G
gizem_im
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
merhaba gizem_im , sana nacizhane fikrimi söylememi istersen eğer bu kdr güzel ve bol yumurtan varken tedaviyi kaçırma derim. biliyorsun tüp bebekte istenen en öncelikli şey bol yumurta. daha sonra bu sayısı yakalamak için uğraşman gerekebilir....bol şans
Gizem'im, görüşmenden sonra iş yerine gidecek misin bilmiyorum ama gelir gelmez yaz arkadaşım, görüşmen nasıl geçti,sorularına yanıt alabildin mi vs vs hepsini yaz işte.
İnşallah istediğin gibi geçmiştir görüşmen,(gerçi saati düşünürsek muhtemelen hala geçiyor görüşmen):kedi:
Hadi hayırlısı arkadaşım...
valla bebekteyiz doğru yazmışsın bende hiiç söölemedim rahatım ne ettin lafları ile uğraşamayacağım....kısss gizem_im maşallah senin kaynanananında herşeyden haberi var
ben valla söylemedim tedaviyi filan eşimin tarafından kimse bilmiyo kimseyi çekemem şimdi hiç çocuk mevzusu konuşmuyorum onlarla onların aklına ihtiyacım yok çok şükür yeteri kadar aklım var ohhh şimdi rahatım sefam olsun ohhhhh
tesk.ederim gizem iyiyim,
sut veriyor,ayrica bana hic bisey tasitmiyor ya,..))
bunlar harika duygular eminimki sizde tadicaksiniz canim
minenl canım ne güzel, dua at bol bol bizlere senin duan tutar şekercim...
merak etme surudum ayagimi onumuzdeki gunlerde buralar hep hamislerle dolucak nrcnozbk..))
hülya hadi hayırlı olsunn... acele etmen iyi belki de vakti saati geldi canım. beklesen iki ay geçecek bayramdı vs vs .. inşallah olumlu olur. valla bence de söyleme kimseye strese gerek yok.. sıkıldıkça benim gibi yaz buradayız hepimiz....Kızlar ben pazar günü adet oldum.Zaten pazartesi günü için Beylikdüzü Medicana'da randevum vardı.Dr Seman Laçin'le görüştük.Başlamamız için bu ay herşey olumlu dedi.Biz de başlayalım o zaman dedik.Benim hayılısıyla bu ikinci denemem olacak.Dün Gonal-f iğneye başladık.450 ünite olarak başlattı dr'umuz.Solda 3, sağda da 3-4 yumurta görünüyor dedi.Perşembe günü tekrar çağırdı.Bu denemeye başlamayı ben çok istedim.Çok acele ettim.Bakalım hayırlısı.Çevremden de hiçkimseye söylemiyorum tüp bebeğe başladığımı.Sadece sizlerle paylaşmayı düşünüyorum.Çünkü karşımdakilere anlatmak çok zor oluyor.
arkadaşlar ben geldimmmmm
görüşme süper geçti aydın bey süperr
ilk gittiğim dr la aynı şeyleri soyledi normal yolla beklersem % 1 şansım varmış,
mikroenjeksiyon dedi başarı oranı %60 mış
ücretsiz muayenede etti ultrason çekti adetim gecikmiş sadece bebiş mebiş yok yani
solda oluşuma hazır 10 sağda 12 adet yumurta varmış adetin ikinci günü gel karar verirsen dedi
akşama eşimle konuşucam ben bu ay başlamak istiyorum ama bakalım artık olmassa bi sonraki ay yarın net bişi sölerim size canlarım
cnm inşallah yaa arkadaşım içim kıpır kıpır oldu dua edin banada eşim bu ay için tedaviye evet desin çok istiyorum yaa
Arkadaşlar selammmmmmm
ooh yeni arkadaşlar da katılmış hepiniz hoşgeldiniz... benim bugün misafir vardı anca girebildim valla çatladım meraktan kim ne etti diye... sizi özledim kızlarrrr hihoyyythihoyyyt
valla bebekteyiz doğru yazmışsın bende hiiç söölemedim rahatım ne ettin lafları ile uğraşamayacağım....
