G
gizem_im
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
gizem yok canım olurmu öyle şey sen hamile kaldıktan sonra bir kaç sefer gidersin tamamen kesinleşince istediğin hastaneye gidip doğumunu yaparsın sorunluluk yok sıkma canını eşinde haklı bu kadar masraftan sonra birde doğum için dünyanınn parasını alıyolar en mantıklısı başka dr gitmek
ya canım şimdi bizimkiler her akşam bana başka bişi söleyip beni delirtmeye çalışıyolar
valla eşimi bu kadar çok sevmesem basacam çığlığı
yok efendim tüp bebek yapacağım hastane pahalı bi hastaneymiş dr derse doğumda burda olacak ne yapacakmışız doğum 7000tlmiş ordada nasıl altından kalkılırmış ay ben valla sonunda vazgeçicem yapmıycam hee ya bu kaynana milleti ne beter bişi yaa
Hiç öyle şey duymadım ben gizem arkadaşım.Sen onları hiç dinleme.Yanlızken eşinle konuş.Bu bizim kararımız bizim işimize karışmasınlar de.Kaynanyı bu kadar karıştırırsan işine yarın öbür gün işin zor valla senin.Bizimkilerin haberi bile yok.İlk denememizde biraz bahsetmiştik ama bu denemede hiç kimseye söylemeye niyetim yok canım.Ne kadar az kişi bilirse o kadar iyi canım.Stresi de daha az oluyor o zaman.
ah eşeklik bende işte sonra duyarsa bozulur üzülür bizi saymıyolarda sölemiyolar der diye söledim şimdide herşeye maydonoz
Senin tedavin süresince de o seni çok sinir eder sana söyliyeyim arkadaşım.Fazla muhatab olma derim ben.Çünkü o transferden sonra bekleme döneminde rahat olmamız gerekiyor biliyorsun.Ben ilk denememde o hatayı yaptım çünkü.Hiç rahat olamadım.Şimdi 2.denemede daha tecrübeliyim o yüzden.
benim sorun polikistik over yumurtlama sorunum var eşimin spermi normal birde bende uterus septum var 3 defa ameliyat geçirdim 7 senelik evliyiz işte bu kadar artık bebekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk istiyorum hayırlısıyla allahım her kuluna tatdırsın senin sorunun ne
hadi inşallah gelsin ilk bebişimizzzzGunaydin herkeze
ben dayanamayip dun aksam test yaptim,zaten insanin basina ne gelirse meraktan gelirmis ya..))))
2. cizgi cok hafif gorukuyordu
sizce ne olabilir?
gizemim hayatım slm,ah eşeklik bende işte sonra duyarsa bozulur üzülür bizi saymıyolarda sölemiyolar der diye söledim şimdide herşeye maydonoz
çiğdem canım slm,benim sorun polikistik over yumurtlama sorunum var eşimin spermi normal birde bende uterus septum var 3 defa ameliyat geçirdim 7 senelik evliyiz işte bu kadar artık bebekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk istiyorum hayırlısıyla allahım her kuluna tatdırsın senin sorunun ne
gizem kaynana ne karışırmış ki anlamadım ben allahım sabır ver birşeyede karışmasınlar valla transferden sonra kaynananla görüşme derim ben :umursamaz:
lansor canım hadi hayırlısı ....şimdi dr.dan geldim kızlar. herşey yolunda gözüküyor şimdilik endometrium kalınlığım 6.8 olmuş ve her iki overde de 10 mm lik folüküller var.bu gidişle haftaya perşembeye falan toplanır yumurtalar gibime geliyor.bakalım hayırlısı......
arkadaşım sen eşinle adamakıllı konuş... o anlatamıyorsa en cici halinle kaynananasıl olacak o dediğin canım yandım ben artık bize kalırsınız emeye başladı bile diyorumya her akşam başka bişi çıkarıyo başıma delirticek beni
eşimle aramızda sorun olmasın diye 3 senedir herşeye tamam dedim nişanlıyken bile baydı beni yok ya ben ayanamam bu baskıya
ertelerim heralde bu gidişle tedaviyi bahara kalsın :a015:
şimdi dr.dan geldim kızlar. herşey yolunda gözüküyor şimdilik endometrium kalınlığım 6.8 olmuş ve her iki overde de 10 mm lik folüküller var.bu gidişle haftaya perşembeye falan toplanır yumurtalar gibime geliyor.bakalım hayırlısı......
Lansor arkadaşım hayırlı olsun canım.İnşallah hep iyi haberlerle gel buraya.Bizlere de moral olsun.Hangi ilaçları kullanıyorsun?Bir de uzun protokol mü?yoksa kaısa mı?
Arkadaşlar hepinizin tedavisi hayırlı olsun.En kısa zamanda bebekleriniz karnınızda sıkıca tutunsunlar.Herkes pozitif haberi alır inşallah.Ben de size katılıcaktım.Bir süredir de takip ediyorum sizleri.
Ben ilk denememi bu yıl mart ayında Florans Nıghtınle'de yaptım.Sonuç biyokimyasal gebelik.2.denememi eylülde yapıcaktım araya bayram giriyor diye bu aya erteledim.Bu hafta başında aynı merkeze gittik.Ekimde denemek istiyoruz dedik.Dr'umuz yurtdışında olacakmış bu ay kasımda yapalım acele etme diyor.Eve geldikten sonra farkettim Kasımda yine bayram giriyor araya.Ondan sonra da aralık ocak tam kışa denk geliyor.Ben İstanbul dışından gidip gelicem zaten onun için kış gelmeden halletmek istiyordum.Ben de kendi dr'um bu ayı kabul etmezse diye merkez arıyordum.Bugün sabah bize yakın diye Medicana beylikdüzüne mail attım.Biraz önce bana döndüler.Hemen gelin bu ayda yaparız adetin 3.günü başlarız diyorlar.Fiyatta bizim merkeze göre bayağı uygun.Sizin görüşlerinize ihtiyacım var.Bu arada çok uzun oldu ama yaşım da bayağı var.Beklemek istemiyorum.Adeim de % ekim gibi olacak.
kızlar benim sizden ricam nasıl bir tedavi tüp bebek ilk denemem micro olacak yazarsanız sevinirim ilk gününden tedaviyi şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?