimdi bende transferden 1 - 2 gün önce söyleyeceğim ...ve annemi çağıracağım anneme dedim zaten 15 gün sonra çağırabilirim programını ona göre yap diye işte bu kadar....

sana gelince işine karışmış gibi olmassa fikrimi söylemek istiyorum canım ...sen vazgeçtik desen sonra başlasan benim gibi 1-2 gün önce söylesen yada becerebilirsen hiç de söylemeyebilirsin ....ozaman daha rahat olursun çünkü bizim rahat olmamız lazım seni çok ii anlıyorum yani aşağı tükürsen sakal bıyık olayı gibi durum ....umarım stressiz başarabilirz.....bende bu sefer fazla kimseye söylemeyeceğim çünkü birincide olmadığında arıyorlar insan konuştukça daha kötü hissediyo kendini ama ben çabuk toparladım 2 gün berbattı ama allahım bir daha yaşatmasın.....

Canım,herşeyin yolunda olması harika Çok sevindim....

Benim için de aynı şeyleri söyledi doktorum,yolundaymış herşey, dozu değiştirmedi,kan tahlilimin sonuçları da iyi geldi, göbekten yapılan bir iğne daha ekledi,salı günü tekrar kontrole gideceğim,

İnşallah hepimizin gönlündeki gibi gelişir herşey,boş şansvereliniortak

Hadi hayırlısı Hülyacığım,dediğin gibi herşey kısmet ama hastane ve doktor çok önemli biliyorsun, diliyorum ve inanıyorum ki güzel haberlerimizi paylaşacağız yakın zamanda

merhaba arkadaşlar ben 2 düşük yaptımm ve 1 yıldan beri gebelik bekliyorumm son olarak prolaktin seviyem yüksekti düştüü ama hala gebe kalamıyorum olmuyorr şimdide tüp bebek deneyeceğimm bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorumm şimdiden sağolun arkadaşalr

merhaba arkadaşlar
bugün ilk iğnemi oldum ve tedaviye başladım.umarım olur.umarım isteyen herke yüce allahım yardımcı olur....

Sevgili Zeynom,hoşgeldin...
Nerede yaptıracağına karar verdin mi?Hiç araştırdın mı merkezleri vs...
Öğrenmek istediğin ne olurs,bilgimiz dahilinde buralardayız,sor bacımkaydirigubbakcemile3

Herşey güzel olacak,hep öyle düşün olur mu....

merhaba arkadaşlar
bugün ilk iğnemi oldum ve tedaviye başladım.umarım olur.umarım isteyen herke yüce allahım yardımcı olur....

Ay ay ay,hayırlı olsuuuuun
İnşallah ilk iğnenle ilk umudun da aşılanmıştır vücudunahihoyyyt
Bu sayfanın anne adayları inşallah en kısa sürede müjdeler verecekler birbirine gör bakvereliniortak

Hoşgeldin...

herkeze merhaba
ben galiba hayalime kavusuyorum,test pozitif cikti dun

insallah hepiniz en kisa zamanda kavusursunuz bebislerinize....
allahim tamamina erdirir insallah.korkuyorum dusuk falan olacak diye

herkeze merhaba
ben galiba hayalime kavusuyorum,test pozitif cikti dun

insallah hepiniz en kisa zamanda kavusursunuz bebislerinize....
allahim tamamina erdirir insallah.korkuyorum dusuk falan olacak diye

ayyyy çok sevindim ilk haber senden geldi darısı başımıza artık
Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallahhh
gözünüz aydınnnnnn:teytey::teytey::teytey:

Canim tedaviye baslamissin insallah hersey yolunda gider ve sende bebisine kavusursun
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…