Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

canım teşekkür ederim ama benim maşallah geçen ayda aynıydı
bizim sorun sperm sayısı ve şekil bozukluğu

cnm sen tam bu mesajı yazdığın sırada ben çıktım hastaneden hariki geçti görüşme
sırf size yazayım diye annemlere geldim valla

ohooooo bizim kısçeler yine kaçak
neyse artık bende evime gideceğim yarın iş yerinden okurum yazarsanız muck arkadaşlar

Arkadaşlar selammmmmmm
ooh yeni arkadaşlar da katılmış hepiniz hoşgeldiniz... benim bugün misafir vardı anca girebildim valla çatladım meraktan kim ne etti diye... sizi özledim kızlarrrr hihoyyythihoyyyt
valla bebekteyiz doğru yazmışsın bende hiiç söölemedim rahatım ne ettin lafları ile uğraşamayacağım....

hülya hadi hayırlı olsunn... acele etmen iyi belki de vakti saati geldi canım. beklesen iki ay geçecek bayramdı vs vs .. inşallah olumlu olur. valla bence de söyleme kimseye strese gerek yok.. sıkıldıkça benim gibi yaz buradayız hepimiz....

yaaaaa aydın bey çok iyi dr. süperdir demiştim ben...beğenmene sevindim...
inşallah olumlu olur herşeyde başlarsın biran evvel...
dualarım seninle... ben iki gün giremeyebilirim kızlar.. yatılı misafir gelecek... fırsat bulunca hemen yazacağım sizlere...
sevgilerrrr a.s.a.s.
not: ya bugün niyet bileziği diye bişi duydum bilen var mı? nasıl bişi

cnm inşallah yaa arkadaşım içim kıpır kıpır oldu dua edin banada eşim bu ay için tedaviye evet desin çok istiyorum yaa

canım benim seni şu an anlayacak kimse varsa o da burdaki arkadaşlar
inşallahh rabbim bu ay sana tedavi olanağını ve bebişini nasip etsin eeee bebişlerimiz beraber oynayacak yaaa aynı yaşta olsun dimeee
eşin tedaviye olumlu baksın
kaynanan sana karışmaktan vazgeçsin
rabbim bol kazançlar versin
hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin
eşinle çocuklarınla bir ömür boyu sağlık mutluluk huzur nasip etsin
:)))))))))))))))))))
biliyorum hatim duası gibi oldu ama içimden geldi arkadaşım
inşallahhhhhh:1hug:

Selam arkadaslar ... opuyorumnanaktan
Ekimde tüp bebek tedavisine baslayacaklar ... Araniza ben de girdim müsadenizlee ... buyrunnnnnnnnn
Bir listeniz var mi ?? Varsa bir zahmet güncelleyebilir misiniz ??
Beni de eklerseniz cok sevinirim ...
Herkese bol sans diliyorum ..
Rabbim elimizi bos cevirmesin hicbirimizin .. :Saruboceq:

ohhhh sefamız olsun be arkadaşım kime ne bizim bebişlerden
akıl değil para versinler çok biliyorlarsadelikafadulden
bilezik hakkında da tek bildiğim kaynanam bir küçük hediye bile almazken bütün bileziklerime yer bulmasıydı kadın kıskançlığından bilezik takdırmadı ya bana ş...... daha çok laf ederim de duygusal moddayım:)))) öpüyorummm

hoşgeldin silam
listemiz var tabii sudenaz ekler hemencecik. sen ne aşamadasın neler yapmaktasın?
burada paylaşım yapıp rahatlamaya çalışıyoruz malum kimseyle konuşulmuyor pekkkk

canım hoşgeldin
kaçıncı denemem ve hangi merkezde yaptıracaksın
arkadaş listeyi güncelller

valla güldürdün beni doğru söylüyosun kime ne yaaa....
canım kıskançlık hep oluyo demek ki.. acaba biz kaynana olunca biz de mi bööle olcaz? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şakası bile kötü gerçi ya...
canım hiiç sıkma kendini üzmemeye çalış....strese ölümmmmmmmmmmmmmm

ya sonuçta evlat hani erkeklerde analarına düşkün olur sonra birden bütün ilgi başka bi kadına kayar hani kıskançlık olabilir ama benim kaynana farklı insan olarak yaniii düşün eşimden başka diğer çocukları görüşmüyo kardeşleri görüşmüyo komşuları görüşmüyo düşün artık nasıl biri olduğunu
canım kendimi sıkmama kararı aldım zaten ben sen öyle değince gülelim dedim biraz
ondan anlattım bilezik konusunu canım sağolsun be benimmm
yarın kontrole çağırdılar yine menegonu kestiler bugün yarın ne zaman toplanacağını kararlaştıracak bakalım hayırlısı şimdi namaz kılmalıyım canım sonra görüşürüz eşimde gelicek beni almaya ablama gitcezzzz yarın nasipse görüşürüzzzvereliniortak

tamam canım.Allah kabul etsin... hayırlı haberlerini bekliyoruz...

