- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
Ay ay ay,hayırlı olsuuuuun
İnşallah ilk iğnenle ilk umudun da aşılanmıştır vücudunahihoyyyt
Bu sayfanın anne adayları inşallah en kısa sürede müjdeler verecekler birbirine gör bakvereliniortak
Hoşgeldin...
Huriyacığım,ben şimdi geldim doktordan bugün kontrolüm vardı,"10 ekim'de toplarız yumurtaları" dedi Süleyman Bey,"12 sinde de transferini yaparız" dedi,
Bahçeci'de tedaviye başladıktan sonra 2 kez histeroskopi yapıldı,Haziran'dan beri hazırlığı yapılıyor yani 2. denememizin,inşallah ayın 10'u da sağlıkla geçerkaydirigubbakcemile3
Dualarım hepimizle....
canım yine aynı zamanda almandayız çünkü ben 12 sinde doktor kontrolüm var ......allahım inşallah bu sefer nasip eder .....hepimize ....bol şanslar canım.....
canım benim ben birkaç gündür giremedim nete ...ama yazdıklarınız okudum senin kafanı baya karıştırmış kayınvaliden bak bende şu anda kimseye söylemedim ilkinde kayınvalideyi çağırmıştık annem memleketteydi....bu sefer karıştırmayı düşünmüyorum souyolar tabi tekrar yapacakmısınız diye bende doktorum bekletiyo vucudumun toparlamasını dedim.. çağırdığı an yapalım dediğinde gideceğim dedim sesleri çıkmıyo şimdi bende transferden 1 - 2 gün önce söyleyeceğim ...ve annemi çağıracağım anneme dedim zaten 15 gün sonra çağırabilirim programını ona göre yap diye işte bu kadar....
sana gelince işine karışmış gibi olmassa fikrimi söylemek istiyorum canım ...sen vazgeçtik desen sonra başlasan benim gibi 1-2 gün önce söylesen yada becerebilirsen hiç de söylemeyebilirsin ....ozaman daha rahat olursun çünkü bizim rahat olmamız lazım seni çok ii anlıyorum yani aşağı tükürsen sakal bıyık olayı gibi durum ....umarım stressiz başarabilirz.....bende bu sefer fazla kimseye söylemeyeceğim çünkü birincide olmadığında arıyorlar insan konuştukça daha kötü hissediyo kendini ama ben çabuk toparladım 2 gün berbattı ama allahım bir daha yaşatmasın.....
herkeze merhaba
ben galiba hayalime kavusuyorum,test pozitif cikti dun
insallah hepiniz en kisa zamanda kavusursunuz bebislerinize....
allahim tamamina erdirir insallah.korkuyorum dusuk falan olacak diye
ayyyy çok sevindim ilk haber senden geldi darısı başımıza artık
Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallahhh
gözünüz aydınnnnnn:teytey::teytey::teytey:
herkeze merhaba
aaayyyy tebrikler canım çook sevindim hayırlı olsun...:teytey::teytey::teytey::teytey:herkeze merhaba
kıslarrr nabersiniz yaa koskoca hafta sonu geçti 2 sayfa bişi yazmışınız
aaayyyy tebrikler canım çook sevindim hayırlı olsun...:teytey::teytey::teytey::teytey:
korkma inşallah hayırlısı ile tamamına erdirecek Allahım...
selammm
valla herhalde haftasonu beyler evde iş güç vs vs vakit olmuyo en azından benim öyleydi...
nasılsın sen neler yaptın hafta sonu
bu arada ben adet oldum .. çarşamba inşallah dr.a gitcem
selamlar
guzel dilekleriniz icin tesk.ederim
insallah bende en kisa zamanda sizler icin bu dilekleri dilerim..)) ve inaniyorumki en kisa zamanda olacaktir....ben 3 senedir bekliyordum
hic umudum yoktu,ve mucize oldu sanki
onun icin lutfen pozitif dusunun,herksey beyinde bitiyor arkadaslar
tatlım haftasonu aynen senin dediğin gibi geçti iş güç malum çalışan bayanların temizlik günü . beylerde evde olunca yetişemiyo insan :)))
bende yarın anadolu sağlığa gidicem ön görüşme için bakalım dr ne diycek biliyosun ben hala araştırma safhasındayım işe ve eve yakın hastaneleri araştırıyorum bide aklıma takılan bi kaç soru var onlara yanıt almadan başlamıycam sanırım tedaviye hayırlısı rabbimden artık
bide geçen ay ayın 8inde adet olmuştum benim her ay bi kaç gün geri gelir bugün yarın adet olmam lazım geçen hafta adet sancısı gibi bi kaç sabah karnım çok ağrıdı allaha yalvarıyorum banada bi mucize nasip etsede bu ay kendiliğimden hamile kalmış olsam test kapsam diye düşünüyorum ama acelede etmek istemedim bi yerde okudum rahim röntgeninden sonra hamile kalma olasılığı yüksekmiş ne dersin arkadaşım yapsammı ben bi test yarın sabah dr gitmeden evde
bebekteyiz hoşgeldin canım,
ne güzel bak morallisin süper... aaayyy tabiki pozitif diyecez inşallah hep birlikte.
bende adet oldum çarşamba gidecem dr.a ...süreç inşallah benim içinde başlayacak
canımcım yarın öngörüşme... evet test yapıcam bi yarında geçsin barii dimiayy canım hadi inşallah olur mu olur ... muayene mi olacaksın ne zaman gideceksin yarın yoksa ön görüşme mi? karar verdin mi anadolu sağlığa? bende öbür gün gideceğim inşallah
eğer yarın muayene değilse bi gün daha bekle yine adet olmazsan test yap.
kıslarrr ben geldim
sabah kontrolum vardı sanırım cuma c.tesi gibi yumuşlar toplanacakmış 3 gün sonra filan da transfer olacakmışşşşş Allah tan bi aksilik olmazsa 25 ekim de de POZİTİF SONUÇ alırımmm
he hehehe pozitif pozitif
beni arayıp tebrikler hamilesiniz diceklerrrr
kafayı yedim biliyorum affınıza sığınıyorum kimseyle böyle konuşamıyorum hepinizi seviyorummmmm
maşallah bugün yine kimsecikler yok çatlıyorum sıkıntıdan elooooo nerdesiniz yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?