Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

tesk.ederim gizem iyiyim,
sut veriyor,ayrica bana hic bisey tasitmiyor ya,..))
bunlar harika duygular eminimki sizde tadicaksiniz canim

merak etme surudum ayagimi onumuzdeki gunlerde buralar hep hamislerle dolucak nrcnozbk..))

cok iyi yapiyorsun bebekteyiz,ne gerek var her kafadan bi ses cikar boyle durumlarda
sen bildiginden sasma canim

ben kendi anneme bile soylemedim tedavi bitene kadar,elimde olmadan stres oluyorum...

Kızlar ben pazar günü adet oldum.Zaten pazartesi günü için Beylikdüzü Medicana'da randevum vardı.Dr Seman Laçin'le görüştük.Başlamamız için bu ay herşey olumlu dedi.Biz de başlayalım o zaman dedik.Benim hayılısıyla bu ikinci denemem olacak.Dün Gonal-f iğneye başladık.450 ünite olarak başlattı dr'umuz.Solda 3, sağda da 3-4 yumurta görünüyor dedi.Perşembe günü tekrar çağırdı.Bu denemeye başlamayı ben çok istedim.Çok acele ettim.Bakalım hayırlısı.Çevremden de hiçkimseye söylemiyorum tüp bebeğe başladığımı.Sadece sizlerle paylaşmayı düşünüyorum.Çünkü karşımdakilere anlatmak çok zor oluyor.

hoş geldin tatlım
evet bugün 14,30 da görüşmem anadolula
tatlım bizde işler biraz tuaf kadın bütün gün tv izliyo ve haber veriyo sabah yine aradı bi dr ismi daha söledi kafa karıştırmaktan başka işi yok ama artık duymuyorum
omu doğurcak ben doğurcam konuşsun dursun ammmannnnn
tmm diyorum geçiyorum durmadan onu yeme bunu ye şunu yeme bunu ye diyo bana
ya bende bişi yokki alla alla benim bişeyim olsa ben koşarım tedaviye zaten akla ihtiyaç yokki bide zaman başka şimdi iki tıkla bütün meraak ettiklerini öğreniyosun diymi ama.
neyse biraz heyecanlı ve teleşlıyım yalnız gidiyorum hastaneye

tesk.ederim gizem iyiyim,
sut veriyor,ayrica bana hic bisey tasitmiyor ya,..))
bunlar harika duygular eminimki sizde tadicaksiniz canim

merak etme surudum ayagimi onumuzdeki gunlerde buralar hep hamislerle dolucak nrcnozbk..))

amin cnm inşallah birbirimize duacıyız :))

hayırlısı olsun cnm.allah tamamına erdirsin hayırlı mutlu haberlerini ver bize sende
kimseye söleme o haltı ben yedim başım ağrıyo şimdi bi ton sadece kaynanama sölemiş olsamda (((

ne yapmaya karar verdin canım ya ertelicek misin tedaviyi bence hemen yaptır canım
bekleme yaaaa hepimiz anne olalım istiyorum eğer hemen başlamıcaksan tedaviye erdem hastanesiyle de görüş bir ara çok şekerler onlar da

cnm erem hast.uzak bana ben hem işi hem hastaneyi idare edicem yakın olması lazım yoksa umut a gitmeyide düşünmüştüm henüz belli bişi yok biz nenehatundan sonra ilk defa başka bi hastaneye göstericez sonuçları onun için bakalım bu ne diycek bana kalırsa çok kötü değil sperm durumu ama en iyisini yine dr bilir ben diyorum belki aşılamada olur diye umud ediyorum yani aklımda bi sürü soru var onlara bi yanıt alayımda
eşimde diyo bu ay başlayamayız maddi olarak bende diyorum bi sonraki ay bayram var sonrası kış zaten öle böle derken bahar gelicek bakalım tatlım dananın kuyruğunu bu dr koparıcak yani

bebekteyiz geçen ay 8.inde adet olmuştum her ay bi kaç gün geri gelir hala olmadım diye sabah test yaptım evde tek çizgi sonuç heralde stresten geç olucam

anlıyorum canım hakkında hayırlısı olsunn
rabbim tez zamanda dileğini gerçekleştirsin
benden yine kan aldılar bikaç yumoş olmuş ama almak için erken dediler kalitesiz olurmuş tahlilden sonra haber vericekleriş ilaç kullanıp kullanmıyacağım hakkında sanırım yarn öbür gün toplayacaklar

bebekteyiz geçen ay 8.inde adet olmuştum her ay bi kaç gün geri gelir hala olmadım diye sabah test yaptım evde tek çizgi sonuç heralde stresten geç olucam

canım stresden de olabilir ama eğer günümü geçtim diyosan o testlere çok güven olmuyo ben testlerde hamile çıkmıştım o testi yapman için daha erken zaten bana sorarsan canım bugün görüş birkaç gün daha adet olmazsan kanda baktır
umarım inşaallah hçbir hastaneye gerek kalmadan rabbim nasip eder

canım hayırlısıyla toplansada bi transferin yapılsa valla ben senden çok heyecanlıyım allahın izniyle hepimiz alnımızın akıyla çıkıcaz bu işten bebişlerimizi bi araya getiricez parka götürücez hehehe

inşallah gerek kalmaz bi hastaneye 1 haftadır hastaymışım gibi karnım ağrıdı geçti aman ne bilim artı düşünmekten sıyırcam sonunda artık tv bile izlemiyorum nette araştırmada yapmıyorum sıkıldım heralde ben çıkıcam birazdan cnm yarın size yazarım detayları

parka götürmek heee
inşallahhh evimin önü park gelirsin bana biz balkonda çay kahve içerken onlarda gözümüzün önünda oynarlar ayyy hayali bile güzel arkadaşım

Gizem'im, görüşmenden sonra iş yerine gidecek misin bilmiyorum ama gelir gelmez yaz arkadaşım, görüşmen nasıl geçti,sorularına yanıt alabildin mi vs vs hepsini yaz işte.
İnşallah istediğin gibi geçmiştir görüşmen,(gerçi saati düşünürsek muhtemelen hala geçiyor görüşmen):kedi:

Hadi hayırlısı arkadaşım...

arkadaşlar ben geldimmmmm
görüşme süper geçti aydın bey süperr
ilk gittiğim dr la aynı şeyleri soyledi normal yolla beklersem % 1 şansım varmış,
mikroenjeksiyon dedi başarı oranı %60 mış
ücretsiz muayenede etti ultrason çekti adetim gecikmiş sadece bebiş mebiş yok yani
solda oluşuma hazır 10 sağda 12 adet yumurta varmış adetin ikinci günü gel karar verirsen dedi
akşama eşimle konuşucam ben bu ay başlamak istiyorum ama bakalım artık olmassa bi sonraki ay yarın net bişi sölerim size canlarım

merhaba gizem_im , sana nacizhane fikrimi söylememi istersen eğer bu kdr güzel ve bol yumurtan varken tedaviyi kaçırma derim. biliyorsun tüp bebekte istenen en öncelikli şey bol yumurta. daha sonra bu sayısı yakalamak için uğraşman gerekebilir....bol şans

parka götürmek heee
inşallahhh evimin önü park gelirsin bana biz balkonda çay kahve içerken onlarda gözümüzün önünda oynarlar ayyy hayali bile güzel arkadaşım

cnm inşallah yaa arkadaşım içim kıpır kıpır oldu dua edin banada eşim bu ay için tedaviye evet desin çok istiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…