Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

ay bacım bunu eşim dese hiç kafama takmıycam bunu kaynana sultan sölüyo
eşim hiç karışmaz nerde istersen orda der

Hiç öyle şey duymadım ben gizem arkadaşım.Sen onları hiç dinleme.Yanlızken eşinle konuş.Bu bizim kararımız bizim işimize karışmasınlar de.Kaynanyı bu kadar karıştırırsan işine yarın öbür gün işin zor valla senin.Bizimkilerin haberi bile yok.İlk denememizde biraz bahsetmiştik ama bu denemede hiç kimseye söylemeye niyetim yok canım.Ne kadar az kişi bilirse o kadar iyi canım.Stresi de daha az oluyor o zaman.

ah eşeklik bende işte sonra duyarsa bozulur üzülür bizi saymıyolarda sölemiyolar der diye söledim şimdide herşeye maydonoz

:roflol:daha ortada fol yok yumurta yok gerildm gerileceğim kadar şiştim valla
tedavide bana çatlama iğnesi yapmalarına gerek kalmadı kaynana sultan bi laf sölesin bana direk çatlarım bennn

ah eşeklik bende işte sonra duyarsa bozulur üzülür bizi saymıyolarda sölemiyolar der diye söledim şimdide herşeye maydonoz

Senin tedavin süresince de o seni çok sinir eder sana söyliyeyim arkadaşım.Fazla muhatab olma derim ben.Çünkü o transferden sonra bekleme döneminde rahat olmamız gerekiyor biliyorsun.Ben ilk denememde o hatayı yaptım çünkü.Hiç rahat olamadım.Şimdi 2.denemede daha tecrübeliyim o yüzden.

benim sorun polikistik over yumurtlama sorunum var eşimin spermi normal birde bende uterus septum var 3 defa ameliyat geçirdim 7 senelik evliyiz işte bu kadar artık bebekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk istiyorum hayırlısıyla allahım her kuluna tatdırsın senin sorunun ne

valla yaptım o hatayı bi kere nasıl toparlarım bilmiyorum

sperm sayısı düşük

allah cümlemize yardım etsin

gizem kaynana ne karışırmış ki anlamadım ben allahım sabır ver birşeyede karışmasınlar valla transferden sonra kaynananla görüşme derim ben :umursamaz:

şimdi dr.dan geldim kızlar. herşey yolunda gözüküyor şimdilik endometrium kalınlığım 6.8 olmuş ve her iki overde de 10 mm lik folüküller var.bu gidişle haftaya perşembeye falan toplanır yumurtalar gibime geliyor.bakalım hayırlısı......

Kızlarrrrrrr bacılar selam
hayırlı cumalar.... Allah kalplerimizi biliyor bizi feraha çıkartsın tez günde ...Amin( vaaz gibi oldu ama idare edin) kaydirigubbakcemile3

Gunaydin herkeze
ben dayanamayip dun aksam test yaptim,zaten insanin basina ne gelirse meraktan gelirmis ya..))))
2. cizgi cok hafif gorukuyordu
sizce ne olabilir?
hadi inşallah gelsin ilk bebişimizzzz
:dance::dance:
:teytey::teytey::teytey:

gizemim hayatım slm,
anacım sende herşeyini söyleme artık bana annemin soruları bile ağır geliyooo
bu karı koca arasında bişi ..
bence rahat olmak açısından az kişi ile paylaşmak iyi... söylediyesen de artık adım adım herşeyi paylaşma.. az buçuk üstünden geç..rahat edersin

çiğdem canım slm,
Allah kolaylık versin inşallah kısa zamanda alacaz bebişleri kucağa...

