Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

canım şimdi gördüm mesajını.saçmalama sıktığın filan yok dertleşemezsek burda da çatlarız... sen rahatla da sıkılmayız merak etme...
valla canım sen durumunu daha iyi bilirsin inşallah hayırlısı ile sıkılmadan amacına ulaşırsın

azıcık konuşsam evde anlatsam içimdekini bi kere tepkimi göstersem aslında yapamıycaklar bunu bana acaba diyorumki konuşsam her olumsuz sölediğine cvp versem işime geleni duysam gelmeyeni duymasam kötü insanmı olurum yaa

ya canım bu işler çok zor oluyo hepimiz az çok yaşıyoruz. bence akin sakin sinirlenmeden yap ne yapacaksan.kötü söz vs ile işi çığırından çıkarma ama.. biraz mesafeli davran bence kötü söz söyleme ama ...

gizemcim benim çıkmam laım sonra görüşürüz canım bye sıkma kendini fazla herşey olacağına varır

görüşürüz cnm haklısın herşey olacağına varıyo ben kendimi yediğimle kalıyorum

kızlar kafanıza tokadan başka birşey takmayın ben onu tak bunu tak çocuk sahibi olmayı bırak gelen adetimde bitti onun için hayattan artı puanları toplamamızın zamanı geldi zaten kaynana tak görümce tak aman takmıycaksınız boşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım benim öyle ama olmuyo işte ben hiç ailemde böle şeyler görmedim çok tuhafıma gidiyo bizde herkes kendi kararlarını kendi veriri eğrisini doğrusunu kendi bulur bunlarda yok öle kararları ana baba verir 30 yaşında da olsa çocuk uygular yani ne özel hayat ne bişi kalmadı

ya belki inanmıycaksın ama geçen akşam kaynanamlarda oturuyoruz eşim dediki hadi kalkalım yorgunum uykusuzum dedi
kaynanamda dediki neden uykusuzsun eşim dedi geç yattım dün gece ondan
ne dese beğenirsin neden geç yattın dedi kaynanam yaaa
düşünebiliyomusun
sanane be kadın evli barklı insanlarız senden izinmi alacaz alla allaa
ah orda edepsizliğe vurup dicen işte ne yaptını :roflol::roflol::roflol:

canım süper gidiyor valla ..

maaşallah nazarlar değmesin

hadi bakalım dahada süper haberler bekliyoruz canım..

Gunaydin herkeze
ben dayanamayip dun aksam test yaptim,zaten insanin basina ne gelirse meraktan gelirmis ya..))))
2. cizgi cok hafif gorukuyordu
sizce ne olabilir?

canım yaaa..eğer gördüysen vardır yani....biraz daha bekle tekrarla..daha koyulaştıysa tamamdır bu iş yerimseniben

kızlar benim sizden ricam nasıl bir tedavi tüp bebek ilk denemem micro olacak yazarsanız sevinirim ilk gününden tedaviyi şimdiden teşekkürler

hoşgeldin aramıza canım...ne zaman başlıyorsun ve hangi merkeze gidiyorsun?

bu arada adetinin 3. günü hormonlarına göre verilen iğnelerle başlıyosun 2 günde bir yapılan kontroller sonrasında yumoşların (yumurta) belli olgunluğa geldimi çatlatma iğnesiyle çatlatıyolar 2 gün sonra yumoşlar toplanıyor..3 gün sonrda eniyi embriyolar transfer ediliyor..12 günün sonunda inşallah pozitif sonuca ulaşıyoruz..

========EKıM'DE TÜP BEBEK TEDASı GÖRECEKLER=======

sudenaz222--------2. deneme---------umut tüp bebek merkezi

huriya----------2. deneme-----------alman hastanesi

ozlecem-----------2. deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

balance88-----------3. deneme---------çevre tüp bebek merkezi

nrcnözbk-----------5. deneme-------------ist. fertijin tüp bebek merkezi

gizem_im-----------1. deneme------------umut tüp bebek merkezi

nevra73-------------2. deneme---------------anadolu sağlık merkezi

daglarr-------------3. deneme---------------maya tüp bebek merkezi

bebekteyiz------------1. deneme----------------erdem hastanesi

lansor17---------------3. deneme---------------zeynep kamil tüp bebek merkezi

nevin71--------------2. deneme----------------bahçeci kliniği

eylul08--------------2. deneme--------------özel karadeniz tüp bebek merkezi

cigdem32----------1. deneme--------------?????????????????

gizem kız gelin kaynana muhabbeti gırla gitmiş...

takma kafana helede bu dönemde..uzak kalmaya bak....bizim psikolojimiz bize yeter dimi yani... yerimseniben

gizem kız gelin kaynana muhabbeti gırla gitmiş...

takma kafana helede bu dönemde..uzak kalmaya bak....bizim psikolojimiz bize yeter dimi yani... yerimseniben

ah bacım onu anlayacak kapasite nerdeee
sen naptın bakim temizliği bitirdinmi

sudenaz ben galiba bahara bırakıcam canım tedaviyi daha bişi belli değil ama aklımdan öle geçiyo şimilik

ah bacım onu anlayacak kapasite nerdeee
sen naptın bakim temizliği bitirdinmi

sudenaz ben galiba bahara bırakıcam canım tedaviyi daha bişi belli değil ama aklımdan öle geçiyo şimilik

canım hayırdır niye öyle bir karar alıyosun bakim? kaydirigubbakcemile

yani bahar dediğinde nerden baksan 7-8 ay var.....maddi açıdansa bişey diyemem ama neden başka ise bence bundan öncelik bişey olamaz.....vakitlice yapmakta yarar var...

bu arada temizlik işine başladım ama kısım kısım yapacam....

canım ya daraldım ben bu ara sürekli bu konu gündemde daha ben öğreneli yeni olmuşken kendimi alıştıramamışken kayınvalide her akşam başka bi çözüm arayışında oğlunu balla bademle besliycemiş belki olurmuş sayı artarmış
tasarruf olsun onlarda kalalımmış
anadoluda tüp bebek yaptırırsam doğum çok pahalıymış nasıl altından kalkarmışız omuş bumuş ben ölemiş bölemiş bayıldım daraldım ekim ayına yapamıycam zaten sanırım maddi kasımda bayram var ertelenir derken zaten kış bastırır mart nisan idealdir sudenaz nasıl çıkıcam ben bu işin içinden cnm yaa beynim kaynıyo :çok üzgünüm:

mutlaka bu gündeme gelecek yani bugün olmadı baharda yine aynı şeyler olacak....bu arada tüp bebek yaptırdığın yerde doğumu yaptırmak zorunda değilsin..ben muğla dan gelip istanbulda tedavi olucam ama 9 ay orda kalcak değilim yani...bende ilk denemede çok akıl veren oldu..kafam kazan gibiydi ama dinlemedim yani...ben çok istiyorum param olduğu sürecede Allah ın izniyle hiç beklemiycem....kimseyi dinlememeni kendi içinden geleni yapmanı öneriyorum..hazır değilsen eğer bekle....

selam sudenaz sen nerede yaptırmıştın ilkini ne probleminiz vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…