canım hoşgeldin
kaçıncı denemem ve hangi merkezde yaptıracaksın
arkadaş listeyi güncelller

Hosbulduk canim .. Benim 6. mikro denemem .
Ben yurtdisindayim.

hoşgeldin silam
listemiz var tabii sudenaz ekler hemencecik. sen ne aşamadasın neler yapmaktasın?
burada paylaşım yapıp rahatlamaya çalışıyoruz malum kimseyle konuşulmuyor pekkkk

Cok tesekkürler hepinize . Hosbulduk .
Adetimin 2. günündeyim .
Kan sulandirici olarak kullandigim Fraxiparin 0.4 ml (günlük ) ile basladim .
Yarindan itibaren pregon 200 vurulcam .

Hayirlisiyla en kisa zamanda bebislerimize kavusmak dilegiylee ... a.s.

sudenaz ben memeorial ilk denemem.
hayırlısı ile pozitif haberini de paylaşırım herkesle :)
bütün tüp bebek yaptıranların hepsi hamileeeeeeee kalır inşallah...

cnm sen tam bu mesajı yazdığın sırada ben çıktım hastaneden hariki geçti görüşme
sırf size yazayım diye annemlere geldim valla

Okudum yazdıklarını,harika işte,biz dünyanın ilacı ile geliştiriyoruz bikaçtaneyi bak ne güzelmiş işte ya
kaydirigubbakcemile2

Eşin inşallah razı olur,çok isterim senin adına :Saruboceq:

Umarım yarın sabah güzel haberlerini alırız,sen de katılırsın kervana,hadi herşeyin hayırlısı diyelim şimdilik,sabaha görüşürüz.

Sevgiyle...

:Saruboceq: CANIM ARKADAŞIM DUALARIN İÇİN TŞK EDERİM CNM BU AY TEDEVİYE BAŞLAYAMIYORUZ ÇÜNKİ BEN ADET OLAMIYORUM Bİ TÜRLÜ sanırım aralık ayına kadar sarkıcak dr dün çok olumlu ve güven verici konuştu huzur buldm yani
kısa protokol uygulamayı düşünüyo yalnız hiç şaşmayan adet düzenim bu ay dengesizleşince tedaviye başlamadan önceki ay doğum kontrol hapı kullanıcaz sonraki ilk adetimin 2. günü hastaneye gitmem gerekicek sonrasında belli zaten tedavi süreci düşük dozda ilaçla başlanıcak 10 gün iğne sonra toplama sonra duruma göre transfer ve o beklemesi çok zor olan 12 gün ve sonunda rabbim cümlemize nasip etsin hayırlısıyla gebelik testi inşallah.ben bütün gün burdayım konuşuruz

günaydın canım sabah ola hayrola ama hayırlısı böleymiş demekki tedaviye hemen başlarsak maddi olarak çok yıpranıcaz zaten adetimden dolayı başlayamıyoruzda.canımcım sanırım bi kaç ay ertelemek zorundayız altınları tarttırdım bişi tutmuyomuş zaten anca şu anki borçlarımıza yeter yani tedavi için çookkk çalışmam lazım olmadı kredi çekicem ama kararımı verdim anadolu sağlıkta yaptırıcam ortam harika dr harika ben ordayken 2 transfer yaptı ve çok fazla hastası var çokta ilgili yani beğendim sağolsun adetim gecikti diye ücretsiz muayenede etti yani paraya önem veren bi dr değil zaten açıkça söledi para işine ben karışmam onu danışmayla konuşursun dedi.hayırlısı allahtan yani

ohoooo uykucu anne adayları bebeklere bakamassınız siz uyumaktan kalkın kalkınnn :))))))))

superim gizem darisi basiniza..))
esim hala inanmiyor,4 gundur hersabah soruyor hastalanmadin dimi diye..)))

aklima bisey geldi,bende gonalf kaldi doktorum fazla yazmis
acaba isine yarayan olurmu ki,bedava vermek isterim
bilmem olurmu,dolapta duracagina birinin isine yarasin diye dusunmustum
30 ekimde tek mi cift mi ogrenecegim yupyyyy

gizem canim dualarim seninle
herseyde bi hayir vardir,benim herseyim normalken,esiminde oyle bi sorun yokken 3 sene bekledim
yani herseyin bi zamani var,o zaman dolmayinca allahim nasip etmiyor...

ayrica ben 6 ayimi sadece ultrasyonla yumurtalarimi takip ediyorlardi heray spontan 2- 3 olgun yumurta uretiyordum ,esiminde sperm kalitesi %98 di dusun yani buna ragmen bi turlu olmadi
bunlari anlatiyorum cunki psikolojikte olmuyor,gunluk hayatta fazla dusunmemeye gayret et...
ben etmedim kafaya acayip takmistim ve 2.5 yil olmadi,,,,

acele olupta kotu sonuclanacagina yavas yavas olsun ama saglikli olsun hepimiz icin gecerli bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…