gizem kaynana ne karışırmış ki anlamadım ben allahım sabır ver birşeyede karışmasınlar valla transferden sonra kaynananla görüşme derim ben :umursamaz:

nasıl olacak o dediğin canım yandım ben artık bize kalırsınız emeye başladı bile diyorumya her akşam başka bişi çıkarıyo başıma delirticek beni
eşimle aramızda sorun olmasın diye 3 senedir herşeye tamam dedim nişanlıyken bile baydı beni yok ya ben ayanamam bu baskıya
ertelerim heralde bu gidişle tedaviyi bahara kalsın :a015:

kıs nevra cım ben dayanamam böle baskıya kalsın biraz daha bebekcim beklemede napim ben her şeye bi lafı var zaten olumsuz boğuluyorum böle tedaviye başlayamam

kocacım demişti ama söleme bilmesinler diye ben sazanım ya büyüktür dedim söledim ah ben idamlık kadınım ya.kendi ipimi kendim çektim yanii. kocacım biliyo anasını tabi söleme diyo yok ayıp olurmuş sanana be kızım ayıp olursa oğlu düşünsün sanane dimi

lansor canım hadi hayırlısı ....
herşey yolunda gidecek inşallah stres yapma

arkadaşım sen eşinle adamakıllı konuş... o anlatamıyorsa en cici halinle kaynana
yok annecim ev ev üstüne olmaz desteğin için sağol filan de.ne bilim bacım senin iş de zor yani..
bu yüzden tedavi ertelenir mi ya? :1hug:
bu kadının huyu buysa baharda da bu olmayacak mı? bilmiyom yanlış anlama da ben mi yanlış düşünüyorum?

Lansor arkadaşım hayırlı olsun canım.İnşallah hep iyi haberlerle gel buraya.Bizlere de moral olsun.Hangi ilaçları kullanıyorsun?Bir de uzun protokol mü?yoksa kaısa mı?

nevra sen doğru düşünüyosun da baharda diyemicek doğalgaz çok gelir bizde kalın diye ne bilim yaa kaldım salakların arasında töbe töbe zaten canım burnumda şu halime bakın ya neyse sizide daha fazla sıkmıyım ben buralardayım

Lansor arkadaşım hayırlı olsun canım.İnşallah hep iyi haberlerle gel buraya.Bizlere de moral olsun.Hangi ilaçları kullanıyorsun?Bir de uzun protokol mü?yoksa kaısa mı?

çok sağol canımopuyorumnanaktan inşallah dediğin gibi hep iyi haberlerle gelirim buraya:Saruboceq::Saruboceq: canım ben kısa protokolle başladım puregon300 ü 225 dozla başladım bu öğleden sonra çıkacak olan E2 sonucuma göre dozu tekrar ayarlayacaklar ve orgalutran başlatacaklar en sonunda da çatlatma iğnesi ovitrelle olacak.tabiki herşey yolunda giderse.tüm bunları ilk tedavimde tamamen aynı şekilde ilerlediği için ezberlemişim meğer

hülya slm,
canım benim fikrim bekleme git görüş beylikdüzü sana yakın kafana yatarsa 2 ay beklemekten iyidir.ya yaş olayını bende çok takıyorum kafaya pozitif düşünmek istiyorum ama olmuyo.ben 36 yım. herrkes e ne var diyo ama kafaya taktın mı bu konuyu bence 25 de olsa farketmiyor.ben sürekli geç kaldım telaşesindeyim ve bu beni çook yoruyor. iş beynimizde ve o beyni doğru yöne kanalize edemiyorum stres yapıp duruyorum...o yüzden bekleme görüşmeni yap.

kızlar benim sizden ricam nasıl bir tedavi tüp bebek ilk denemem micro olacak yazarsanız sevinirim ilk gününden tedaviyi şimdiden teşekkürler

çiğdem hayırlı olsun canım. bende kısa protokolü anlatayım.adetin 2 veya 3.günü gidiyosun kontrol sonrası ilaç ve göbekten vurulacak iğne dozların belirleniyor.yumurta takibi için hastaneye gün aşırı çağırmışlardı beni.sonra çatlatma iğnesi veriyolar.yumurtalar belli bir olgunluğa gelince.sonra anestezi altında topluyolar. bu arada eşin de sperm örneği veriyo. birkaç saat dinlenip hastaneden çık.ertesi gün arayıp kaç embriyo olmuş söylüyolar. ve transfer günü için yine onlar arıyo bu 2.gün il 6. gün arası olabiliyo.sonra seni transfere çağırıyolar. sonrası inşallah bebişşşşşşşş
umarım açıklayıcı olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…