- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
nevra sen doğru düşünüyosun da baharda diyemicek doğalgaz çok gelir bizde kalın diye ne bilim yaa kaldım salakların arasında töbe töbe zaten canım burnumda şu halime bakın ya neyse sizide daha fazla sıkmıyım ben buralardayım
canım şimdi gördüm mesajını.saçmalama sıktığın filan yok dertleşemezsek burda da çatlarız... sen rahatla da sıkılmayız merak etme...
valla canım sen durumunu daha iyi bilirsin inşallah hayırlısı ile sıkılmadan amacına ulaşırsın
şimdi dr.dan geldim kızlar. herşey yolunda gözüküyor şimdilik endometrium kalınlığım 6.8 olmuş ve her iki overde de 10 mm lik folüküller var.bu gidişle haftaya perşembeye falan toplanır yumurtalar gibime geliyor.bakalım hayırlısı......
Gunaydin herkeze
ben dayanamayip dun aksam test yaptim,zaten insanin basina ne gelirse meraktan gelirmis ya..))))
2. cizgi cok hafif gorukuyordu
sizce ne olabilir?
kızlar benim sizden ricam nasıl bir tedavi tüp bebek ilk denemem micro olacak yazarsanız sevinirim ilk gününden tedaviyi şimdiden teşekkürler
gizem kız gelin kaynana muhabbeti gırla gitmiş...
takma kafana helede bu dönemde..uzak kalmaya bak....bizim psikolojimiz bize yeter dimi yani... yerimseniben
ah bacım onu anlayacak kapasite nerdeee
sen naptın bakim temizliği bitirdinmi
sudenaz ben galiba bahara bırakıcam canım tedaviyi daha bişi belli değil ama aklımdan öle geçiyo şimilik
canım hayırdır niye öyle bir karar alıyosun bakim? kaydirigubbakcemile
yani bahar dediğinde nerden baksan 7-8 ay var.....maddi açıdansa bişey diyemem ama neden başka ise bence bundan öncelik bişey olamaz.....vakitlice yapmakta yarar var...
bu arada temizlik işine başladım ama kısım kısım yapacam....
selam sudenaz sen nerede yaptırmıştın ilkini ne probleminiz vardımutlaka bu gündeme gelecek yani bugün olmadı baharda yine aynı şeyler olacak....bu arada tüp bebek yaptırdığın yerde doğumu yaptırmak zorunda değilsin..ben muğla dan gelip istanbulda tedavi olucam ama 9 ay orda kalcak değilim yani...bende ilk denemede çok akıl veren oldu..kafam kazan gibiydi ama dinlemedim yani...ben çok istiyorum param olduğu sürecede Allah ın izniyle hiç beklemiycem....kimseyi dinlememeni kendi içinden geleni yapmanı öneriyorum..hazır değilsen eğer bekle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?