Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

teşekkür ederim ..umarım olur..umarum herkesin olur

CANIM BENİM ÇOK DOĞRU SÖYLÜYOSUN NE YAZIKKİ BEN SÖLEDİM İŞTE. eşim aslında hiç kimsenin bilmesini istemedi annesinin bile biz kendimiz hallederiz dedi.ama ben sonradan duyarsa üzülür diye söledim.çok pişmanım hatta dün akşam eşimede söledim annenin böle yapıcağını bilsseydim sölemezdim deim.
neyse artık ben tavsiyelerinize uyarak arayı sağutmaya bu konu hakkında konuşmamaya karar verdim.herşey için teşekkür ederim canlarım benim

herkeze merhaba
ben galiba hayalime kavusuyorum,test pozitif cikti dun

insallah hepiniz en kisa zamanda kavusursunuz bebislerinize....
allahim tamamina erdirir insallah.korkuyorum dusuk falan olacak diye

ah canım benim hadi hayırlı uğurlu olsun ilk bebişimiz geliyo allah tamamına erdirsin
çok çoookkkk sevinim valla darısı bekleyen herkesin başına

ayyyy çok sevindim ilk haber senden geldi darısı başımıza artık
Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallahhh
gözünüz aydınnnnnn:teytey::teytey::teytey:

canım arkadaşım tedaviye ilk başlayanlardan biride sensin bi sobraki müjdeli haberide sen vericeksin inşallah hihoyyyt

kıslarrr nabersiniz yaa koskoca hafta sonu geçti 2 sayfa bişi yazmışınız

herkeze merhaba

canım hayırlı uğurlu olsun. darısı başımıza...

herkeze merhaba

aaayyyy tebrikler canım çook sevindim hayırlı olsun...:teytey::teytey::teytey::teytey:

korkma inşallah hayırlısı ile tamamına erdirecek Allahım...

kıslarrr nabersiniz yaa koskoca hafta sonu geçti 2 sayfa bişi yazmışınız

selammm
valla herhalde haftasonu beyler evde iş güç vs vs vakit olmuyo en azından benim öyleydi...
nasılsın sen neler yaptın hafta sonu

bu arada ben adet oldum .. çarşamba inşallah dr.a gitcem

tatlım haftasonu aynen senin dediğin gibi geçti iş güç malum çalışan bayanların temizlik günü . beylerde evde olunca yetişemiyo insan :)))
bende yarın anadolu sağlığa gidicem ön görüşme için bakalım dr ne diycek biliyosun ben hala araştırma safhasındayım işe ve eve yakın hastaneleri araştırıyorum bide aklıma takılan bi kaç soru var onlara yanıt almadan başlamıycam sanırım tedaviye hayırlısı rabbimden artık

bide geçen ay ayın 8inde adet olmuştum benim her ay bi kaç gün geri gelir bugün yarın adet olmam lazım geçen hafta adet sancısı gibi bi kaç sabah karnım çok ağrıdı allaha yalvarıyorum banada bi mucize nasip etsede bu ay kendiliğimden hamile kalmış olsam test kapsam diye düşünüyorum ama acelede etmek istemedim bi yerde okudum rahim röntgeninden sonra hamile kalma olasılığı yüksekmiş ne dersin arkadaşım yapsammı ben bi test yarın sabah dr gitmeden evde

selamlar
guzel dilekleriniz icin tesk.ederim
insallah bende en kisa zamanda sizler icin bu dilekleri dilerim..)) ve inaniyorumki en kisa zamanda olacaktir....ben 3 senedir bekliyordum
hic umudum yoktu,ve mucize oldu sanki
onun icin lutfen pozitif dusunun,herksey beyinde bitiyor arkadaslar

hayırlı olsun cnm allah tamamına erdirsin inşallah hepimiz bu sevinci bir gün tadacağız ben inanıyorum
mutluluğun daim olsun cnm arkadaşım
eee artık bize bolbol bebişten haberler verirsin yuppiii o bizim ilk bebeğimiz

sudenazzz ekle cnm hemen bebek geliyo diye huuuuuuuuhuuuuuuuuuu

ayy canım hadi inşallah olur mu olur ... muayene mi olacaksın ne zaman gideceksin yarın yoksa ön görüşme mi? karar verdin mi anadolu sağlığa? bende öbür gün gideceğim inşallah
eğer yarın muayene değilse bi gün daha bekle yine adet olmazsan test yap.

kıslarrr ben geldim
sabah kontrolum vardı sanırım cuma c.tesi gibi yumuşlar toplanacakmış 3 gün sonra filan da transfer olacakmışşşşş Allah tan bi aksilik olmazsa 25 ekim de de POZıTıF SONUÇ alırımmm
he hehehe pozitif pozitif
beni arayıp tebrikler hamilesiniz diceklerrrr
kafayı yedim biliyorum affınıza sığınıyorum kimseyle böyle konuşamıyorum hepinizi seviyorummmmm

bebekteyiz hoşgeldin canım,
ne güzel bak morallisin süper... aaayyy tabiki pozitif diyecez inşallah hep birlikte.
bende adet oldum çarşamba gidecem dr.a ...süreç inşallah benim içinde başlayacak

bebekteyiz hoşgeldin canım,
ne güzel bak morallisin süper... aaayyy tabiki pozitif diyecez inşallah hep birlikte.
bende adet oldum çarşamba gidecem dr.a ...süreç inşallah benim içinde başlayacak

ayyy canım hayırlısı inşallahh
valla içim kıpır kıpır aslında o kadar çok şey varki can sıkıcak amannn dedim be hep ben can sıkıyorum şu dönemde sıkmıcam dedimmm tedavi için o kadar bekledim her zamanki şeylere de can sıkamam artık
demek sende başlıyosun hadi hayırlısı start verildi yaniii
ama şimdi çıkmalıyım canım
moralini yüksek tut
herşeyin hayırlısı

canımcım yarın öngörüşme... evet test yapıcam bi yarında geçsin barii dimi

:teytey: ohhh gelsin bebişler cnm çok sevindim hayırlısıyla başla ve bitir şu işi valla bu sayfa bebeklerle olucak inşallah

maşallah bugün yine kimsecikler yok çatlıyorum sıkıntıdan elooooo nerdesiniz yaaa

gizemim canım yarın haberdar et bizleri...
ben yarın gündüz pek giremem misafir olacak muhtemelen akşam girer bakarım yaz mutlaka

merhaba kızlar nasılsınız bakiyim bebekteyiz canım inşallah yumoşların toplanır transferin yapılırda pozitif sonucunu alırsın gizem nevra sizler nasılsınız inşallah herşey yolundadır ben 3 gündür girmemiştim siteye kızlar benimde adet olmama 1 hafta kaldı inşallah ondan sonra 2. tüp bebek için start vereceğiz inşallah hepimiz için herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…