hülya hadi hayırlı olsunn... acele etmen iyi belki de vakti saati geldi canım. beklesen iki ay geçecek bayramdı vs vs .. inşallah olumlu olur. valla bence de söyleme kimseye strese gerek yok.. sıkıldıkça benim gibi yaz buradayız hepimiz....
yaaaaa aydın bey çok iyi dr. süperdir demiştim ben...beğenmene sevindim...
inşallah olumlu olur herşeyde başlarsın biran evvel...
dualarım seninle... ben iki gün giremeyebilirim kızlar.. yatılı misafir gelecek... fırsat bulunca hemen yazacağım sizlere...
sevgilerrrr a.s.a.s.
not: ya bugün niyet bileziği diye bişi duydum bilen var mı? nasıl bişi
Selam arkadaslar ... opuyorumnanaktan
Ekimde tüp bebek tedavisine baslayacaklar ... Araniza ben de girdim müsadenizlee ... buyrunnnnnnnnn
Bir listeniz var mi ?? Varsa bir zahmet güncelleyebilir misiniz ??
Beni de eklerseniz cok sevinirim ...
Herkese bol sans diliyorum ..
Rabbim elimizi bos cevirmesin hicbirimizin .. :Saruboceq:
ohhhh sefamız olsun be arkadaşım kime ne bizim bebişlerden
akıl değil para versinler çok biliyorlarsadelikafadulden
bilezik hakkında da tek bildiğim kaynanam bir küçük hediye bile almazken bütün bileziklerime yer bulmasıydı kadın kıskançlığından bilezik takdırmadı ya bana ş...... daha çok laf ederim de duygusal moddayım:)))) öpüyorummm
valla güldürdün beni doğru söylüyosun kime ne yaaa....
canım kıskançlık hep oluyo demek ki.. acaba biz kaynana olunca biz de mi bööle olcaz? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şakası bile kötü gerçi ya...
canım hiiç sıkma kendini üzmemeye çalış....strese ölümmmmmmmmmmmmmm
canım hoşgeldin
kaçıncı denemem ve hangi merkezde yaptıracaksın
arkadaş listeyi güncelller
hoşgeldin silam
listemiz var tabii sudenaz ekler hemencecik. sen ne aşamadasın neler yapmaktasın?
burada paylaşım yapıp rahatlamaya çalışıyoruz malum kimseyle konuşulmuyor pekkkk
cnm sen tam bu mesajı yazdığın sırada ben çıktım hastaneden hariki geçti görüşme
sırf size yazayım diye annemlere geldim valla
:Saruboceq: CANIM ARKADAŞIM DUALARIN İÇİN TŞK EDERİM CNM BU AY TEDEVİYE BAŞLAYAMIYORUZ ÇÜNKİ BEN ADET OLAMIYORUM Bİ TÜRLÜ sanırım aralık ayına kadar sarkıcak dr dün çok olumlu ve güven verici konuştu huzur buldm yanicanım benim seni şu an anlayacak kimse varsa o da burdaki arkadaşlar
inşallahh rabbim bu ay sana tedavi olanağını ve bebişini nasip etsin eeee bebişlerimiz beraber oynayacak yaaa aynı yaşta olsun dimeee
eşin tedaviye olumlu baksın
kaynanan sana karışmaktan vazgeçsin
rabbim bol kazançlar versin
hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin
eşinle çocuklarınla bir ömür boyu sağlık mutluluk huzur nasip etsin
:)))))))))))))))))))
biliyorum hatim duası gibi oldu ama içimden geldi arkadaşım
inşallahhhhhh:1hug:
Okudum yazdıklarını,harika işte,biz dünyanın ilacı ile geliştiriyoruz bikaçtaneyi bak ne güzelmiş işte ya
kaydirigubbakcemile2
Eşin inşallah razı olur,çok isterim senin adına :Saruboceq:
Umarım yarın sabah güzel haberlerini alırız,sen de katılırsın kervana,hadi herşeyin hayırlısı diyelim şimdilik,sabaha görüşürüz.
Sevgiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?